Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Designapartments

Palasta 10, Riga, LV-1050, Letland

#272 van de 359 vakantiewoningen in Riga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1041 beoordelingen over dit appartement

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,8
    De locatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren in sommige appartementen een slaapbank met heel weinig comfort. We waren met een groep van 14 en hadden 4 appartementen, maar het is duidelijk dat het ene appartement mooier, comfortabeler en properder is dan het andere.

    De locatie is fantastisch. Ook inchecken ging supervlot!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Riga is superleuk voor een city trip, appartement voor een leuke prijs, dus genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Als je de sleutel op moet halen moet je op nr 10 zijn, dan sta je bij het cijfer dus verkeerd en moet je een stuk naar links lopen en dan is daar een onopvallende deur waar je eigenlijk moet zijn. Dat zouden ze veel beter kunnen aangeven. Ook weet je niet welk appartement je van te voren krijgt, wij zaten op de 3 de verdieping Zonder Lift!! 70 treden te beklimmen elke keer weer, je zal maar bejaard of slecht ter been zijn. Dat is dus wel een minpunt.

    Het was een mooi en ruim appartement en we zaten echt in de Old Town, dus ja de locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Ruim appartement in centrum van Riga. Met een apparte slaapkamer en twee bedden in de woonkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ramen konden niet verduisterd worden. Een slaapkamer was af te sluiten met een schuifdeur , de andere haf alleen een scherm.

    Ruime kamers, alles aanwezig wat je verwacht van een appartement.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    2,9
    Foto's op de site komen niet overeen met de werkelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - 2 Kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Designappartments is een bureautje dat verschillende appartementen in de stad verhuurd. Het is al lastig om bij het bureautje in de buurt te parkeren en als je dan de sleutels hebt gekregen, moet je nog tien minuten door de stad lopen naar het appartement dat voor jou bestemd is. Ons appartement was een oud en versleten hol. Een klein slaapkamertje met een oud bed, een huiskamer met oude meubels en een open keukentje. Daarnaast was de badkamer ook oud en zag er ondertussen niet meer zo hygiënisch uit. Kortom, ons is Designappartments zeer slecht bevallen

    De stad Riga is een mooie stad om te verblijven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Locatie was prima, dichtbij de bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ontvangst was ronduit matig en klantonvriendelijk. Geen reactie op eerdere mails en ook het verkrijgen van een extra sleutel gaf problemen. Verder 3 personen-- 3 handdoeken voor een hele week. Het appartement was driehoog (steile trappen) en geen lift. Ook geen mogelijkheden om even buiten te zitten.

    Locatie was prima, dichtbij de bezienswaardigheden. De appartementen waren ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Loopafstand van het centrum, top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Met ons 5en werden we over 2 appartementen verdeeld, de kans van verschillende locaties was bij boeking bekend en uiteindelijk woonden we om de hoek van elkaar. Een volgende keer kiezen we echter wel voor 1 appartement.

    Met name de locatie was perfect, loopafstand van het stadscentrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    10
    Schitterend appartement , op 3e verdieping. Midden in mooie centrum van Riga.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is op 3e verdieping, 76 trappen lopen , je moet wel goed ter been zijn om boven te komen, maar het is zeker de moeite waard!!

    Prachtig appartement in het centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,8
    matig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het appartement was niet echt design. het was ongezellig en verouderd. Er was geen koffiezet apparaat.

    lokatie was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    Gedateerde kamers, onbehulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamers zonder gordijnen, na een avond stappen niet echt fijn wakker worden.

    Ruime kamers op een fijne locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Locatie, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiëne badkamer.

    Locatie, ruime kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In alle kamers van het appartement was het vochtig. De inkomhal was verschrikkelijk, net alsof je een oud krot binnenstapte.

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,1
    De locatie van het appartement was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was weinig kookgerei in de keuken en de keuken was hierdoor niet goed bruikbaar. Ook hing er in ons appartement een rare geur. Verder was het vrij koud. De verwarming konden we niet hoger draaien omdat de knoppen er af waren.

    De locatie van het appartement was geweldig. Je was binnen 5 minuten in het hart van het oude centrum. Het bed lag heerlijk en de lakens en handdoeken heerlijk zacht en schoon.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    6,7
    mooi gereataureerd appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    In richting woonkamer (alleen 2 zitzakken en een bed , aftandse televisie) De 66 treden die je moet beklimmen maken dit appartement eigenlijk ongeschikt voor ouderen.

    mooi gereataureerd appartement fraaie keuken mét koffiepot Lokatie

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,0
    Appartement gelegen in oude stad van Riga.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging: vlak bij een nachtclub en een terras van een café (erg luidruchtig op zaterdagnacht); geen parkeerplaats voor wagen.

    Appartement gelegen in oude stad van Riga.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    winkel, cafés en restaurants in de onmiddellijke buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was moeilijk het verhuurkantoor te vinden, ook met de hulp van de taxichauffeur. De foto's komen niet overeen met het appartement.

    winkel, cafés en restaurants in de onmiddellijke buurt.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    5,8
    De ligging, super centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel rumoer s nachts en de vele trappen die we op moesten. 1 handdoek voor 5 dagen, geen zitgelegenheid omdat een woonkamer slaapkamer was gemaakt. keiharde bedden.

    De ligging, super centraal.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    8,3
    gelegen in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi is bij betalen later inchecken ook bij betalen!

    gelegen in centrum heel makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven met openbaar vervoer! zeer goedkope overnachting!!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    Enkel een bed en enkele krukjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enkel een bed en enkele krukjes. Een zetel en een tafel zouden fijn zijn!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Was oke prijs kwaliteit' leuk stad
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bed op bovenste kamer ligt men in een deuk

    Was oke prijs kwaliteit' leuk stad

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bedden Te weinig

    Prijs

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Uitstekend appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen Wifi.

    Uitstekend appartement.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Designapartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: