Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Cambodja
  3. Hotelbeoordelingen: Phnom Penh Municipality
  4. Hotelbeoordelingen Phnom Penh
  5. Beoordelingen van Samsara Villa (by Villa Langka)

Beoordelingen over Samsara Villa (by Villa Langka) 4-sterren

43Z5, Street 466, Beung Tra Bek, Chamkar Mon, Phnom Penh, Cambodja

#40 van de 280 hotels in Phnom Penh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 102 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 7

  • Beoordeeld op: 12 januari 2019

    9,2
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij het ontbijt waren ze niet zo flexibel. Je kon niet en een eitje en een chocoladebroodje krijgen, het was het één of het andere.

    We kregen een drankje bij de checkin wat heel leuk en lekker was. Verder was het personeel heel vriendelijk. We hebben ook een paar keer gegeten bij hen en dat was ook lekker.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Charmant kleinschalig hotel in oase van rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De massages in de spa waren veel te duur ten opzichte van de reguliere tarieven doe je elders betaald. Het ontbijt was matig, keus uit 4 soorten ontbijt, helaas geen buffet. Het zou ook handig zijn om een glazen douchedeur te plaatsen zodat badkamervloer niet nat en glad wordt.

    De rustige ligging in een drukke stad. Zwembad niet heel luxe maar heerlijk om af te koelen en groot genoeg. Redelijk veel groen en leuke charmante bouwstijl. Wij hadden de superior room met heerlijk groot terras op met zitje en ligbad op 1e verdieping.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Fijn hotel, jammer van de herrie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg gehorig, daardoor hebben we slecht geslapen. Er zijn bouwwerkzaamheden rond het hotel, daar kunnen ze zelf natuurlijk niets aan doen.

    Fijn zwembad, mooie kamers, fijne douche, goed ontbijt, lekkere cocktails.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Heerlijk plekje in drukke stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk plekje in drukke stad. Prachtige kamers ademen luxe!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    10
    Rustige plek in het drukke Phnom Penh.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige plek in het drukke Phnom Penh. Eten zeer goed. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,8
    Zwembad en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maaltijden in hotel duur voor kleine portie - maar wel lekker... Idem drank in hotel ook te duur. Alsook de laundry service.

    Zwembad en ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    Mooi hotel, zeer vriendelijk personeel, ruime kamers, leuk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi hotel, zeer vriendelijk personeel, ruime kamers, leuk zwembad,...!!!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 7

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Samsara Villa (by Villa Langka)

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: