Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Carlton 3-sterren

Rue De Strasbourg 7-9, Gare, L-2561 Luxemburg, Luxemburg

#40 van de 98 hotels in Luxemburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2087 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    7,1
    Prijs is ok .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel. Veel straatlawaai. S nachts verschillende malen wakker geworden door lopend water. Precies drilboor naast ons bed. De man van de receptie die ook meehielp aan het ontbijt liep er nogal bezweterig bij... Op de kamer waterkoker met twee theezakjes...geen koffie.

    Prijs is ok . Ook dat we er konden parkeren. Weliswaar aan 20€..

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Super fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is lastig!

    Bij de receptie werkt Gianni, een allervriendelijkste oudere meneer die stiekem nooit weg lijkt te gaan. Hij is er s’avonds laat wanneer je incheckt, s'ochtends wanneer je gaat ontbijten en s’middags wanneer je uitcheckt! Hij denkt met je mee en houdt graag een praatje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,8
    Net hotel, schoon, weinig last van naastgelegen kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer aan de voorkant erg gehorig, ook omdat we de ramen openhielden vanwege de warmte. Veel geschreeuw op straat, nabijgelegen kruispunt nodigde veel bestuurders uit op lawaaierig weggedrag. Ontbijt viel tegen, geen warm ontbijt, weinig keus

    Net hotel, schoon, weinig last van naastgelegen kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    Het is zeker een 'dog friendly' hotel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt dicht bij het treinstation en daarom is er druk ook 's nachts- de vraag voor een rustige kamer is geen slecht idee.

    Het is zeker een 'dog friendly' hotel. Lopen naar het centrum via viaduct of over de vallei (er is ook een lift) is makkelijk te doen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    Personeel prima. Er wordt niet gegeven wat ons wordt voorgespiegeld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zouden een bad hebben, kregen alleen een douche. Geen koffie op de kamer. Dit grote hotel heeft maar 4 parkeerplaatsen. Het is absurd dat aangegeven wordt dat dit hotel parkeergelegenheid heeft. 4 parkeerplaatsen voor zo een groot hotel is hetzelfde als geen parkeergelegenheid hebben....

    Ontbijt redelijk maar eenvoudig. De kamer is netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,3
    Lawaaiig en warm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning terwijl het erg warm was. Veel herrie van de straat en een constant luid gebrom. Gordijnen gingen niet goed dicht. Jammer dat er geen kloelkastje op de kamer aanwezig is.

    Fijne sfeer en heel aardige receptionist.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Goed voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai 's nachts op straat. Hotel ligt in de buurt van het station en de uitgangsbuurt. Veel nachtlawaai van feestende en roepende personen. Geen airco op de kamer, dus ons raam stond op een kier om wat koelte binnen te krijgen.

    De bereidwilligheid van de persoon aan de receptie. Hij stelde ons een parking voor aan de overkant van de straat. Openbare parkings in de buurt zijn peperduur: laat je auto er geen 24 uur staan want het kost je €60. Het hotel vraagt €20 per nacht voor de ondergrondse garage. Op booking.com staat er niets over vermeld, dus vraag ernaar bij bestelling. Er zijn maar 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Het centrum van Luxemburg bereik je te voet op een 20 tal minuten. Continentaal ontbijt : brood, kaas, ham, confituren, hardgekookte eieren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    3,8
    Redelijk hotel in een extreem slechte buurt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    🤔 geen airco (onze eigen fout) 😡 i.v.m geen airco ramen open zetten met gevolg slapeloze nacht door EXTREME geluid overlast door prostitués en drugs dealers. 😡🤥 parkeerplaats vooraf gereserveerd. bij aankomst wordt steeds gezegd dat het hotel geen eigen parkeerplaatsen heeft en je in de straat kan parkeren of bij het station. Op vriendelijk aandringen toch een parkeerplaats gekregen in de ondergrondse parkeer garage van het hotel met ongeveer 8 parkeerplaatsen 🤬👮🏻‍♀️ het hotel ligt in een EXTREEM slecht buurt. In de straat achter het hotel zit een roze buurt. In de straat van het hotel staan de prostitués en drugs dealers van vroeg tor laat voor de deur. Zeker geen hotel voor kinderen of vrouwen alleen.

    👍🏻 lounge gedeelte 👍🏻 we mochten een ventilator lenen ivm de hitte op de kamer 🤔parkeren in beveiligde garage van hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Goed voor kort verblijf zonder veel eisen. Wel goedkoper dan al de rest. ( 230€/2 nachten ipv 350€ )
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Airco op kamer : geen! Dus raam open met een zeer drukke straat! Ballustrade van balkon doorgeroest en bijna naar beneden vallend : bovenkant was volledig los van steunpunten! Zeer gevaarlijk met kinderen!!! Foto van Hotel bedrieglijk : zicht op rivier was er zeker niet! Ontbijt zeer sober : gekrulde salami, uitgeslagen hesp en kaas voor croque-monsieurs. Fruitsap en yoghourts op kamertemperatuur. Zelfs geen eitje gezien...OK : koffie wel lekker...

    Ontvangst en personeel super! Zeer vriendelijk ! Enkel 2 minuten stappen van station!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    4,6
    De ligging van het hotel is prima ten opzichte van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De het gehele hotel is verouderd, de kamers zijn in een slechte staat; kapotte vloeren, sanitair die middelmatig is, etc. Daarnaast heeft het gehele hotel geen airco. Prijskwaliteit verhouding is dan ook niet goed.

    De ligging van het hotel is prima ten opzichte van bezienswaardigheden en het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Super, jammer van de airco
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was zeer warm weer, en er is geen airco, venster kun je niet openlatend wegens de ligging, te veel lawaai van auto’s en mensen

    Simpel maar lekker ontbijt en genoeg van alles Het interieur van het hotel autentiek. Heel vriendelijk personeel, en proper

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Authentiek, fijn stadshotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn kamer was wat klein dit keer. Er is vrij veel geluidsoverlast van laag overkomende vliegtuigen.

    Alweer mijn derde bezoek aan dit hotel. Fijne, authentieke plek met alle trein- en busverbindingen op heel korte loopafstand. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Het was heel erg schoon en het personeel super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had iets meer verwacht van het ontbijt. Het was eigenlijk alleen maar verschillende soorten brood, 2 soorten cereal en yoghurtjes. En je kon een gekookt ei nemen. Geen andere opties zoals roerei of andere warme dingen. Je kon een kannetje koffie of thee erbij krijgen. Maar er is dus bijvoorbeeld geen cappuccino.

    Het was heel erg schoon en het personeel super vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Kort maar krachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn wat kort geweest om te zeggen dat er iets tegen viel 😁 Kamer aan de kleine kant voor + 100€

    Dit hotel is heel authentiek, zowel de sfeer, het gebouw als de heerlijke incheckbediende

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    I had better
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat op de site parking maar er was geen parking. Heel veel lawaaihinder buiten dus zeker niet goed geslapen. Slechte buurt.

    Het ontbijt was verzorgd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    De ontvangst aan de receptie en de vriendelijkheid van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was eerder klein, maar voor twee nachten vonden we dat ok.

    De ontvangst aan de receptie en de vriendelijkheid van het personeel waren uitstekend. Binnenkomen in het hotel is zeer aangenaam. Het ontbijt was uitgebreid en verzorgd. Overal was alles zeer proper. De ligging van het hotel is gunstig: vlakbij het station en op een kwartier wandelen van het stadscentrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,1
    Vriendelijk onthaal.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Straat lawaai. Ook wel wat ongure personen op straat. Prijs-kwaliteit niet optimaal.

    Vriendelijk onthaal. Vlakbij station. Overdekt parkeren mogelijk (en nodig).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    Nette kamers, goed bed, loopafstand van het station, simpel...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking com had nog niet de juiste informatie doorgegeven aan het hotel (boeking een dag voor vertrek aangepast)

    Nette kamers, goed bed, loopafstand van het station, simpel maar goed ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,1
    Goed voor 1 nachtje voor bezoek kerstmarkt. Aan straatkant veel lawaai snachts
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar. Indien je nog iets wil drinken kan je alleen een hele fles wijn bestellen.

