Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Central Hostel

Ernesta Birznieka-Upīša iela 20, Riga, LV-1050, Letland

#32 van de 153 hotels in Riga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2350 beoordelingen over dit hostel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    Citytrip Riga
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer van de tieners op bovenste verdieping was erg warm en raam was kapot en kon niet open. Receptie heeft zich hiervoor wel verontschuldigd.

    Leuk kleurrijk ingericht. Proper en genoeg badkamers. Onze kamer was ruim en we hebben niet moeten bijbetalen voor tweede babybedje. We hebben tweeling van 2j en soms moeten we bijbetalen als we tweede babybedje op onze kamer willen plaatsen. Propere keuken waar je gratis koffie, thee en melk kan nemen, handig met onze peuters. Privé parking op de koer. We mochten zelfs s morgens er al op staan. Op wandelafstand van oude stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Central Hostel bied goedkope privékamers aan dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is en blijft een hostel. de keuken was klein en er was 1 koelkast voor heel veel mensen. ook blijven er soms gezinnen waardoor het niet rustig is. Als je deze zaken niet belangrijk vindt of je kan er wel mee omgaan is er echter geen probleem.

    Central Hostel bied goedkope privékamers aan dicht bij het centrum. Voor een reis met je partner is het dan wel leuk. de badkamer is gedeeld met andere mensen, maar wordt heel proper gehouden. het hostel is onderverdeeld in meerdere appartementen die verschillende kamers bevatten. wij sliepen bijvoorbeeld in een ruimte waar 3 andere kamers waren met 2 badkamers. Zo blijft het toch veilig en kunnen er niet teveel mensen bij je kamer komen. De badkamers waren zelden bezet door iemand anders.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Fijne accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne accommodatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    Kamer en badkamer netjes en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet erg enthousiast

    Kamer en badkamer netjes en schoon

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    Het ontbijt was oké gezien de prijs, wifi werkte goed en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiëne had beter gekund. Ontbijt is wat beperkt, maar gezien de prijs is het mooi meegenomen dat het inclusief was en door de gemeenschappelijke keuken zou je het ontbijt zelf aan kunnen vullen. Er is brood, jam, melk, thee, koffie, tomaat, komkommer, cornflakes en diverse soorten smeerkaas/zuivelspread.

    Het ontbijt was oké gezien de prijs, wifi werkte goed en de locatie was gunstig ten op zichte van bus- en treinstation, Old Town was in minder dan een half uurtje lopen bereikbaar. Genoeg eetgelegenheden en supermarkten in de directe nabijheid. Het personeel was behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    5,8
    ongedwongen verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    personeel niet of nauwelijks geinteresseerd, kamer niet in orde, omgeving niet aantrekkelijk

    ongedwongen verblijf

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    10
    Gratis parking,centraal gelegen en schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gratis parking,centraal gelegen en schoon en netjes

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,8
    Perfect location.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfect location. Friendly staff. Cheap.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Central Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: