2. Srí Lanka hodnocení hotelů
  3. Hambantota District hodnocení hotelů
  4. Tangalle hodnocení hotelů
Srí Lanka Tangalle Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Serenity Beach Cabanas Průměrné hodnocení: 9,4

„Ubytování je ještě hezčí než na fotkách a pláž poránu naproti hotelu vám až vyrazí dech. Všechny služby byly perfektní a měli jsme zde nejlepší jídlo z našeho pobytu na sri lance. Mohu jen doporučit.“

• Goyambokka Guesthouse Průměrné hodnocení: 8,9

„Rezervaci jsme delali rano a kdyz jsme dorazili na ubytovani, tak o nas nikdo nevedel. Nikomu to ale nevadilo, behem chvilky pripravili nas pokoj a vse bylo v poradku. Stravili jsme zde jen jednu noc, ale umim si zde predstavit i tyden. Bohuzel, my jsme zde byli mimo sezonu, takze moc nefungovaly bary na nedaleke plazi, ani okoloni restaurace. To nam ale nevadilo. Snidane v dobra, sice ne moc bohata, ale typicka, jakou jsme na Sri Lance meli skoro vsude. Plaz je ani ne 5 minut chuze. Ubytovani ma vlastni bazen. Na halvni silnici je to cca 10 minut. Odtud se da chytnout tuktuk (jeli jsme tak vecer do mesta) nebo autobus (zastavi vam tam, kde stojite, nemusite na zastavku) - tim jsme jeli smerem do Kolomba.“

• Queens Mount Tri Villas Průměrné hodnocení: 8,8

„Naprosto luxusní ubytování, máte k dispozici celý malý domek u kterého je i podsvícený bazén. Na pláž je to ani ne 5 minut pěšky a nachází se v okolí mnoho restaurací. Pokoj byl velmi čistý a měl klimatizaci.“

• Shadow Surf Bay Průměrné hodnocení: 9,7

„Velmi vstřícný a ochotný pan majitel, vše vysvětlil, kam jet, jakým autobusem, kde se koupat. Snídaně byla výborná. Výhled do zahrady a na oceán.“

• Shine Wave Turtle Beach Průměrné hodnocení: 9,7

„Nejlepší ubytování. Pan majitel velice ochotný,milý.“

• Turtle Island Cabana Průměrné hodnocení: 9,7

„Nádherné místo se skvělou zahradou! Výborná snídaně s lokálním ovocem. Milí a nápomocní ubytovatelé, kteří vytvoří pocit domova a pomůžou s organizací programu se želvami. Jedna želvička také na pokoji 🐢 🤩 Můžu jen doporučit.“