Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Domaine du Moulin d'Asselborn 3-sterren

Maison 158, 9940 Asselborn, Luxemburg

#1 van de 2 hotels in Asselborn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 290 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Het eten in het restaurant is buitengewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk beviel alles.

    Het eten in het restaurant is buitengewoon goed. De omgeving en natuur zijn prachtig. Het is de tweede keer dat we hier nu komen omdat het ons zo goed bevalt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    De rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er op de fiets naar toe gegaan . Vanuit Aachen naar Troisvierges (Vennbahnpad ) , richting het hotel . Heerlijk gegeten en geslapen en toen smorgens weer op de fiets terug naar Aachen . Het minpunt hier aan was dat we gelijk 10% omhoog mochten klimmen met koude beentjes 😂😂

    De rustige omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Wat wij vooral prettig vinden is de zalige rust die er...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een tweepersoonsbed i.p.v. 2 tegen mekaar geschoven 1-persoonsbedden zou toch welkom zijn

    Wat wij vooral prettig vinden is de zalige rust die er heerst. Ook de hond was welkom..dat is niet overal zomaar het geval. 's Avonds dineren langs het stromende riviertje bij een ondergaande zon....héérlijk !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Geen luxe maar prima in orde
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was modern gerenoveerd maar slechte afwerking deed de uitstraling helemaal teniet. Alles werkte wel dus geen probleem in het gebruik.

    Zeer mooie locatie, prachtig terras en tuin, vriendelijk personeel, goed ontbijt. Alles prima in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Perfect en zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt helemaal niets

    Alles was even goed. Erg vriendelijk personeel, kamers goed schoon. Eten in het restaurant is zeker een aanrader. Echt helemaal top.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    aangenaam verblijf in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden ; kraakten verschrikkelijk

    ontbijt was eenvoudig maar goed, avondeten was uitstekend en royaal, personeel was zeer behulpzaam ! we kregen de TV niet in werking en ze sprongen dadelijk in

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    we zijn eigenlijk over alles tevreden, personeel was vriendelijk en de kamer was netjes. Het was een aangenaam verblijf. Prachtige omgeving om te wandelen en heel rustgevend.

    het ontbijt was niet zeer uitgebreid maar alles was aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Bijzonder rustgevend verblijf. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen, motortour ritten maken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche: goede watertemperatuur, maar de kracht van de straal viel tegen. Wellicht omdat ik thuis meer waterdruk heb. WIFI : op hotelkamer slechte verbinding, of uitval tijdens internet. Typisch voor hotel is, dat voornamelijk Frans gesproken wordt. Slechts 2 personeelsleden (tijdens mijn verblijf) spraken Engels. Diner : 1 keer langer moeten wachten i.v.m. hectiek, en dan is het moeilijk converseren. Gelukkig ben ik geduldig. Hotelkamer-etage : erg gehorig. Evaluatie formulier : niet ingevuld, omdat ik de eigenlijke mening niet kon aankruisen omdat de vraagstelling 'vreemd' vond.

    Midweek: buiten het seizoen. Relaxte rustgevendheid. Erg veel gelegenheid om buiten plaats te nemen op terras / ligweide. Diverse menu's in restaurant besteld. Netjes verzorgd ontbijt. Goed bed. Ruime badkamer. Veel bergruimte in grote kast. WIFI , vooral begane grond en zelfs buiten op het terras / weide , prima verbinding. Bediening door één persoon tijdens diner is hard werken, zag ik. Achtergrond muziek: 80's genre, mijn favoriet. Veel historie info: flyers/boeken. Hotelkamers : 15 stuks, ook eventueel om als groep enige tijd te verblijven, lijkt me. Over het geheel genomen ben ik bijzonder tevreden over mijn verblijf !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,7
    Ik vond de omgeving wel mooi maar wel wat afgelegen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer kon beter, er was niets om de klederen op te hangen

    Het ontbijt was zeer goed, en het personeel was vriendelijk. het avondeten was zeer lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Absolute aanrader met een goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hoofdkussen was het enige minpunt. Verder niets aan te merken.

    Vriendelijk personeel, prachtige ligging, lekker eten, ruime kamer, splinternieuwe badkamer. We mochten onze motoren zonder probleem op de binnenplaats parkeren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Leuke accommodatie in schitterende omgeving in 1000 jaar oude molen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie is iets verouderd de kamers netjes met nieuwe badkamers.

