Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dead Sea Spa Hotel 4-sterren

Sweimeh Dead Sea Road, 18186 Sowayma, Jordanië

#12 van de 15 hotels in Sowayma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1545 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ouderdom van het hotel

    De rust , ruimte en airco binnen in combinatie met vriendelijk en behulpzaam personeel! Onze kids vonden het zwembad heerlijk met glijbaan, wel jammer dat ze niet in alle zwembaden mochten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Great choice for not too expensive luxurious experience at Dead Sea!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was kortaf en weinig gastvrij. Bij het eten 's avonds was er duidelijk onderbezetting, waardoor we lang hebben moeten wachten.

    Fantastische kamer gekregen met kingsize bed met uitzicht op zwembad en dode zee. Ontbijtbuffet in de ochtend was geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,3
    Goede en ruime kamers die een beetje verouderd zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede en ruime kamers die een beetje verouderd zijn. Hotel heeft leuk strandje met eigen modder. Tevens lekker en uitgebreid ontbijt plus s avonds 2 maal super lekker gegeten (a la carte en buffet) Prijs kwaliteit moeilijk te kloppen in deze regio

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Geweldig verblijf gehad, aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was bijzonder ruim, heel schoon en luxe. Prachtig uitzicht op zwembaden en verderop strand en Dode Zee. We hebben genoten van het drijven in de Dode Zee, fijn dat locatie daar direct aan ligt. Wel stukje lopen doordat zee steeds kleiner wordt en stuk lager ligt dan hotel. Dat vond ik best schokkend. Je ziet hoe het zeewater jaarlijks gedaald is, er staan borden waarop dat is aangegeven. Op het strand staat een bak waarin steeds verse klei gedaan wordt, waarmee je je kunt insmeren. Er zijn daar ook douches zodat je de klei kunt afspoelen en ook het zoute water. Heel fijn! Aan het water staan bankjes om je spullen op te leggen en op te zitten als je ingesmeerd bent met klei. Er is een handdoeken service voor het strand. Het hotel heeft prachtige zwembaden met heerlijke ligbedden. In het restaurant was een zeer uitgebreid buffet, zowel de avond als ochtend. Wij zaten in het nieuwe deel van het hotel. We hadden oprecht spijt dat we maar 1 nacht hier waren. Zouden heel graag een tweede nacht gebleven zijn, maar moesten verder.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    2,9
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel, geen betrokkenheid bij de klant. Van de 3 toiletten aan het zwembad waren er 2 stuk. Kamer niet goed schoon. Receptie vertelde niet de avond voor check out dat er de vlg dag vroeg een marathon voor het hotel werd gehouden. Wij konden om 0700 uur ivm de vlucht niet vertrekken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Een middag en avond is meer dan genoeg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    Massaal en te duur voor wat het is. Niet roker kamer waar er duidelijk werd gerookt Hygiëne: kan beter

    Uitzicht vanuit de kamer Restaurant was goed met vriendelijke medewerkers uit de Filipijnen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Businesshotel met persoonlijke toets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info aan de balie over andere eetgelegenheden Krakend bed van de buren 😉

    Gratis upgrade Veel zwembaden Vriendelijk en grappig personeel Privé strand aan de dode zee Eten à la carte was lekker Veel keuze bij ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Heerlijk om een beetje luxe te hebben en het bijzondere van de Dode Zee te kunnen ervaren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is natuurlijk een momentopname, maar een Arabisch gezin had hun kinderen ‘s avonds in de kamer achter gelaten en zij maakten naar onze mening teveel herrie... Maar goed, nogmaals, het is een momentopname.

    Erg goed bed, ruime kamer! Heerlijke douche en goede badkamer. Vanaf het balkon mooi uitzicht op de Dode Zee, maar mogelijk dat vanaf een andere kamer het uitzicht nog beter is. We begrepen dat het ca. 25 JD pp kost om op een openbaar strand te liggen, dus dan is het huren van een kamer (bij een hotel met privé-strand) financieel aantrekkelijker, zodat je niets hoeft te overhaasten. Buffet is erg goed, ontbijt ook. Drankjes waren niet inbegrepen, maar kregen we van het personeel aangeboden (water, thee en koffie).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,0
    Prijs kwaliteit duur en ons zien ze geen tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet vriendelijk je was er een nummer. Kamers donker en zeker niet al te proper. Niet grondig gepoetst. Verouderd. Afgelegen kamer. Koud in bar en duur!!!!!! En............

    Ontbijt goed. De modder die men kon gebruiken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het water van het zwembad was warm, dus het koelde niet echt af.

    Super vriendelijk personeel. Ontbijt en diner was top. Het hotel beschikt over een eigen strand aan de dode zee met modder, zodat je deze niet duur hoeft te kopen. Daarnaast beschikt het over meerdere zwembaden, waarvan twee speciaal geschikt voor kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    grote kamer goed eten en prima zwrmbaden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    behalve de zwembaden niet veel te doen op het old dated resort leek meer op een ingeslapen stadje. Verder was het moeizaam communiceren in het Engels met het personeel dat nou ook niet overliep van enthousiasme.

    grote kamer goed eten en prima zwrmbaden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    Zwembaden lekker, ontbijtbuffet uitgebreid en goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saai en weinig sfeer. Licht in de gangen gaat uit als je er 2 meter voorbij bent. We kregen een ongevraagde upgrade van kamer waardoor men ons meer wilde laten betalen. Onderhoud en schoonmaak kan beter.

    Zwembaden lekker, ontbijtbuffet uitgebreid en goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,1
    De dode zee is op loopafstand. Zwembad is fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bouwrommel die we zagen als we uit ons raam keken, had opgeruimd kunnen worden.

    Ontbijt was goed! Kamer was mooi ruim. We mochten al om 11 uur naar de kamer en we kregen gratis een ruimere kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    4,6
    Genoten van de Dode Zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het receptiepersoneel was arrogant en klant-onvriendelijk. Het kaartsysteem om de kamers te openen werkte slecht en zorgde voor veel irritatie. We kregen een rokerskamer, terwijl daar absoluut niet om gevraagd was. Schoonmaken gebeurde pas s'avonds, nadat daarom gevraagd was, De was kregen we eerst na twee dagen. Totaalindruk: nooit weer.

    De locatie, op loopafstand va de Dode Zee, en de Spafaciliteiten waren goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Zeer ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig animatie, Saaie boel.

    Zeer ruime kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Erg goed en betaalbaar hotel bij Dode Zee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer, vriendelijk personeel, goede hygiëne, uitgebreid ontbijt/dinerbuffet, eigen strand bij Dode Zee

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgelegen

    Comfortabel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    Direct aan de dode zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strandgedeelte was gedateerd.

    Direct aan de dode zee Uitgebreid ontbijt Goede zwembaden Goed eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dode zee was op het ogenblik van ons bezoek niet toegankelijk via ons hotel, wat zeer jammer was.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,5
    Veel zwembaden en privéstrand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco en luidruchtige machine

    Veel zwembaden en privéstrand

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,7
    zwembaden en dode zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel was niet vriendelijk en gasrvrij

    zwembaden en dode zee

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    Dode Zee gemakkelijk bereikbaar via hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig budgetvriendelijke keuzes om te gaan eten.

    Dode Zee gemakkelijk bereikbaar via hotel. Gratis badhanddoeken. Goed ontbijt. Grote kamers.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,7
    Ontbijt, Bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Strand(je), prijzen in restaurants.

    Ontbijt, Bed.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Dead Sea Spa Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: