Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Duets

2. Preču iela 1, Daugavpils, LV-5400, Letland

#8 van de 18 hotels in Daugavpils

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 773 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Ik ben een treinliefhebber.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    Ik ben een treinliefhebber. aan de voorkant komen er veel goederentreinen langs. dus meer lawaai. maar prima ontbijt, veilig parkeren voor motoren (overdekt )15 min naar de stad lopen, daar prima restaurant. je kan ook een kamer aan de achterkant vragen. Een beetje oostblok charme, maar veel meer comfort

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Een heel fijn en verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt nabij een spoorrails.

    Een mooie ruime kamer. Een prachtige badkamer.Uitstekend ontbijt met super lekkere koffie. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk. Een heel goede priveparkeerplaats onder een afdak.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    De toch wat mindere situatie in acht nemende in deze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De toch wat mindere situatie in acht nemende in deze Baltische staten was het allemaal zeer goed te doen en vielen de tot dusver geboekte onderkomens ons niet tegen. Jammer dat men zo weinig Engels of Duits spreekt over het algemeen. Het is of de landstaal of Russisch.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    prijs, vriendelijkheid. Lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Voor de lage prijs krijg je een uitstekende kamer, voorzien...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt vrij eenvoudig (maar niet echt slecht, en de koffie is uitstekend). Hotel ligt naast een rangeerterrein, reken op veel treinlawaai 's nachts. Daar moet je wel tegen kunnen. Geen centrale ligging, lastig te vinden.

    Voor de lage prijs krijg je een uitstekende kamer, voorzien van alles wat nodig is. Airco aanwezig, zodat je een aangename temperatuur krijgt zonder dat het raam open hoeft (treinlawaai).

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,8
    Prima ontbijt,
    • Individuele reiziger

    Matras zeer slecht, kon iedere veer voelen (kamer 23). slecht te vinden coordinaten stuuden mij naar de verkeerde kant van de stad. Zwarte kitranden rond de douche

    Prima ontbijt, sterk wifi signaal

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    Grote kamer met een goed bed en eigen badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen matrasbeschermer of hoeslaken weinig hygienisch.

    Grote kamer met een goed bed en eigen badkamer. Prima ontbijt en op loopafstand van het centrum.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Duets

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: