Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Best 3-sterren

Ģimnastikas iela 9/11, Riga, LV-1004, Letland

#100 van de 153 hotels in Riga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1828 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,9
    Ik was er een nacht en het hotel beviel me prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal oké. Alleen in de buurt niet veel te beleven. Maar je kunt met de taxi naar binnenstad binnen enkele minuten.

    Ruime kamer en goede doucheruimte.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Nette kamers met goede matrassen en kussens.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig en koffie had rare smaak mogelijks toevoeging vd lokale balsem

    Nette kamers met goede matrassen en kussens.locatie was rustig en bereikbaarheid met taxi naar centrum goed te doen en niet duur

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,6
    kamers geweldig, allen instap douche wat hoog voor oudere...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers geweldig, allen instap douche wat hoog voor oudere personen ontbijt meer dan voldoende keuze goed restaurant in het hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Ik was er voor de tweede keer en alles is er goed geregeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn verblijf was 100% in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    parkeren.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer , zeer eenvoudig met kleine tv. Geen Koelkast.

    parkeren. locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,5
    heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    netheid van de kamer

    heel vriendelijk personeel ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,9
    We kregen een kleine slaapkamer toegewezen, en dat is een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een kleine slaapkamer toegewezen, en dat is een ramp geen plaats rond het bed. Wij hebben daar meermaals geslapen maar steeds in de andere confortable kamers. Het hotel was niet druk bezet gezien de periode dus ik begrijp niet dat ze ons daar te slapen hebben gelegd

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,8
    Gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis parkeren. Rustige buurt. Uitstekend restaurant. Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    5,0
    Ongezellige plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongezellige plek

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,9
    Ophalen op airport
    • Zakenreis
    • Stel

    geen

    Ophalen op airport

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Best

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: