Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Tokyo Narita Airport 5-sterren

286-0127 Chiba, Narita, Kosuge 456 , Japan

#19 van de 25 hotels in Narita

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 533 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Wat me écht tegenviel is dat ik 900 Yen moest betalen voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer met Queensize BEd
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat me écht tegenviel is dat ik 900 Yen moest betalen voor WiFi. Overal is dit “gratis”, tot in de kleinste café’s aan toe. Gaat mij niet om de hoogte van het bedrag, maar het feit op zich. Past wat mij betreft niet bij Hilton

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    8,8
    Good to stay for a nice rest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Queensize BEd
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shabu shabu daar viel het toetje heel erg tegen. Voor 50€ p.p kregen wij een halve aarbei toefje slagroom een een partje sinasappel. Best jammer

    De bedden waren heerlijk groot. Personeel was zo vriendelijk!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    Geweldig vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Queensize BEd
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldig vriendelijk personeel. Hulpvaardig met de bagage. Goed ontbijt, erg uitgebreid. Pendelbusje naar het vliegveld is een uitkomst. Je bent er met 10 minuten en hebt geen last van files of spits stress.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Prima hotel, vlakbij de luchthaven Narita en free shuttle bus heen en terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De start van het ontbijt; vanwege een ochtendvlucht was er maar minder dan 30 minuten tijd om te ontbijten.

    De kamer in zijn geheel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Mooi hotel nabij narita
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is niet inclusief

    Top zwembad om echt te kunnen zwemmen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Goede overnachting vlak bij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis WiFi op de kamer

    Vlak bij Narita Airport

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zeer hoge prijs voor ontbijt

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    8,3
    Uitstekend verblijf op de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hulpvaardigheid van het personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie kamers maar gedateerd.

    Mooi hotel.Shuttleservice erg goed met ruime tijden naar het vliegveld.Ook extra shuttleservice naar het sfeervolle dorpje Narita, de shoppingmall en het metrostation JR Narita.De volgende keer als ik Tokio bezoek.verblijf ik hier

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    5,8
    Personeel spreekt behoorlijk Engels
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een DELUXE-2p kamer geboekt met 3de bed, wat dan een krakend kampeerbedje bleek te zijn. Geen ruimte, povere badkamer, produkten voor 2 pers. en we waren met 3. Wat als je geen luxe vraagt ??

    Personeel spreekt behoorlijk Engels

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: