Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Zemaites 3-sterren

Zemaites g. 15, Vilkpede, LT-03118 Vilnius, Litouwen

#64 van de 103 hotels in Vilnius

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1344 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,1
    Prettig voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is niet ideaal, wel makkelijk bereikbaar met de bus (om de paar minuten).

    Vriendelijk personeel, tegenover de Lidl, makkelijk als je op doorreis bent. Ook prettig dat er een afgesloten parkeerplaats is.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Prettig verblijf in een mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen ik belde om een tweede keer te boeken, zei de hotelmedewerkster dat er geen kamers beschikbaar waren. Toen ik vervolgens op Booking.com keek was er wel gewoon nog een tweepersoonskamer beschikbaar. Dat vond ik een beetje raar. Ook was in beide kamers die ik boekte een lamp kapot. Tot slot vond ik het onhandig dat de airco in de kamer uitsluitend te bedienen is vanaf de receptie (en dus niet door de gasten zelf)

    Het ontbijt was goed en gevarieerd. Het hotel had een prettige parkeerplaats achter het pand. Beide kamers waarin wij verbleven waren prima en rustig. De locatie is ruim 2 kilometer buiten het centrum, maar dat was voor ons prima te doen. Slechts 10 minuten rijden naar het vliegveld. Wat erg prettig was, was dat er een Lidl tegenover het hotel zat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Voor het hotel stop om de 15 minuten een bus naar het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor het hotel stop om de 15 minuten een bus naar het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,8
    Bezoek aan Vilnius
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel vriendelijk personeel.

    De prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    4,6
    Pfff. Beter wat meer betaald.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer en te veel lawaai van naburige kamer (aangrenzende badkamer).

    Mijn partner.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    9
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik vond alles prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Perfect ontvangst en behulpzaam met het wijzen van de weg naar het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    €40,- voor 2 uurtjes sauna bijbetalen

    Schone kamer, prima bed

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,3
    Ligging was dichtbij de lokatie waar ik moest zijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tamelijk wat lawaai te horen in de kamer. Komende van de straat,of van de gang. Gordijnen houden weinig licht tegen. Douche is in het bad,dus gevaarlijk om uit te stappen. Weinig broodkeuze bij het ontbijt. Onveilig gevoel,doordat het hotel nog werkt met echte kamersleutels. Wanneer je aan de receptie naar de sleutel vraagt,wordt die gewoon gegeven. Zonder de naam te checken. Idem met bagage-opslag.

    Ligging was dichtbij de lokatie waar ik moest zijn. Aangename kamers.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9