    Ontbijt was lekker met diverse soorten stokbrood en croissants. Een gekookt eitje kaas en 2 soorten ham, jam Yoghurt etc

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,9
    Heerlijk voor een lang weekend of midweek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking slaapkamer was versleten. Dit vormde een schril contrast met moderne badkamer. Kamers worden waarschijnlijk in fases gemoderniseerd. Bed was goed.

    Schitterende ligging aan stromend beekje en start van diverse wandelroutes. Nieuwe badkamer met modern sanitair. Heerlijk gegeten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    9,2
    Relaxen in het groen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de privé kamer die tegen de onze grensde waren ze precies wat aan het verbouwen/verhuizen ? Dat zorgde voor wat irritatie omdat dit toch vrij goed te horen was. Om exact 22u was dit wel ten einde.

    Vriendelijkheid, netheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,8
    Het ontbijt was Prima, de kamers waren ok echter de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De luide ketel dus

    Het ontbijt was Prima, de kamers waren ok echter de verwarmings ketel was zo luid en sloeg om de paar minuten aan leek wel in onze slaapkamer te staan. Tevens was op onze aankomst dag het restaurant en bar gesloten ?? raar voor een hotel,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,6
    Fantastische herberg voor een middeleeuwse ervaring!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi was op mijn kamer nihil (#108), maar 24 zonder internet kan geen kwaad, dis ik vind dat geen probleem. In de lobby is er wel goed werkend internet.

    Dit hotel is niet beter te omschrijven dan een middeleeuwse herberg. De binnenplaats ziet er ook zo uit. De gezellige huiskamerachtige bar / ontbijtzaal / lounge maakt meteen dat je je thuis voelt. Honden zijn toegestaan, wat ik een pre vind. Ook staat er een ijskar van een top-merk ijs, met schepijs! Het personeel is betrokken en dat voel je. De koks zingen in de keuken (nooit meegemaakt). De kamers zijn simpel, maar schoon en gezellig en de badkamer is modern en volledig. Bedden zijn heerlijk en uitzicht op de binnenplaats maakt het af! Het restaurant is knus en de gerechten bourgondisch. Het ontbijt is wat duurder, maar dat proef je ook! Goede producten en verse koffie. Heerlijk! Ik vind dit bij uitstek een goede lokatie voor romantiek of gezinnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Een plek om tot rust te komen!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Altijd een vriendelijk ontvangst. We komen hier al jaren, zowel prive als zakelijk. Het is een prachtige omgeving om tot rust te komen en te wandelen. Gezellig en heerlijk restaurant met een sfeervolle openhaard!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,1
    hotel goed omgeving geweldig restau kwaliteit goed maar onvoldoende openingsuren
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    openingsuren restaurant zijn onvoldoende, zeker omdat er in de directe omgeving niks te vinden is om te eten. restau zou alle dagen smiddags en savonds open moeten zijn

    hotel + omgeving, vriendelijk voor dieren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    Ontspannend en gastronomisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker gewoon ontbijt, allemaal verse producten. Het restaurant is gastronomisch. We hebben heel lekker gegeten en kunnen genieten van zeer uitstekende wijnen. Kamers zijn een beetje verouderd maar zeer proper en zeer goede bedden. Badkamer is wel heel nieuw en alles is kraakproper.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Een Aanrader, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat klein maar verder gerieflijk.

    De vriendelijkheid van de medewerkers. De ligging van het domein. Zeer lekker gegeten in het restaurant!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten was van mij lauw en rap koud. Van mijn partner warm. 2 aparte bedden ipv 1 tweepersoons

    Warme vriendelijke ontvangst gedurende het ganse verblijf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,5
    Mooie locatie waar ik best nog wel eens wil terug komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Openingstijd die restaurant / cafe maar tot 21.30 uur die avond. Dit was eigenlijk net een uurtje te vroeg. Dan hadden we nog een paar speciaalbiertjes kunnen doen.

    Ontbijt was goed. Slaapkamers + douche zeer goed. (redelijk nieuw)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zelf was nogal donker doordat zowel de muren als het plafond van hout zijn.

    Het gebouw is heel oud en heeft een hele mooie uitstraling. Het ligt in een hele rustige omgeving met goede wandelmogelijkheden. Een terras aan een kabelende beek. Heel aardig personeel met persoonlijke aandacht. Het diner was heerlijk en het ontbijt simpel maar met heerlijke vleeswaren. De badkamer was nog nieuw en heel comfortabel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,5
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er volledig verkeerd was geboekt maar dat lag niet aan hen maar aan booking. Com

    Alles was perfect en de hulpvaardigheid van het personeel helemaal top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Het avondeten was zeer goed en het ontbijt serieus gevarieerd. Verder een rustige omgeving, in het midden van het groen. Zelfs het minder goede weer kon mijn stemming niet temperen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Geen warm onthaal maar een prachtige plek aan een ruisende beek en goed eten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Verder gedoe over de kamer dat uiteindelijk wel werd opgelost maar je voelt je zo niet welkom. De kamer die ik had gereserveerd had een lekkage en nu wilde ze mij naar een andere lokatie 200 meter bergopwaarts sturen. Ik heb dat geweigerd omdat ik na een lange dag fietsen wel klaar was. En toen kreeg ik ineens toch een kamer.

    Het is vooral een schitterende lokatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Kamer was ok, badkamer erbij was super, vermoedelijk vrij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was ok, badkamer erbij was super, vermoedelijk vrij recent verbouwd. Vriendelijke mensen, mooie ligging met wandelpaden die starten bij het hotel. Uitstekend restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    Zeer rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het restaurant zat het vol.met vliegen. Het ontbijt was zeer basic en het diner kregen we in 4 dagen twee maal hetzelfde voorgeschoteld .op de kamer was een televisie maar er kon niet naar gekeken worden omdat de schotelantennes.niet werkten

    Zeer rustige omgeving.kamer klein .mooi vernieuwde badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    We keren niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote honden van de gasten lopen vrij en alleen rond in het hotel zelfs in de gangen. Het ontbijt was basic . Personeel niet echt vriendelijk.

    De ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Relaxen in het groen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren vrij laat aangekomen en hadden nog een klein hongertje wat jammer genoeg niet kon gestild worden. Men heeft ons dan wat extra nootjes aangeboden bij ons drankje wat dan weer zeer vriendelijk was.

    De omgeving is prachtig en heel rustgevend. Het avondmenunwas heerlijk klaargemaakt en door het goede weer te nuttigen op het buitenterras. Ontbijt is niet uitgebreid maar voor ons voldoende en lekker. Een kleine vraag om havermout voor bij het ontbijt werd onmiddellijk geregeld. De badkamer was vernieuwd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    4,6
    matig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    onvriendelijk onthaal en ongemanierde bediening door één mannelijk personeelslid. Geen signaal op TV, geen enkele stoel of zetel op kamer 102 en deur kon enkel met sleutel gesloten worden.

    Goed ontbijt, nette badkamer en sanitair

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Graag nog eens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel weinig personeel, waardoor 1 persoon verantwoordelijk was voor inchecken en bediening op terras. 15 euro supplement voor de hond is een hoog bedrag, zeker als er niet eens een bak water voor gasthonden klaar staat.

    Prachtige, bijna idyllische locatie. Heerlijk terras . Grote mooie badkamer met heerlijke douche. Goede bedden. Goed ontbijt, geen buffet vol, maar met voldoende keus. Prima gegeten in het restaurant; forel uit de beek, gegrild op de barbecue.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    De ligging zeer mooi; rustig kalm een oase van rust. Zeer mooie wandelingen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Kleinigheden, zoals geen zeep in douchevuller, geen stoeltje in badkamer haardroger niet aangesloten

    De ligging zeer mooi; rustig kalm een oase van rust. Zeer mooie wandelingen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    De kamer was mooi en goed onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op een avond was er een trouwfeest aan de gang waardoor we niet hebben kunnen slapen. Er is maar één iemand van het personeel (baas/ verantwoordelijke?) dat wat verstaanbaar nederlands kon terwijl dit op de website vermeld staat. Dit was één van de redenen waarom we juist dit hotel hadden genomen en dan ook een heuse tegenvaller.

    De kamer was mooi en goed onderhouden. Het eten was lekker en je had genoeg.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,5
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets

    Voor ons was het heel goed het personeel was zeer vriendelijk het eten prima de kamers waren eenvoudig maar proper de badkamer super. De omgeving prachtig midden in de natuur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    6,3
    Als het niet op de route van de Eisleck Trail had gelegen zou ik er niet naar toe zijn gegaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De menukaart was erg summier, kamer was klein, badkamer was minder. Kamer en het eten waren erg duur. Prijs / kwaliteit

    De koffie, thee, de tv en de locatie. Het personeel was erg behulpzaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Comfortabel en gezellig hotel op een unieke locatie aan wandelpaden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbij had ik graag wat scrambled eggs gehad en wat meer beleg soorten. Zelfgemaakte confitures waren heerlijk.

    Service was uitstekend. Hotel erg leuk en sfeervol. Prachtige locatie met name met honden. Kamers netjes en sanitair tip top in orde. Restaurant was super goed. Betaling voor de honden 15 euro per nacht vind ik wel wat prijzig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,4
    Teleurstellend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer geboekt in dit hotel. Helaas kregen we 3 dagen van te voren het bericht dat in het hotel zelf geen verblijf mogelijk was, vanwegen een verbouwing. Omdat er geen receptie of restaurant was in het nieuwe gebouw, was contact alleen mogelijk via bellen met je mobiel, of naar het andere hotel te rijden. Er was geen beloofde wifi of televisie. De 2e dag zou dat opgelost zijn, dat was dus niet zo. Ook was er geen mogelijkheid tot een kopje thee of koffie te zetten op de kamer. Dus ook daarvoor moest je eerst weer naar het andere hotel rijden. We dachten van 7 tot 10 ontbijt, dat bleek van 8 tot 10. We waren er al om 7 uur, alles zat nog dicht, dus we wachtte tot half 8 buiten in de sneeuw tot het licht aan ging. We werden zeer onvriendelijk ontvangen. Door 2 verschillende personen werden we er stellig op gewezen dat het ontbijt pas om 8:00 begon. Met moeite konden we wel een kopje koffie krijgen. Ze gingen staan kletsen. Om 8:00 zette ze het brood neer en toen mochten we pas beginnen met het ontbijt. Natuurlijk was het vervelend dat we te vroeg waren, vonden wij ook vervelend. Maar het had allemaal wel wat vriendelijker gekund. De kamer was verder schoon en netjes, maar we bleven 2 nachten en er werd de 2e dag alleen het vuilnisbakje geleegd. Handdoeken waren niet verschoond, niks. Ook de 2 kleine zakjes zeep lagen er nog en waren niet aangevuld. Ik had van te voren gevraagd hoeveel een kleine hond koste, daarop kreeg ik geen antwoord, alleen dat hij welkom was. Later zei ze dat een kleine hond normaal 15 euro per nacht kost, maar vanwege het ontbreken van wifi en tv liet ze dat zitten.... Wij gaan regelmatig naar Luxemburg, maar we zullen niet snel nog eens naar het hotel terug gaan.

    De kamer was mooi ingericht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,9
    heerlijk rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi in de achterste kamers valt regelmatig weg.

    Rustige ligging, voldoende parkeergelenheid, zeer verzorgd en smakelijk diner met keuze uit 2 menus. Prijs beslist waar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Beoordeling november 2016
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tafel op de hotelkame. Het zou fijn zijn als deze wat groter waren (vooral de tafel op de hotelkamer).

    De rustige en mooie omgeving en het heerlijke ontbijt!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    Het was de tweede keer dat we hier verbleven omdat het de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was de tweede keer dat we hier verbleven omdat het de eerste keer zo goed bevallen was. We hebben bij het uitchecken direct geboekt voor het Sylvester arrangement om Oud op Nieuw in Asselborn te vieren! De kamers en badkamers zijn ruim en schoon, de bedden heerlijk en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het avondeten in het restaurant en het ontbijt zijn fantastisch!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    Prima overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbuffet had iets uitgebreider gemogen.

    Erg prettig verblijf gehad, vriendelijk personeel en de badkamer in onze kamer was recentelijk fraai gemoderniseerd. Lekker gegeten en een klacht over een nagerecht werd keurig opgelost. Komen zeker nog eens terug hier.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,1
    - Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    - Personeel onvriendelijk - Verhouding prijs-kwaliteit avondeten. Steak was van slechte kwaliteit. Betaalde er € 24,00 voor.