    Goed ontbijt. Vriendelijke bediening en alles werd vlot bijgevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,7
    Prettig, maar tegenvallende buurt en prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is een typisch drie-sterren hotel. Geen idee waarom het vier sterren heeft. Ligt in het centrum van Luxemburg-stad middenin de hoeren- en junken-buurt. Daar wil je jouw auto niet op straat zetten en we hebben dan ook gebruik gemaakt van een ondergrondse betaalde parkeergarage.

    Kamer was goed en de stilte aan de achterkant was ook prettig. Personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Prima voor een nachtje als je de stad in wil, verder niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn echt heel erg klein, absoluut niet vergelijkbaar met de afbeelding! Het parket kraakt enorm en er hing geen kaartje aan de deur met gevolg dat de kamermeisjes binnen kwamen terwijl we nog aan het aankleden waren. Je ziet overal muren op de kamer en bij het ontbijt, ik kreeg een opgesloten gevoel.

    Ontbijt en ligging waren prima, we kregen wel per ongeluk vies water in onze theekan. Vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,8
    vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vond de kamers nogal klein. geen minibar (slechts 1 flesje water op nachtkastje). fel krakende vloer. slechte matrassen. ontbijt voldeed niet aan de verwachtingen, (geen spek, enkel hard gekookt eitje. geen roerei, spiegelei of omelet). er lag nog 1 chocoladekoek en die was dan nog uitgedroogd. beleg en broodjes waren goed en voldoende. spijtig dat er geen bar aan het hotel is. receptionist had ons parking aanbevolen aan station voor 13 euro/dag. onze auto heeft daar ongeveer 22u gestaan en moesten 34 euro betalen. sorry, maar dit hotel is zeker geen 4sterren waardig

    vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, ruime kamer, prima ontbijt,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals in de meeste hotels zijn de douches moeilijk in te stellen: of heel heet of koud.

    Zeer vriendelijk personeel, ruime kamer, prima ontbijt, goede locatie, parkeergelegenheid in de buurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Zeer comfortabel hotel met erg vriendelijk personeel zeer groot assortiment onbijt in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wifi ontvangst was slecht , e-mailen was niet mogelijk wel internet ontvangst mogelijk.

    Bijzonder vriendelijk personeel , een heerlijk ontbijt zeer uitgebreid, ligging hotel in centrum bij openbaar vervoer, zeer schone kamer snel schoongemaakt nog tijdens het ontbijt, fijne kamer met luxe.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Korte vakantie in Luxemburg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het viel mij op dat er geen bar aanwezig was, terwijl er genoeg zitruimte in de lobby was, zelfs nog een aparte ruimte met banken en tafels, een bar was misschien hier mogelijk geweest.

    de sfeer van het hotel was goed, de enthousiaste eigenaar die zelfs wat Nederlands probeerde te spreken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Heel aangenaam, relax.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik zou het niet weten. Bij ons is alles meegevallen.

    De ontvangst was super. Een heel enthusiaste manager die graag mee de handen uit de mouwen steekt bij het ontbijt. Personeel heel vriendelijk en beleefd. Het ontbijt had alles wat nodig was. Producten heel vers. Heel zeker een aanrader voor anderen. Hotel ligt op 15 mins te voet van het centrum waar het heerlijk vertoeven is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Erg prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen. Iedereen was erg vriendelijk.In de straat van het hotel konden we gratis parkeren.Wat wel opviel het was een buurt met hoertjes en drugsgebruikers.Maar de auto stond de volgende dag onaangeroerd voor de deur.

    De receptie zei bij binnenkomst: we hebben geen wifi. Als dat voor U een probleem is mag U gratis annuleren. De kamer was goed, schoon en het ontbrak ons aan niets.Het ontbijt was keurig verzorgd, behoorlijk uitgebreid.De bediening was erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Was leuk maar i.v.m bovenstaande zou ik dit niet meer kiezen.
    • Met huisdier
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was ook niet erg vriendelijk. Parkeren was erg moeilijk omdat het hotel midden in het centrum lag. Was in de nacht enorm veel herrie op straat waardoor we zeer slecht geslapen hebben.

    Kamers waren prima evenals 't ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    We hebben een fijne tijd gehad in Luxemburg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Op de site van Booking.com staat dat je openbaar bij het hotel kunt parkeren. Dan moet je wel heel veel geluk hebben. Daar betaal je dan via een parkeermeter ongeveer €2,00 per uur. Je kunt wel bij het station parkeren ( 10 minuten lopen) dat kost €24 uur per dag. Andere alternatieven zijn veel duurder.

    Een luxe, maar wat ouderwets uitziend, hotel. Kamers zeer schoon. Er loopt een oudere man die alles voor je wil regelen. Ontbijt is prima, behoorlijke keuze. Centrum prima aan te lopen in ongeveer 10 minuten. Dichterbij een leuk plein met leuke restaurantjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    een fijne citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt in de aanvliegroute van het vliegveld. Er is beperkte mogelijkheid tot parkeren op een parkeerplaats, kost 20 euro per dag. aan de straat zijn ook parkeermogelijkheden, maar dat kan alleen per 2 uur.

    Vlak bij het station. mogelijkheid om koffie te maken in de lounge. Vlakbij openbaar vervoer. Grote kamers met theeservice op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Er was wel een lounge maar geen verkoop van drankjes, ook...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was wel een lounge maar geen verkoop van drankjes, ook niet in de nabijliggende Chinese supermarkt (in de avonduren). De vloeren zijn van aniek parket, passend bij het gebouw maar die kraakt bij elke stap die je zet. Andere kamers hoorde we gelukkig niet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Fijn hotel, alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt niet echt in een fijne wijk. Vanaf de avond tot in de vroege ochtend veel geschreeuw en luid gepraat gehoord van (denk ik) junks/daklozen die verder op bivakkeerden. Tip: vraag een kamer die niet aan straatkant zit!

    Hele aardige meneer achter receptie. Er was iets mis gegaan met onze boeking, maar meneer loste het keurig op.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Wij zijn globaal gezien tevreden. Zeker prijs/kwaliteit.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat wij geen garage hadden niettegenstaande er op de info folder stond dat er kon geparkeerd worden voor 20 euro per dag.

    geen uitzonderlijke dingen vastgesteld. Er ontbrak wel een garage en parkeergelegenheid bij het hotel. Het overige voldeed aan onze verwachtingen. Hondje was welkom zonder kosten. Er was gratis koffie en gekoeld water.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    5,8
    Parkeren en hotel ligt in een onprettige buurt, veel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en hotel ligt in een onprettige buurt, veel geluidsoverlast 's avonds en 's nachts van mensen op straat en 's morgens van vrachtauto's die artikelen lossen voor winkels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Mijn verblijf was geweldig !
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt eas heel lekker ! Kamer was genoeg groot en geweldig. Alles was schoon ..Het ligt vlakbij station en 10 min loopt afstand van het centrum !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,2
    Slechte prijs/kwaliteit verhouding.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie, kleine kamer, klein 2 persoonsbed, warm ( niet te regelen) veel geluidsoverlast van vliegveld. Echt geen 4 sterren hotel.

    Goede locatie in het centrum van Luxemburg-stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,2
    Charmante accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs aan de hogere kant. Vrij kleine kamer, maar stoorde ons niet. We kregen bovendien de keuze tussen kleinere kamer met dubbel bed of grote kamer met twee enkele bedden.

    Persoonlijke service, rustig verblijf, charmante klassieke inrichting, gezellige uitbater. Algemeen zeer leuk verblijf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    4,6
    De oudere manier achter de receptie is top, zeer gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze prijs moet je eigenlijk wel airco verwachten, dat was er niet. Raam open doen ook echt geen optie. Hotel ligt in een ghetto vlakbij het station. Hele nacht in de herrie gezeten en gekeken of al die zwervers mijn auto heel lieten.

    De oudere manier achter de receptie is top, zeer gastvrij!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Aangenaam hotel met behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parkeermogelijkheid in de buurt. Personeel heeft wel uitgelegd waar je relatief goedkoop kon parkeren, maar dat was nog steeds vrij duur. € 30 voor 28 uur

    Uitgebreid ontbijt en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,4
    Geen privé parkeerplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen privé parkeerplaats, op de pagina van het hotel stond dat privé parkeren mogelijk was maar bij aankomst kreeg ik te horen dat ik in de straat parkeren of in een parkeergarage kon parkeren. Uiteindelijk hebben we besloten om de auto in de parkeergarage van het station te zetten, dit was een prima parkeergarage. Geen babybed beschikbaar, Ik had aangegeven dat ik ook graag een babybed in de kamer wilde maar deze was niet beschikbaar, dit hoorde ik pas bij aankomst. In plaats daarvan kregen we een 3 persoonskamer en kon mijn zoon in een apart bed of bij de moeder in bed, wat dus echt geen mogelijkheid was. Gelukkig hadden we een eigen bedje nog in de auto liggen maar het was wel fijn geweest als ze dit van te voren even hadden laten weten. Veel lawaai op straat. Het was s'nachts behoorlijk warm dus hadden we het raam open gezet, maar omdat we een kamer aan de voorkant van het hotel hadden en op straat was veel lawaai was, hebben we slecht kunnen slapen.

    Goed ontbijt, Vriendelijk personeel, Goed bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,0
    personeel was heel vriendelijk en hulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer - geen airco (en ramen oen terwijl buiten zeer warm) - niet het gevoel dat kamer verlucht was - onder landing van vliegtuigen

    personeel was heel vriendelijk en hulpzaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,2
    Fijn hotel, centraal gelegen en goede service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto moesten we op straat of in parkeergarage parkeren, iets lastiger dan verwacht.

    Vriendelijk personeel en de melk voor ons kind in de nacht, dus super service!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Our honeymoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was sober voor 4 sterren, had wel wat luxer gekund, de vloer kraakte behoorlijk en bij aankomst liet de receptionist lang op zich wachten. Het parkeren was niet heel duidelijk.

    Het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,3
    Mooi en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straat is wat rumoerig en halfverwege de avond voel je je daar wat minder fijn door het volk dat zich dan op straat begeeft. Jammer dat het hotel geen bar heeft maar dat is ook het enige.

    Gastvrij, op mooie loopafstand, schoon, prima bedden en badkamer. Heel aardig personeel waardoor je je welkom voelt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Het verblijf was aangenaam, maar iets meer luxe verwacht van een viersterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje in de kamer en geen mogelijkheid om iets te drinken in het hotel.

    Gunstig gelegen in de stad, hygiene was op orde en een huiselijke sfeer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,7
    voor bezoek aan de stad, beter hotel nemen in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slapen in kamer aan de voorzijde (straat) is enorm lawaaierig - roepen, krijsen enz.. van de diverse nationaliteiten die deze buurt rijk is.

    Ontbijt, goed, was zelfs inbegrepen in de prijs - géén parkingmogelijkheid, wel betalende parking verderop de straat - duur € 60,00 van di-middag tot do-morgen ! Kamer - & badkamer in orde - géén luxe maar zéér proper. MAAR s'avonds, s'nachts overdag m.a.w steeds enorm véél straatlawaai aan de voorzijde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,8
    GEEN 4 STER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    DE ONTVANGST, DE KAMER EEEN BED VOOR 2 van 140 BIJ 200 SORRY ,EN ZEKER HET ONTBIJT VOORAL DE KOFFIE VRIESDROOG UIT EEN douwe egberts MACHINE VAN 30 JAAR OUD GEEN 3 STER WAARD

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Uitgebreid ontbijt, nette en ruime kamers, perfecte ligging...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's Nachts sluit de toegang tot het hotel met een veiligheidshek en dient de nachtwaker de deur te openen. Een overdreven maatregel in het erg veilige Luxemburg.

    Uitgebreid ontbijt, nette en ruime kamers, perfecte ligging voor wie met de trein reist.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Het ontbijt was goed geregeld en het personeel deed zijn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten een automaat met gekoelde drankjes was er geen bar waar je nog even iets kon drinken of een snack kon bestellen.

    Het ontbijt was goed geregeld en het personeel deed zijn uiterste best om het je naar je zin te maken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Leuk hotel in oude stijl!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste mijn roerei bij het ontbijt, máár daarvoor was er een heerlijk gekookt eitje! :-)

    Het parkeren van mij auto kon in een speciale ondergronds garage aan de overkant van het pand. De receptionist loopt met je mee om de garage te openen. Goeie service!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    7,9
    Zeer praktisch, schoon en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn precies groot genoeg (en dan ook geen centimeter meer), ontbijt was volledig, maar niet overvloedig.

    Zeer vriendelijk personeel, kamers schoon en alles aanwezig, wandelt zo de bovenstad in.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    3,8
    Dagje luxemburg met de familie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was eenvoudig, eieren waren onsmakelijk, enorm krakende vloeren. Het hotel heeft zijn beste tijd gehad en is niet de vier sterren waard.

    Het was een overall een matig hotel, maar de gastheer was zeer vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    8,8
    De sfeer en ambiance en het prima ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer en ambiance en het prima ontbijt. Niet te vergeten de al wat oudere sympathieke Italiaanse factotum aan de receptie.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,1
    Super goed bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is wat afgeleefd De buurt vond ik ook niet zo aangenaam

    Super goed bed

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is warm

    Prima kamer en goed ontbijt buffet. Vriendelijk mensen bij de balie en helpen goed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    10
    Sfeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Erg goede bedden, goed ontbijt en op kwartier lopen van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg goede bedden, goed ontbijt en op kwartier lopen van het oude centrum en vlakbij station.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    5,4
    zeer slechte bedden, ontbijt was beperkt en parkeren in de...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer slechte bedden, ontbijt was beperkt en parkeren in de omgeving is duur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,0
    Zou het geen tweede keer meer doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het barpersoneel sprak geen engels. Bij het ontbijtbuffet plakte je aan de grond bij het buffet. Het was ronduit te vies om er te gaan staan.

    ?

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,4
    Onveilig gevoel in de buurt van het hotel, kamer lag aan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onveilig gevoel in de buurt van het hotel, kamer lag aan straatkant, erg rumoerig!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Verblijf was redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel staat in een achterbuurt en ik moest de auto in een betaalde parkeerplaats zetten

    De kamers waren gedateerd maar de stad is mooi

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,9
    goede kamer met heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douche wat krap bemeten

    goede kamer met heerlijke bedden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    Aardig personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rue de Strasbourg vonden we geen leuke straat

    Aardig personeel, goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Mooi,gezellig,klantvriendelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gezelligheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Dichtbij station.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij station. Mooie kamers, vriendelijk personeel. Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,4
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,8
    zeer goede prijs - kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airco maar dat wisten we.

    Vriendelijkheid en enthousiasme van de toch al wat oudere eigenaar of garant ?

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,9
    Comfort kamer en personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Comfort kamer en personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Inzet personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rommelige straat

    Inzet personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Prima verblijf voor paar dagen Luxemburg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen airco bij temperaturen van ruim 30 graden.

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Stationsbuurt maar geen enkel probleem. Op enkele minuten ben je inhet centrum.

    Vriendelijke en behulpzame ontvangst aan de receptie. Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Te kort, maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer aan kleine kant.

    Ontvangst, mooie lobby, gewoon gezellig en pictoresk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    ontbijt heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was te warm en bij openen raam te veel geluid van de straat

    ontbijt heel goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Prima geholpen en aandacht personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Geen koffie op de kamer. Kapotte lamp.

    Prima geholpen en aandacht personeel.

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: