Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Sri Lanka
  3. anmeldelser av hotell i Galle (distrikt)
  4. anmeldelser av hotell i Hikkaduwa
  5. Anmeldelser av Lavanga Resort & Spa

Anmeldelser av Lavanga Resort & Spa 4 stjerner

Galle road, Patuwatha, Hikkaduwa, 80240 Hikkaduwa, Sri Lanka

Nr. 98 av 112 hoteller i Hikkaduwa

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 430 omtaler av hotellet

6,6

Poengfordeling

  • Renhold

    6,5

  • Komfort

    6,6

  • Beliggenhet

    7,2

  • Fasiliteter

    6,3

  • Personale

    7,1

  • Valuta for pengene

    6

  • WiFi (gratis)

    5,9

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 10

  • Vurdert: 4. april 2018

    6,7
    «Grei frokost.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rom Standard med sjøutsikt
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det var ikke solsenger på hotellet som på bildene. Kun senger med «tak» over. Måtte gå til andre hoteller for å finne dette.

    Grei frokost. Veldig hyggelige ansatte - nesten litt for hyggelige.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 12. mars 2017

    9,2
    «Hyggelig»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • 2 rom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Høye bølger. Bedre tilgang på spa.

    Bra senger. Koselig familierom. Hyggelig å hjelpsom personale. Tuk Tuk utenfor hotellet som tar deg enkelt til Hikaduwa sentrum for ca 200 rupi. Fin og rolig strand.

    Gjennomførte opphold i mars 2017

  • Vurdert: 28. februar 2017

    8,3
    «Frokosten var god, sengen myk og god komfort.»
    • Ferietur
    • Par
    • Suite med king-size-seng
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Noe bråk fra havet og inn på rommet. Air kondisjon drapp og lyste rett på sengen når man skulle sove. Måtte legge et håndkle over og under apparatet.

    Frokosten var god, sengen myk og god komfort. Deilig stort rent bad. Hyggelig betjening og personalet.

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Vurdert: 12. februar 2019

    5,0
    «Syns ikke det bør være 4 stjerner på hotellet.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rom Standard med sjøutsikt
    • Bodde 8 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig seng. Ingen renhold ute på restauranten. Fullt med fugleskitt på bord og stoler.

    Fin strand

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 21. mars 2017

    5,4
    «dårlig utvalg, dyrt i fht standard etter min mening»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familiesuite med 2 soverom
    • Bodde 1 natt

    dårlig utvalg, dyrt i fht standard etter min mening

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Vurdert: 24. februar 2017

    5,0
    «Ok»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Familiesuite med 2 soverom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Syns det var for dyrt ifht til hva vi fikk igjen

    Beliggenheten var bra .

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 26. november 2015

    8,8
    «Først fikk vi et rom med en liten balkong og utsikt rett på...»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Først fikk vi et rom med en liten balkong og utsikt rett på et air condition. Vi ble veldig skuffet, og personalet var lite behjelpelig sent på kvelden og sa det ikke var noe de kunne gjøre enda vi hadde spesifisert at vi skulle få utsikt. Det er visst forskjell på utsikt (det skulle vel bare mangle at man hadde et vindu så man fikk kikket ut). Vi fikk veldig god hjelp av de som jobbet på dagtid, og ble oppgradert til et fantastisk rom for en liten slant penger og hadde det supert resten av oppholdet. Hotellet lå et par 3 km utenfor sentrum.

  • Vurdert: 26. mars 2016

    9,6
    «Hyggelig betjening.»
    • Ferietur
    • Alenereisende

    Hyggelig betjening. Frokosten var veldig bra. Sengene var gode og myke og det var dyner ikke bare et laken til å ha over seg.

  • Vurdert: 4. mars 2016

    5,8
    «God standard, hjelpsomt personale.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Kosta langt mer enn det smakte - man får like gode hoteller i Hikkaduwa for halve prisen.

    God standard, hjelpsomt personale.

  • Vurdert: 15. desember 2015

    8,8
    «Fantastisk beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par

    De prøvde å fikse heisen midt på natten. Sånt for man dårlig nattesøvn av.

    Fantastisk beliggenhet. Fin strand Stille og rolig

Det finnes 1 gjesteomtale uten tekst, Denne har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 10

Se bilder av Lavanga Resort & Spa tatt av andre gjester

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: