Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mille 9 sens 3-sterren

10, Rue Du Commerce, 3450 Dudelange, Luxemburg

#2 van de 2 hotels in Dudelange

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 484 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Aangename passage, gezellig hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    straatlawaai 's nachts aan kant marktplein - kan het hotel eigenlijk niets aan doen.

    ligging in het centrum van Dudelange, vriendelijk onthaal. Flexibiliteit van de keuken en heerlijk ontbijt. Kamers zijn voldoende ruim, goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,8
    Vergane glorie hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden geen warm water wat een dag van tevoren werd medegedeeld. Pakeren kon in straat van hotel maar was niet gratis wat wel gezegt werd. Alles was gesloten en moesten met code naar binnen en de sleutel lag ergens. Het leek of je de enige in het hotel was met een asielzoekers bijeenkomst bij de buren. Geen fijn gevoel.

    De prijs was goed en schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    WiFi was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In badkamer bleef continue een rioollucht hangen. Ook al deden we in elke afvoer (heet) water. Oorzaak niet gevonden. Geen gordijn voor het raam. Erg vreemd. Er was ook nooit iets dergelijks aangebracht. Zelf maar papier op de ramen geplakt om het enigzins donker te maken.

    WiFi was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    6,7
    Weekendje motorrijden.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen naast een vrijwel uitgewoond pand met asielzoekers? Diner erg prijzig, wel goed van kwaliteit. Karig ontbijt voor de extra 10.-

    Prijs/kamer verhouding in orde. Mooie stek om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Prima doorreishotel waarbij je de prijs-kwaliteit verhouding in acht moet nemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was helemaal bovenin het gebouw, waar het vrij warm was. Er ontbraken gordijnen waardoor het 's morgens al weer vroeg dag was :) Ontbijt wat karig voor het bedrag dat je betaalt, maar desalniettemin gingen we met gevulde buiken op pad.

    Het hotel is lekker dicht bij de snelweg. De familiekamer die wij kozen is ruim genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen (kinderen slapen op de vliering). Leuk terras buiten in centrum, waar we prima hebben gegeten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    4,2
    doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer had een kleine raam, zowel boven als beneden. Twee tweepersoonsbedden voor vier mensen. Enorme aanhoudende rioolstank in de badkamer.

    locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,6
    Warm met lawaai en veel te duur zonder ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat de lift niet werkte, moesten we door een veel te warme gang naar het bovenste verdiep. eenmaal daar aangekomen kwamen we in een mooie maar veel te warme kamer. De airco blies enkel warme lucht. Het ijskastje werkte niet. al bij al toch het beste ervan gemaakt en in het slaap gevallen. om 6:30 wakker geworden van enorm lawaai. blijkbaar rijd op dinsdag een straatveegmachine 3 x rond het plein. Tegelijkertijd kwamen ze de glasbollen leegmaken en afval ophalen. dit alles voor een uur en half lawaai plezier. De raam konden we niet sluiten wegens de warmte. als ik dan kijk naar de prijs van 108€ en dit zonder ontbijt is dit veel te duur naar prijs / kwaliteit. Indien je de prijs toch te overbruggen vind, vraag dan naar een kamer die niet onder het dak ligt en waar airco goed werkt. de bediening was wel vriendelijk maar gaf helaas heel weinig info.

    De lakens waren heel proper en hygiene waren in orde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Prima op weg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T bed kraakte enorm. Douchegordijn. Lift deed het niet. Ontzettend warm en geen hor of airco. Gordijn was te klein.vliegjes op ontbijt (tip: een ven).

    Heerlijk terras in het centrum. Leuke ambiance beneden. Goed ontbijt. Een van de dames maakte een heerlijke latte machiato

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    3,8
    Niet relaxed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stinkende kamers naar putlucht geen airco of ventilators, wel een telefoon op de kamer, maar de receptie was niet te bereiken. De telefoon ging maar maar niemand die het opnam. Kwamen we uiteindelijk beneden hebben we een medewerker gesproken dat he heel warm boven was of dat hij een ventilator kon regelen, dat kon dan miet meer en ze zouden morgen wat regelen. En ja hoor volgende dag was weer geen ventilator op de kamers. En we moesten op 3 de verdieping en de lift die het niet deed. Mijn moeder was minder ter been maar moest de trap lopen. Ook met de kleintjes was het niet te doen. Bij deze zeeeer om te vreden