    - Goed ontbijt - Goed bed - Prachtig gelegen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    8,3
    Een kort verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Wifi bereik op de kamer.Geen minibar op de kamer.De kamer was wel gedateerd maar wel een goed bed .Tv had 1 kanaal met een hoop storing.

    Het personeel was zeer vriendelijk.Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De chateaubriand is een aanrader.De tuin en alles rondom het hotel was een prachtige omgeving om te wandelen.Prachtig uitzicht van uit kamer.Hond mocht overal mee naar binnen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk restaurant en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer kan een opknapbeurt gebruiken.

    Heerlijk restaurant en prima ontbijt. Het hotel is prachtig gelegen en een goede uitvalsbasis voor natuurwandelingen in de omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,5
    De ligging van het hotel midden in de natuur;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een sterk verouderde televisie die slecht 1 kanaal weergaf, terwijl in de beschrijving dit er minstens 7 zouden moeten zijn.

    De ligging van het hotel midden in de natuur; een prettig en rustig terras; een prachtig wandelgebied; een fijne keuken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    10
    Rust, uitzicht, heerlijk eten, natuur en gezelligheid
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was goed, het uitzicht, de omgeving, de rust, het eten, het personeel. Wij zullen dit hotel zeker aanbevelen aan anderen, ook voor vakantie met honden. De eenden waren hilarisch!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    de ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,3
    Mooi locatie, historisch pand met heerlijke tuin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de andere kamers

    Mooi locatie, historisch pand met heerlijke tuin. Verzorgde kamers. Zeer lekker eten, prima prijs/kwaliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Blij verrast
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Omgeving. Prachtige tuin waar je heerlijk kon eten. Prachtige badkamer .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Prima voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    ongedwongen en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    diner wat eenzijdig in type

    beide goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Leuk !!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer! De hygiëne in de badruimte, en de locatie!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    De ligging, de rust.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar sluit ten laatste om 22.00 uur.

    De ligging, de rust.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,2
    prachtige locatie, vriendelijk personeel, eerlijke lekkere...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    prachtige locatie, vriendelijk personeel, eerlijke lekkere keuken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Fijn verblijf op bijzonder mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie in vallei, dichtbij wandelpaden. Heerlijk terras. Goed gegeten in restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    We waren op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren op doorreis. Prachtige locatie. Zeer goed restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Relaxen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Fantastische locatie met prachtige tuin

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    We hebben ons verblijf na één nacht moeten onderbreken wegens acute longontsteking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    in feite niks , alleen dat ik de volle pot heb moeten betalen

    algemeen een OK

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer van het hotel en de locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Prachtige locatie , rustig , vriendelijk met een eenvoudige keuken.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Goed eenvoudig ontbijt. Eenvoudige goede keuken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    zalig en filmisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    rien du tout

    a perfect walking destination L'eau de vie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Terras aan de rivier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen 2 persoonsbed maar 2 bedden tegen elkaar

    Terras aan de rivier

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het weer

    Alles was in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Gastvrijheid.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid. Omgeving. Arbeidslust van lersoneel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    De rustige ligging en het zeer lekkere avondmaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De rustige ligging en het zeer lekkere avondmaal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Heerlijke get-away
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie omgeving, prachtige oude watermolen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Service betreffende betaking
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service betreffende betaking

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Historische watermolen, begin van wandeltochten. Bezoek de hoge venen in Oost-België.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet/Wifi bereik op de kamer.

    Rustige omgeving. Historische watermolen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,2
    Mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bereikbaarheid was moeilijk door tijdelijke afsluiting N12 in Asselborn. Geen email met alternatieven hoe de accommodatie te bereiken.

    Mooie ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,8
    Aangenaam, rustig, genietend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Ongedwongen, huiselijke sfeer. Kamers proper.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    geslaagd
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen wifi op de kamer Nr 116 Op Tv maar 2 Duitse kanalen

    ontbijt goed, kamers goed, personeel en patron vriendelijk en meertalig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    hulpvaardigheid
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    hulpvaardigheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Alles goed geregeld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed geregeld

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    4,6
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service van het personeel

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie/mooi pand

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: