Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Cambodja
  3. Hotelbeoordelingen: Provincie Battambang
  4. Hotelbeoordelingen Battambang
  5. Beoordelingen van Blue Diamond

Beoordelingen over Blue Diamond 2-sterren

Battambang province vatleab chamcasomron 3, Battambang, Cambodja

#21 van de 47 hotels in Battambang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1002 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 46

  • Beoordeeld op: 12 januari 2019

    6,7
    Lekker zwembad, uitstekende kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het personeel is even aardig en ik heb het gevoel dat ze de drukte niet aan kunnen. Erg verward en halen veel door elkaar. We hadden nog een extra dag geboekt, maar hij deed of we dat gelogen hadden en moesten zsm vertrekken.

    Het zwembad is heel schoon en lekker groot.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 20 december 2018

    4,6
    Het positieve is de locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies. De lakens waren niet schoon en het putje in de badkamer stroomt over waardoor je met je enkels in het water staat.

    Het positieve is de locatie. Het hostel heeft fietsen te huur waardoor je binnen 2 min in het centrum bent

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2018

    10
    De kamer en douche waren goed en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid in de gangen en van de kamers de zware stoelen die herrie maken op de stenen vloeren van (boven)buren. Ontbijt was summier,maar alles bij elkaar voor het prijsje mag je niet klagen.

    De kamer en douche waren goed en schoon.Bedden ook goed.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2018

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten duurt lang. Er zijn geen/weinig schaduwplekken bij het zwembad. Het personeel mag wat vriendelijker en enthousiaster.

    Het ziet er super leuk uit. Het eten is super lekker en niet duur. Personeel helpt je met dingen boeken. Prima kamer! Zeker een aanrader!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    4,2
    Beter wat meer geld uitgeven aan beter hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een economy tweepersoonskamer geboekt, maar ze gaven ons een basis tweepersoonskamer waar de spinnenwebben nog hingen en de badkamer was ook niet gepoetst. We hebben uiteindelijk een nieuwe kamer gekregen, deze was voor de prijs die we betaalde wel in orde. Er was enkel een fan aanwezig, voor de airco moest je $5 per nacht bijbetalen!! Zwembad was zeer vuil, water was enorm troebel. In de eetruimte liepen er constant honden rond, hygiëne was echt niet top. Hotel ligt afgelegen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2018

    6,3
    Locatie prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad water niet helder Receptie zou een pick up regelen naar Mekong bus station en dat was niet geregeld Overal hangen regels regels en nog eens regels. Ontbijt heel karig

    Locatie prima Personeel vriendelijk Kamer prima

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    7,1
    Prima voor het geld, kan het een ieder aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Is wat verder van het centrum voor wat je centrum kan noemen. Het restaurant eten: tja, ieder zijn wils, ik vond het slecht, a.v.b.; broodje zalm, ik zag alleen maar gele saus met met een paar onherkenbare brokjes, tja, heb alleen een paar stukjes boord hiervan gegeten, tegenovergestelde het broodje vlees was weer goed, beide dacht ik $3,-/stuk? laatste avond, schnitzel, zag er goed uit tot dat ik mijn mes er in zette, 80% bloem en 20% vlees voor $5,-. zelfde besteld (schnitzel) in Battambang aan de rivier voor de zelfde prijs, was perfect, dus het kan!, Al met al het is een budget hotel en redelijk geprijsd.

    De kamer was groot, schoon, bedden waren goed, geen Tv, geen koelkast en het brandkastje stond los op de toilettafel (wij hebben het dus niet gebruikt). Ontbijt naar verwachting simpel maar redelijk, geen klacht hierover. Zwembad, prima! Vond het geleverde over het algemeen goed voor zijn prijs, maar het restaurant vond eten slecht. Personeel is aardig en meedenkend.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2018

    5,8
    Goedkoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed bugs en hoe ze hier vervolgens mee omgaan. Er zijn tijdens mijn verblijf in meerdere kamers op verschillende verdiepingen bed bugs gesignaleerd. Zwarte schimmel in de badkamers. Goor zwembad.

    Goedkoop

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,1
    Zwembad en vriendelijk personeel, barmannen ook super...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen welkomsdrankje zoals staat bij de boeking, eerst wouden ze een kamer met van geven terwijl we eentje met airconditioning geboekt hadden, heel harde matrassen, flikkerlamp in de badkamer.

    Zwembad en vriendelijk personeel, barmannen ook super vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Uitstekende uitvalsbasis voor stad en... circus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zorg dat je een zaklantaarn bij je hebt als je in het donker over de onverlichte en onverharde weg terug moet.

    Prima bedden, een ruime kamer, een balkon. Het bij de prijs inbegrepen ontbijt was wat karig, maar de keren dat we 's avonds wat bestelden was het eten uitstekend. En dat voor een prima prijs. Na een dag rondlopen door de stad zorgt het zwembad voor prima verkoeling. Wie in Battambang is vergeet vooral niet een circusvoorstelling bij te wonen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    - leuk zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel even wandelen tot in het centrum... wanneer je een brommer huurt kan je deze ook gebruiken om erheen te gaan natuurlijk.

    - leuk zwembad - ruime kamers - steeds een gezellige drukte in de ruimte beneden (bij regen) of aan het zwembad. - ze verhuren ook brommers!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,7
    Het hotel is zo eenvoudig dat iedereen er zich op zijn gemak...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was enorm slecht. De matras paste niet in de beddenbak, waardoor je scheef lag en je bij elke beweging enorm veel gekraak hoorde.

    Het hotel is zo eenvoudig dat iedereen er zich op zijn gemak kan voelen: je loopt op blote voeten door de grote zaal, kan een spelletje pool spelen of een boek lezen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,8
    Prima uitvalsbasis voor Batcave en Bambootrain
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Linnengoed ruikt prima, maar of t echt schoon is dat betwijfel ik eerlijk gezegd. Handdoeken drogen slecht. Kamers zijn erg klam. Gebruik airco is aanbevolen.

    Prima uitvalsbasis voor Batcave en Bambootrain

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Het zwembad was heel fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje ver van centrum, maar wij vinden het eigenlijk makkelijk te lopen. Je kan ook een fiets huren

    Het zwembad was heel fijn. Ruime kamers en de familie nodigde ons uit om zomer nieuwjaar te vieren! Was echt top! Ontbijt ook niet app te duur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,9
    Super prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen gelegenheid om iets optehangen op de kamer en geen haakjes op de badkamer voor handdoeken.

    Mooie ruime kamer , behulpzaam personeel, mooi zwembad, goed restaurant. super prijs kwaliteit verhouding!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,1
    Hotel gevoel en de prijzen zijn laag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slippers zijn gestolen en een tasje (die gelukkig leeg was) dit zal niets met het personeel te maken hebben (Hoop ik!!) maar wel heel jammer..

    Hotel gevoel en de prijzen zijn laag

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het iets te ver van het centrum!

    Fijne kamer gehad met balkon. Heel simpel maar het was ook erg goedkoop! Goed eten en een fijn verblijf gehad. Zwembad was tevens ook erg fijn!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,1
    Leuke omgeving en een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke omgeving en een aangenaam verblijf. Kamer zijn wat verouderd en wij hadden geen boiler in de kamer zodat we niet konden douchen. We mochten wel de douche van de stad gebruiken maar dit was niet zo comfortabel. Leuk zwembad en lekker eten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,6
    Beste verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpunt dat er geen haakjes of tafel in de kamer was voor natte handdoeken zwemkleding ect. Verder alles top!

    Goed engels sprekend personeel die veel konden vertellen over bussen en tours ect. Heeeel fijn zwembad en restaurant met goed ontbijt! En ook dr kamers waren ruim en netjes!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,1
    Prima plek voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet echt vriendelijk. Jammer voor de fijne sfeer die er verder hing. Kamer schoonmaak betrof alleen opmaken vh bed. Slechts 3 nachten geweest dus in dat opzicht niet erg.

    Locatie was rustig. Fijn guesthouse. 10 min. lopen van centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,6
    Beste prijs-kwaliteit verhouding tot nu toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt veel voor je geld. Grote kamer, goede hygiëne, lekker zwembad. Iets verder van de stad af, maar prima te lopen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,6
    Het is dat ik door moest..
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrijwel niks

    Je wordt ontvangen met een lach en een welkomstdrankje. Er hangt een relaxte sfeer, iedereen kan z'n ding doen en het personeel wil je overal mee helpen. Eten is top en de kamers worden iedere dag schoongemaakt. Ooh en ze bieden aan om je gratis op te pikken bij het busstation.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2019

    7,5
    Locatie, rust, zwembad, kamer, bus tickets geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar

    Locatie, rust, zwembad, kamer, bus tickets geregeld

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 29 december 2018

    8,8
    Prima hotel voor super prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje sjagerijnige eigenaaresse

    Super lekker eten Heerlijk zwembad Mooie kamers Rest personeel prima

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2018

    9,6
    Netjes, vriendelijk en behulpzaam personeel, prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Netjes, vriendelijk en behulpzaam personeel, prijs

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2018

    5,8
    Ontzettend mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst vroeg het personeel 5 keer zo veel voor de kamer. En ze werden boos omdat we via booking.com geboekt hadden.

    Ontzettend mooie kamer

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2018

    7,1
    Aangenaam luxe accommodatie, lokatie minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lokatie, redelijk ver van het stadscentrum.

    Luxe moderne schone kamer.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2018

    6,3
    de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er was geen lift

    de prijs

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2018

    7,5
    Mooie kamer personeel zeer aardig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver buiten de stad geen goede voorlichting ten aanzien bustickets

    Mooie kamer personeel zeer aardig

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    9,2
    Leuke plek om een paar dagen te spenderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was niet echt netjes.

    Prijs kwaliteit niet te evenaren. Mooie grote kamers.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    8,3
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was in een donker straatje

    Goed personeel gratis nieuwe handdoeken ruim zwembad en fijne gezamenlijke ruimte

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    9,2
    Schoon en ruim.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en ruim. Vriendelijk persooneel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    9,2
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig maar verder niets te klagen.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon, ruim, fris zwembad, fijne bedden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    prima kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    karig ontbijt

    prima kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Luxe backpackershostel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Licht ver buiten het centrum.

    Luxe backpackershostel. Goede sfeer, schone sfeer. Ook met een gezin met kleine kinderen is dit een uitstekende keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Prettige bediening en goed faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige bediening en goed faciliteiten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    Prima prijs kwaliteit, mét zwembad! Heerlijk om te verblijven.-
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima prijs kwaliteit, mét zwembad! Heerlijk om te verblijven.-

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    Ruime kamers, schoon, en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers, schoon, en het zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    Personeel was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was top

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Fijn verblijf, maar wel ver uit het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, ver uit het centrum

    Gratis pick up vanaf de bus, lekker zwembad. Prima eten in het restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    De mix van dorms en kamers waardoor er een heel goede sfeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot de stad, 4 dollar per ritje.

    De mix van dorms en kamers waardoor er een heel goede sfeer was. Lekker zwembad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    gezellige, goedkope plaats om te overnachten om de omgeving van Battambang te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De afstand naar het centrum is wat ver. De badkamer stonk een beetje.

    Heel leuk zwembad, hotel in een leuke omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,6
    heerlijk absolute aanrader voor de low budget reiziger
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar centrum..

    Alles was perfect en overtrof al mijn verwachtinge. Eten super lekker. En vragen naar Johny als je tuk tuk tour wil plannen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Perfect guesthouse in battambang
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Enige guesthouse met mooi zwembad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    Prima kamer en heel aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was een kleine straal en de kussen waren veel te hoog

    Prima kamer en heel aardig personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Nette, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette, ruime kamers. Schone badkamer. Super vriendelijk/behulpzaam personeel! Restaurant ook goed, veel keuze en prima kwaliteit.

    Verbleven in september 2017

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 46

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Blue Diamond