    De grote van de kamer en mooie lokTie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    2,9
    We hadden voor 1 nacht geboekt ivm een concert in de buurt.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor 1 nacht geboekt ivm een concert in de buurt. Ontvangst redelijk. We zaten op de 3e verdieping, lift was kapot, moesten met spullen een lange betegelde draaiende trap op. Niemand die hulp aan bood! Eenmaal op de kamer was het schrikken. Het stonk er enorm, een twijfelaar als bed en de badkamer zat overal vol met kalk. Het douchegedeelte was een kleine douchebak van nog geen 0,90 cm breed, met een vies douchegordijn er voor! Om het raampje te openen moest je op een stoel gaan staan. Geen gordijnen en geen werkende tv. Nadat we even weg zijn geweest stonk de kamer nog steeds ondanks dat het raampje open stond. We zijn naar het concert gegaan, na afloop naar hotel en direct onze spullen gepakt en alsnog terug richting Nederland! De stank en viezigheid in de badkamer was zo erg dat we er niet wilde slapen! Personeel spreekt geen tot slecht Engels/Duits en deden niets met onze klacht! Kortom....jammer van het geld, maar in deze viezigheid wilde wij niet verblijven!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    6,7
    Prijs/kwaliteit is ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te warm in de kamer, langs de straatkant en dunne gordijnen, dus weinig verduistering. Ontbijt is sober maar voor een zakenreis perfect.

    Prijs/kwaliteit is ok Het eten is een mooi aanbod en lekker verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    4,2
    Stressvol wegens parkeerprobleem, matig ontbijt voor 10 euro
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Betaald parkeren leverde veel stress op.Maximaal 5 uur, daardoor slecht geslapen en vroeg vertrokken. Onnodige kopie van paspoort en gegevens betaalpas, ondanks bezwaren Verplicht van booking.com vlgs. receptioniste. Moet van booking.com vlgs. de

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    5,8
    Vrlendelijk personeel, vooral Valérie, heel commercieel en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen openbare gratis parking in tegenstelling van wat er vermeld stond om de Booking site. Tapijt met vlekken in de kamer. Te kleine douche. Mager ontbijt, kleine keuze.

    Vrlendelijk personeel, vooral Valérie, heel commercieel en ze kent haar job.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    3,3
    Beneden alle peil!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Bij inchecken bleek dat we via het café binnen moesten, de incheckbalie was gesloten, hier stond allerlei rommel, kapotte stoelen, stofzuiger, afval ed. Toen we onze kamer binnenkwamen kwam er een verschrikkelijke afvoergeur op ons af. We hebben de ramen (die vol schimmel en vocht hingen) opengedaan ter verluchting, echter was de geur na 5u nog niet weg. We zijn dit gaan melden en de mevrouw aan de balie vond dat er niets aan de hand was, ze kwam met wat luchtverfrisser spuiten, die trouwens ook vreselijk stonk, toen ik haar zei dat dit niet gezond was voor mijn kinderen om in te slapen, draaide ze zich om en ging ze weg. Ik ben een andere kamer gaan vragen omdat de stank niet te houden was, deze kamer was duidelijk lang niet meer gebruikt en de geur kwam uit de afvoeren van de badkamer. Toen ik op bed wilde gaan liggen bleek dat er 3 planken van de lattenbodem kapot waren. Hier heb ik ook melding van gedaan, maar hier bleef een oplossing uit. Er hingen veel spinnewebben en ook op het tapijt kwam ik vuil tegen. Uiteindelijk is er iemand javel door de afvoer komen gieten, maar een andere kamer werd ons geweigerd. De kamer hebben we wel volle pot moeten betalen.

    Er is helaas niets positiefs te vertellen over ons verblijf... jammer genoeg werd ons ook niets gevraagd bij uitchecken, heel kort en onvriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    6,7
    Een kamer voor een doorreisovernachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had een onaangename geur. Waarschijnlijk door de riolering. Weinig uitzicht

    De ruimte. Leuke kamer met beneden en boven een tweepersoons bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,8
    Gelukkig maar één zeer onrustige nacht met te duur ontbijt en harde broodjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is te duur. Nachtrust geen, ligt op een kruispunt, rechts en links horeca met tot diep in de nacht harde muziek en schreeuwende mensen die buiten stonden te roken. Tijdens het ontbijt werd er al gestofzuigd. Tegenover een Kerk met klokken, die elk kwartier een lawaai maken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Een leuk hotel met vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets tegengevallen

    De lift was stuk en de kamers waren op de derde etage. Toen ik aangaf dat ik dat niet kon lopen met mijn copd hebben ze een kamer op de eerste etage geregeld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    4,2
    het restaurant is OK , mooi kader en is vernieuwd (...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt is zijn prijs niet waard , nachtlawaai , geen parking kortbij , kamers zijn uitgeleefd , hotel heeft dringend renovatie nodig receptie niet meer bereikbaar na 22H30 ,

    het restaurant is OK , mooi kader en is vernieuwd ( achterste stuk )

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,1
    Een eenvoudige overnachting voor zakelijk gebruik
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en de badkamer. Er is geen eigen parkeergelegenheid bij het hotel. Er moet gebruikt gemaakt worden van de openbare parkeerplaatsen.

    Gezellig plein waaraan het hotel gelegen is

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    5,8
    Bed, douche en ontbijt, niets meer, niets minder.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg rumoerig, dronken mensen op het plein hoor je erg goed, en het bed voelde wat krakkemikkig en kruimelig aan.

    Vriendelijk personeel, alhoewel ik na sluitingstijd van de receptie arriveerde heeft men na een telefoontje toch nog een half uur op me gewacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    3,3
    om gauw te vergeten
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij aankomst was een persoon aanwezig die verder niets voor ons deed lift kapot moest met koffers 3 hoog naar boven deed niets om ons daarbij te helpen 60 treden met koffers naar boven wij zijn 70 en 67 jaar verwarming op vol vermogen heeft anderhalf uur geduurd voor hij daar wat aan kon want zijn collega was er nog niet aankomst was om 17-00 uur lift was nog niet gemaakt na twee dagen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,4
    Matig gezien de bovenstaande beoordeleing .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Betere matras , rioolreuk in de badkamer .

    Kamer is basic en er bleef een constante rioolgeur in de badkamer . Het restaurant heeft mij wel bevallen .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren verder weg ivm betaald in de stad op bepaalde uren van de dag Er is een plek 5 uur gratis op die uren. Betekent wel op tijd nieuwe ticket voor de ruit leggen!

    Prima ligging, lekker eten op jet terras ! Met de trein in 20 min voor 4 euro in Luxemburg stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    weekentje uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid van de kerk klok .

    Alles was in orde, enkel de lift was defect. Het eten in het restaurant was super lekker en de bediening vriendelijk. wij zullen zeker nog naar daar gaan .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    2,9
    niet voor herhaling vatbaar, zelf niet voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen parking, geen wifi, lift deed het niet, kamer zeer basic, bijzonder veel straatlawaai badkamer rook zeer muf

    het ontbijt 's morgens was wel goed en verzorgd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    2,9
    Pfff......
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden sliepen slecht, hele nare rioollucht, mega heet op de kamer, airco of wat daarvoor erdoor ging werkte niet, niet schoon

    Dat we savonds laat terecht konden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    4,6
    Nooit meer naar dat hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een saaie hok, geen uitzicht ( ramen zitten op 2 meter hoog) Ontbeid was duur met wat er te krijgen was. Parkeren was niet gratis, wat ze wel aangaven. Aanvraag voor glutenvrij ontbeid, geen reactie, en ook niet gekregen.

    Luxemburg stad was erg leuk Met een rondrit door de oude stad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Een familiekamer waar er een medzaline bij was waar de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Een familiekamer waar er een medzaline bij was waar de kindjes in een groot bed boven moesten slapen! Maar wij hebben dit niet kunnen doen en beneden doen slapen omdat zijn 2 en 3 jaar zijn het veel te gevaarlijk is om ze daarboven te leggen slapen! Hotel is wel heel veel verouderd tijd voor renovatie van de gangen en kamers. Ontbijt van 10€ pp vinden wij ook veel te duur voor wat het maar is... Ook de prijs van de kamer ter plaatste reserveren komt op 79€ per nacht voor ons vieren en via booking was het 108€ groot verschil vind ik goeie commissie genomen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,4
    Ik zou graag reactie van u willen ontvangen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie artikel boven bij wat beviel u het meest

    Ontbijt was prima. Wij moesten 96 euro betalen en nog 3x10 euro v het ontbijt.Dus totaal 128.00 euro bij de balie staat dat de dubbele kamer 65 is en een andere 69 en 1 van 79 euro Toen wij aankwamen kreeg ik een mail van booking.com dat ik vandaag de laagste prijs had geboekt 65 euro Terwijl ik maandag geboekt heb v 96 incl ontbijt dacht ik. Niets van dat alles Ontbijt was apart. In de allerhoogste kamer 302 v 3 pers. Voelde we ons niet echt veilig. Wat als er brand uitbreekt dan zitten we als haringen in een ton. Naast de lift is een trap maar als het brand brandt alles. En wat. Denk je van rookontwikkeling. Er hangt een brandblusser en brandslang in het kleine gangetje. Waar zes deuren (kamers) op uit komen. De kamer was schoon badkamer verouderd, de bedden kraakten steeds als we ons omdraaiden, bij alle drie dus steeds wakker, de kerkklok die steeds luidde Motoren autos tot snachts 2 uur door de straten te rossen en knallen. Terwijl het maandag nacht was. Onze conclusie is dat Booking. Com deze kamer veel te duur aanbied. Deze kamer mag niet meer als 45 euro kosten. Op de foto zie je het kleine bovenste raampje(eivormig) Dat was onze kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,9
    bediening was erg vriendelijk, parkeren met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douche was erg klein en de damp bleef ook ontzettend hangen, waardoor jezelf afdrogen eigenlijk niet te doen was ; bed was heel laag

    bediening was erg vriendelijk, parkeren met invaliden-parkeerkaart geen probleem, kamer was ook prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,8
    ik heb nauwelijks geslapen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de accomodatie was basic tot niet functioneel verlichting en stopcontacten functioneerde niet de afrekening was een verschrikken en ik ben nog steeds wachtende op een factuur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    goeie overnachtingsplek met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplek

    De vriendelijkheid van het personeel Dat het middenin de stad was, dat vond ik wel wat hebben.. Goedkoop en eenvoudig maar schoon en voldoende om op doorreis te overnachten en te ontbijten (wel veel geluiden van de straat)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    2,9
    Veel te duur voor een niet al te schone, nodig ik te knappen en lawaaiige kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging kamer aan de achterzijde met veel lawaai van de afzuiging en airco's van de onderliggende restaurants. Raam kon eigenlijk niet open daardoor.

    Het restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Gezellig schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het centrum van het stadje ziet er leuk uit maar er is niet veel te beleven.

    Hotel was schoon, alles zag er netjes uit. Voor 's avonds een gezelleg terras.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    4,2
    Het personeel was absoluut niet service-gericht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer lag op de derde verdieping. Als fiets-toeristen hadden we veel bagage mee. Echter, de lift deed het niet. Het zou redelijk zijn geweest als men een oplossing had bedacht om ons op de eerste verdieping te huisvesten (er waren nauwelijks andere gasten). Het personeel deed geen enkele moeite ons te helpen met het naar boven brengen van de bagage. Tweede minpunt: we moesten soebatten om de fietsen binnen te mogen zetten. Een stalling voor de fietsen deed men af met schouderophalen, doorzetten van onze kant leverde gelukkig op dat ze in de hal mochten staan na 22 uur.

    Eigenlijk niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,3
    de receptionist heeft ons goed ontvangen en zei dat internet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de klein frigo in de kamer was stuk wij zijn naar een andere kamer geweest maar dat was niet goed( op zolder en zonder gordijn aan de vellux, geen fris geur) wij zijn terug gekomen in onze eeste kamer

    de receptionist heeft ons goed ontvangen en zei dat internet gratis was en geen wifi nummer nodig was en ik kon niets doen op mijn pc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    ik had graag op voorhand via de bank online betaald en niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parking in de week

    ik had graag op voorhand via de bank online betaald en niet met visa of maestro, dan hoefde ik mijn dochter niet lastig te vlen met de nummers van haar visa kaart

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,5
    praktische verblijf voor één overnachting met een bijzonder goede keuken
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluidshinder door horeca tijdens groot deel van de nacht en veel verkeer. ten onrechte een vermelding in de reservering dat ik nog niet betaald zou hebben.

    flexibele reactie op een verzoek om ontbijt vóór de eigenlijke opening.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,5
    Leuk in het centrum, maar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tegenover een kerk die heel regelmatig de klokken luidt, eigenlijk geen last van gehad overigens. Geen eigen parkeergelegenheid.

    Leuk in het centrum, maar

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,1
    Het diner was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het vervelend dat er geen parkeerplek bij het hotel was. We hebben ruim drie kwartier gezocht tot we een plekje voor de auto vonden dat een beetje in de buurt van het hotel was. We kwamen 's avonds laat, in de regen, na een lange reis aan en dan is dat heel onplezierig.

    Het diner was heerlijk! De kamers waren schoon en netjes. Het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,1
    Het hotel en het personeel vielen best mee maar geen parking te vinden was een ramp.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De absolute afknapper was niet het hotel maar het gebrek aan een parking van of voor het hotel. De gratis plaatsen rond het hotel waren voortdurend bezet. Een ramp om je auto kwijt te raken en de eventueel gevonden parking kon je best niet meer verlaten, wat we ook niet gedaan hebben, maar dat was niet de bedoeling...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was alleen te warm op de kamer geen airco wel ventilator maar te klein om er echt iets aan te hebben.Ook hadden we last van de kerkklokken omdat je tegenover de kerk verblijft. hadden zelf geluk met parkeren maar de privé parking die wordt genoemd op jullie site is er niet! Dus gewoon betaald parkeren.

    Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    Fijne tussenstop van onze vakantie naar Zuid Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het was goed schoon op de kamer. Ook de badkamer, sanitair was wel wat verouderd maar goed schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    2,5
    Wat een waardeloos hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie alsmede de kamer

    Helemaal niks

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi gelegen hotel! Ideaal voor een doorreis of een paar nachtjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Goede tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeermogelijkheid

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,3
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer op zolder zonder airco

    Ligging in de plaats Dudelange. Ijskastje op kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,0
    Eenmalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was keihard, douche was een riool lucht en geen lift , zaten op derde etage , geen parkeer gelegenheid bij hotel

    Lokatie can het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,3
    Geen woorden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kwam niet binnen ..in het hotel heb. Van 01:00 tot 7 uur in de auto gewacht tot er personeel binnen kwam...en kon slapen

    Na 7 uur slapen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,1
    Ontbijt van 10€ stelde echt niets voor.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt van 10€ stelde echt niets voor. Slechte koffie en enkel stokbrood met confituur. Dit in een saaie ruimte zonder enige muziek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    3,8
    Drama
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Benauwd en bedompt, klein douche ruimte

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zondag avond restaurant en Bar dicht.

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,0
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    Kamer was warm, maar op verzoek was een ventilator aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed lag een beetje door

    Kamer was warm, maar op verzoek was een ventilator aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    kamer indeling goed
    • Individuele reiziger
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    kamer indeling goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Het was een duplex kamer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een raam had geen gordijn.

    Het was een duplex kamer. We waren als gezinnetje bij elkaar. Maar toch weer niet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was nog dicht toen we om half zes aariveerden.

    Ontbijt prima, ook 's-avonds erg lekker gegeten. Kamer netjes en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    Personeel was super vriendelijk!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig te vinden

    Personeel was super vriendelijk!!!!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    Gewoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De troosteloze kamers

    Nee

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    5,5
    Basic accomodatie .
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Bed

    Het Restauirant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    locatie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sfeerverlichting en bedlamp

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    Al vroeg in de ochtend veel drukte en herrie op het plein...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Al vroeg in de ochtend veel drukte en herrie op het plein voor het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Alles was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,8
    Slechte bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Kapotte lift. Warrig receptie personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Lift kapoten we zaten op de 3de verdieping
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift kapoten we zaten op de 3de verdieping

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Heel goed restaurant
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de medewerkers alleen Frans spraken

    Heel goed restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,4
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer was niet hygiënisch

    Het bijbehorende restaurant is super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Het eten in het restaurant was goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had wat uitgebreider gekund.

    Het eten in het restaurant was goed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie

    Ondanks de wateroverlast bleef het personeel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Simpel maar mooi hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het rook erg vies in de badkamer

    De locatie was erg goed, midden in het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hele kleine badkamer

    De locatie midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    2,9
    Niets het was een enorm slecht hotel met slechte bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ALLES

    Niets het was een enorm slecht hotel met slechte bedden stinkende badkamer vol schimmel 1 en al goorheid!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren van de motor

    Prachtige locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Het parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren. Geen parkeergelegenheid beschikbaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,7
    Mooie centrale ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeergelegenheid. Slechte tv op de kamer. Vrij veel nachtlawaai van terras nabij gelegen zaak.

    Mooie centrale ligging.

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: