Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Victoria Angkor Resort & Spa 5-sterren

Central Park, Siem Reap, Cambodja

#40 van de 427 hotels in Siem Reap

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 606 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gratis upgrade van de kamer gekregen met ontbijt. Heerlijk ontbijt, leuk zwembad, goede verbinding naar de tempels van ankor en kort bij pub street

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Voortreffelijk hotel met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Franse restaurant aan de dure kant

    Ongelofelijk vriendelijk personeel, schone en zeer goed onderhouden kamers, professionele spa faciliteiten en spa staf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Goed hotel voor degene die meer te besteden hebben!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen in het hotel zijn extreem hoog. Om de hoek betaal je nog niet eens de helft. De badkamer heeft wel handdoeken rekken maar die hangen boven de wc en wastafel, dus je grote handdoeken drogen lukt niet echt. Wel geluk dat ze 2 x per dag de handoeken wisselen.

    Goed hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi zwembad, goed ontbijt en grote ruime kamer met grote badkamer. De slaapkamer wordt zelfs slaapklaar voor je gemaakt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,8
    Angkor waauw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen zijn erg hoog voor zowel eten als drinken en huren van diverse zaken, zeker ten opzichte van de verdienste van de lokale bevolking

    Angkor is een van de wereldtoppers op gebied van cultuuhistorische waarde naast de Chinese muur, Machhu Picchu en de piramides. Het resort is van alle gemakken voorzien en het personeel doet extreem hun best.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    Een aanrader dit hotel,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Een fantastische keuze,doen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    douche in kamer, authentieke fans aan plafond
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 3 nachten

    douche in kamer, authentieke fans aan plafond

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    10
    Herbeleef Indochine !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad - Gratis Ophaaldienst
    • Verbleef 4 nachten

    Nostalgisch kader

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    9,2
    Zeer mooi ingericht koloniaal hotel met alle faciliteiten:...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Soms was het personeel van het restaurant een beetje slaperig. Met name als je wat later kwam dineren. Men was dan al vol ledig met voorbereiden ontbijt bezig. Aandachtspunt!

    Zeer mooi ingericht koloniaal hotel met alle faciliteiten: goed ontbijt, mooivzwbad, goede Spa. Alle excursies vanuit hier geregeld. Aanrader.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    10
    Op de dag van inchecken waren we te vroeg, maar onze kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, alles was top!

    Op de dag van inchecken waren we te vroeg, maar onze kamer was al gereed. Mocht de kamer nog niet klaar zijn, dan slaan ze je bagage op en kan je aan het zwembad wachten tot je kamer gereed is. Heerlijke kamers met grote en goede bedden. Het ontbijt was fantastisch, één groot buffet met alle mogelijke soorten ontbijt. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van uitchecken hadden we pas om 20.00 uur een bus, terwijl we voor 12.00 moesten uitchecken. Het personeel stond meteen klaar om onze bagage veilig op te bergen voor de rest van de dag, zodat wij de hele dag nog aan het (zoutwater)zwembad konden liggen! De massages (tegen betaling) zijn ontzettend goed! Als je het hotel uitloopt staat er altijd iemand klaar die met je mee wilt denken over jouw planning of de route en die, mocht je dat willen, de gratis tuk-tuk van het hotel laat voorrijden.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,6
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt. Mooie kamers. Alles zeer verzorgd. Heerlijk vertoeven aan het zwembad . Een oase van rust in een drukke stad. Een aanrader!!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,6
    Grote kamer, uitstekende service, vriendelijke bediening!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets!!

    Grote kamer, uitstekende service, vriendelijke bediening! In een woord: TOP!

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    Zoutwaterzwembad, ideaal gelegen in tropische tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zoutwaterzwembad, ideaal gelegen in tropische tuin

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Victoria Angkor Resort & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: