„Ubytování je ještě hezčí než na fotkách a pláž poránu naproti hotelu vám až vyrazí dech. Všechny služby byly perfektní a měli jsme zde nejlepší jídlo z našeho pobytu na sri lance. Mohu jen doporučit.“
„Rezervaci jsme delali rano a kdyz jsme dorazili na ubytovani, tak o nas nikdo nevedel. Nikomu to ale nevadilo, behem chvilky pripravili nas pokoj a vse bylo v poradku. Stravili jsme zde jen jednu noc, ale umim si zde predstavit i tyden. Bohuzel, my jsme zde byli mimo sezonu, takze moc nefungovaly bary na nedaleke plazi, ani okoloni restaurace. To nam ale nevadilo. Snidane v dobra, sice ne moc bohata, ale typicka, jakou jsme na Sri Lance meli skoro vsude. Plaz je ani ne 5 minut chuze. Ubytovani ma vlastni bazen. Na halvni silnici je to cca 10 minut. Odtud se da chytnout tuktuk (jeli jsme tak vecer do mesta) nebo autobus (zastavi vam tam, kde stojite, nemusite na zastavku) - tim jsme jeli smerem do Kolomba.“
„Naprosto luxusní ubytování, máte k dispozici celý malý domek u kterého je i podsvícený bazén. Na pláž je to ani ne 5 minut pěšky a nachází se v okolí mnoho restaurací. Pokoj byl velmi čistý a měl klimatizaci.“
„Nádherné místo se skvělou zahradou! Výborná snídaně s lokálním ovocem. Milí a nápomocní ubytovatelé, kteří vytvoří pocit domova a pomůžou s organizací programu se želvami. Jedna želvička také na pokoji 🐢 🤩 Můžu jen doporučit.“
Arhimser Villa-superb 4 bedroom beachfront for 8 in Ranna, Tangalle, BB, pool, free pick up for 7 night entire villa stays arriving together, serviced, taxes included má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo English (UK).
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.