Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Mayflower Hotel 4-sterren

Yafet Street, Hamra, 1103 Beiroet, Libanon

#79 van de 125 hotels in Beiroet

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1764 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    De kamer met bad, ligging is ok in wijk El Hamra.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer genoeg was het zwembad gesloten terwijl ik het hotel speciaal voor het zwembad geselecteerd heb o.a. Hotel zit een beetje ingesloten tussen gebouwen in. Geen uitzocht vanaf de kamer.

    De kamer met bad, ligging is ok in wijk El Hamra. Ontbijt was goed met ook fruit o.a. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,4
    Ervaring rijker en illusie armer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij een verblijf in een hotel heb ik verwachtingen en zeker bij het boeken van een dure kamer. Het hotel heeft door de staat van het hotel, beperkte faciliteiten en de houding van sommige personeelsleden dit niet waar kunnen maken.

    Prachtige ligging van het hotel ten opzichte van de oude stad en Hamra straat. Alles is binnen handbereik en loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Goede prijs/ kwaliteit verhouding
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude staat van de kamers

    Terras met (klein) zwembad .. lounge banken, ligbedden en vrolijke kussens.. er hing een telefoon aan de muur als je ergens zin in had om te eten en/of kon je dat doorgeven en werd dat netjes gebracht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    5,0
    Internet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was 6 m2 foto's goed gefotoshopt Versleten hotel . Kamer ; vieze gordijnen , muren kapot, koelkast ijsblok bijna zo groot als de noordpool Lampen stuk in badkamer ZEEEEER slecht internet Algemeen : hele hal naar kamer vies tapijt .. slechte verlichting . Teveel personeel dat je her gevoel moet geven van service .. maar is meer van wat spook je uit en bij vertrek sleutel kamer werd bijna uit je handen getrokken om te checken of je niets hebt kapot gemaakt . Altijd deur open van vieze werkkamer ..

    Op zich de ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Het was goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was dicht.

    Locatie was perfect. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Water in het zwembad

    prijs kwaliteit verhouding

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6