Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Napoleon Hotel 4-sterren

N. Yafet Street, Hamra Area, 1103 Beiroet, Libanon

#111 van de 125 hotels in Beiroet

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1614 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    2,9
    Heel slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst nacht binnen mijn kamer gekomen, erg oud, erg vies en ik heb het gevoel dat ik opgelecht had en geschokede. Erg slecht beïnvloed van af het begin , toen ik mijn kamer moest slapen. Met een heb ik gemeld bij de nacht reactioniste, volgend dag ochtend met moijelkehaide en nog ruzie met de dagrecieptioniest en hotel manager die willen niet da kamer wiesllen met beter kamer. Maar uit eindelijke heb ik beter kamer gekregen. Kortom niet en nooit wil ik bij deze hotel terug komen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale ligging in de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Heel degelijk en goed geprijsd hotel midden in Beiroet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke dag een nieuwe WiFi code opvragen

    Locatie lekker centraal, niet duur, alle gemakken

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    5,8
    Het was de eerste keer dat ik Beiroet bezocht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik vond het personeel erg onvriendelijk. Ik vroeg om een kaart van de omgeving. Die had men niet. Aan de balie had men absoluut niet de intentie om ook maar enige informatie over de stad te geven. Het hotel ziet er langs buiten prachtig uit. De kamer zelf is erg basic. Het licht op het balkon werkte niet. De badkamer was niet erg schoon. Dit hotel zou fantastisch geweest zijn in een iets lagere prijsklasse.

    Het was de eerste keer dat ik Beiroet bezocht. Het hotel bevond zich in een levendige buurt vol restaurants en bars. Wie op zoek wil naar cultuur, logeert best ergens anders.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    5,4
    De kamer was ruim en het bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mijn kamer zat direct naast de liften. Op de achtste verdieping. Elke keer dat de lift ging, hoorde ik gebonk en gedoe. Verschrikkelijk. Ook stond er een enorm apparaat op mijn (grote, ongezellige) balkon dat enorm veel herrie maakte. Iets van een generator voor het hele hotel ofzo. Door al deze herrie heb ik slechte nachten gehad en ben ik vaak tussendoor wakker geworden. Het hotel was ook oud en muren zagen er slecht uit, met breuken en scheuren. Niet erg uitnodigend. Tussen de witte handdoeken zat een zwarte krullende haar. Ik heb die handdoeken niet willen gebruiken. Ik zou dit hotel niet aanraden. Is te doen voor paar dagen stedentrip, maar beter kun je iets anders kiezen.

    De kamer was ruim en het bed was prima. Schone lakens. Elke dag nieuw flesje shampoo. Het balkon was ruim. Toen mijn wifi-code verlopen was, stond er binnen 3 minuten iemand voor de deur met een nieuwe code. De wifi was gratis en prima, soms instabiel. Perfect centraal gelegen aan een zijstraat van Hamra.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,8
    Makkelijk om naar downtown, de kust te wandelen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk niets!

    Makkelijk om naar downtown, de kust te wandelen. Elke morgen een prima ontbijt!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: