Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Vilnius 4-sterren

Konstitucijos pr. 14, Snipiskes, LT-09308 Vilnius, Litouwen

#75 van de 103 hotels in Vilnius

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1348 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    Dichtbij oude centrum, goede parkeermogelijkheden recht voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag direct naast personeelslift waardoor er al vroeg in de ochtend behoorlijk wat beweging en lawaai was.

    Dichtbij oude centrum, goede parkeermogelijkheden recht voor hotel, uitgebreid ontbijt en vriendelijke en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,8
    Kamer met goede airco. Mooi uitzicht naar de stad. Centrum op 15 minuten wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad was niet in gebruik, en sowieso erg klein.

    Kamer met goede airco. Mooi uitzicht naar de stad. Centrum op 15 minuten wandelen. Maar ook de oever aan de kant van het hotel is het bezoeken waard, b.v. de nationale galerie (schilderijen). Zeer uitgebreid en compleet ontbijt. Parkeren konden we direct en gratis bij de ingang.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Keurig hotel op een mooie afstand van de stad zelf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer is zo ruim en dan sta je in een douchecel die zo klein is dat wanneer je je haar wil insoppen je de douchekraan uitdruk doordat je er met je arm tegenaan komt. Het interieur is behoorlijk verouderd maar was schoon, netjes en ruim.

    Alles was prima, keurig bed, keurige badkamer, zag er netjes uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Prima hotel voor zakelijke bestemming
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting kamers gedateerd - badkamer toe aan upgrade. Verwarming in kamer is niet te regelen (radiator heeft geen regelknop)

    Hotel in centrum van Vilnius - uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer (rechtstreekse busverbinding met vliegveld). Buitenkant hotel opgeknapt. Grote parkeerplaats. Vriendelijk en professioneel personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Een degelijk, zakelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel goed ontbijt en goede kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    Goed hotel dichtbij veel bezienswaardigheden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel om Vilnius te bezoeken. Alles is op loopafstand te bezoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    Goede ligging, vriendelijk personeel, goed engels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 3 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, vriendelijk personeel, goed engels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,8
    Gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche: harde straal en de douchekop was niet te verstellen.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    6,3
    Personeel geeft me eerst een tafel in het restaurant,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel geeft me eerst een tafel in het restaurant, wanneer ik wil bestellen krijg ik te horen dat ik een uur moet wachten omdat er een groep zit te eten. Niet erg professioneel.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    top locatie en een acceptabele kamer, voor een extreem lage...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het personeel heeft wat moeite met engels, maar is erg vriendelijk. Ontbijt is wat wisselvallig. Rollade is bijvoorbeeld top, Eieren nogal onsmakelijk.

    top locatie en een acceptabele kamer, voor een extreem lage prijs.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Vilnius

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: