Juku Dzirnavas, Šķēdes pag., Saldus raj., Zutēni, LV-3875, Latvija
Atbilstība cenai
8,2
Bezmaksas bezvadu internets
5,5
Īsti viesi. Īsta nakšņošana. Īsti viedokļi.
Lasīt vairāk– tiks atvērts dialoglogsKatrs viesu sniegtais vērtējums ir no 1 līdz 10. Lai iegūtu platformā redzamo kopējo vērtējumu, mēs saskaitām visus saņemtos viesu sniegtos vērtējumus un dalām iegūto skaitli ar saņemto viesu sniegto vērtējumu skaitu. Turklāt viesi var sniegt arī atsevišķus apakšvērtējumus par tādiem svarīgiem aspektiem kā atrašanās vieta, tīrība, personāls, komforts, iespējas, cenas un kvalitātes attiecība un bezmaksas WiFi. Ņemiet vērā, ka viesi iesniedz savus apakšvērtējumus un kopējo vērtējumu atsevišķi, tātad starp tiem nav tiešas saiknes.
Jūs varat uzrakstīt atsauksmi par Naktsmītni, kurā jūs veicāt rezervējumu, izmantojot mūsu Platformu, ja jūs tajā uzturējāties vai ja ieradāties naktsmītnē, bet tajā neuzturējāties. Lai rediģētu atsauksmi, kuru jau iesniedzāt, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu.
Mūsu uzņēmumā ir speciāli darbinieki un automatizētas sistēmas, kuras nosaka mūsu Platformā iesniegtas viltus atsauksmes. Ja mēs tādas atrodam, mēs tās izdzēšam un vajadzības gadījumā veicam attiecīgas darbības pret atbildīgo personu.
Arī jebkurš cits, pamanot kaut ko aizdomīgu, var jebkurā laikā par to ziņot mūsu klientu apkalpošanas komandai, lai attiecīgo gadījumu tālāk varētu izmeklēt mūsu krāpniecības novēršanas komanda.
Ideālā gadījumā mēs publicētu katru saņemto atsauksmi neatkarīgi no tā, vai tā ir pozitīva vai negatīva. Tomēr mēs nepublicēsim atsauksmes, kas ietver vai atsaucas uz šādu saturu (bet ne tikai):
Lai nodrošinātu to, ka atsauksmes ir aktuālas, mēs varam pieņemt tikai tās atsauksmes, kas tika iesniegtas 3 mēnešu laikā pēc izrakstīšanās no naktsmītnes, un mēs varam noņemt atsauksmes, līdzko ir pagājuši 36 mēneši kopš to iesniegšanas vai ja Naktsmītnei ir mainīts īpašnieks.
Naktsmītne pēc savas vēlēšanās var atbildēt uz atsauksmi.
Kad ir publicētas vairākas atsauksmes, visjaunākās tiks rādītas augšgalā, ņemot vērā dažus citus faktorus (atsauksmes valoda, vai tas ir tikai vērtējums vai satur arī komentārus utt.). Ja vēlaties, jūs tās varat kārtot un/vai atlasīt (pēc mēnešu perioda, viesu sniegtā vērtējuma utt.).
Dažkārt mēs parādām ārējus viesu sniegtos vērtējumus no citām populārām ceļojumu vietnēm. Šādos gadījumos mēs skaidri norādām, ka šie vērtējumi ir ārēji.
Šo vadlīniju un standartu mērķis ir saglabāt Booking.com mājas lapas saturu lietotājiem saistošu un ģimenēm draudzīgu, vienlaikus neierobežojot iespēju paust kritisku viedokli. Šīs vadlīnijas un standarti tiek piemēroti, neskatoties uz komentāra emocionālo saturu.
Viesu sniegtajām atsauksmēm un naktsmītņu pārstāvju atbildēm ir jābūt saistītām ar ceļošanu. Visnoderīgākās atsauksmes un atbildes ir tās, kurās ir ietverta detalizēta informācija un kas palīdz citiem cilvēkiem pieņemt labākus lēmumus. Lūdzu, neiekļaujiet komentārā personīga, politiska, ētiska vai reliģiska rakstura izteikumus. Informācija, kas ietver reklāmu, tiks dzēsta, savukārt jautājumi, kas attiecas uz Booking.com pakalpojumiem, tiks nodoti Klientu apkalpošanas centra vai Naktsmītņu pakalpojumu komandai.
Viesu atsauksmēm un naktsmītņu pārstāvju atbildēm ir jābūt piemērotām lietotājiem visā pasaulē. Lūdzu, izvairieties no rupjību lietošanas vai mēģinājumiem iekļaut atsauksmē rupjības slēptā veidā, mainot vārdu pareizrakstību (jebkurā valodā). Komentāri un informācija, kas satur naidu kurinošus izteikumus, draudus un diskriminējošas, seksuāla rakstura vai vardarbīgas piezīmes, kā arī veicina nelegālas aktivitātes, nav atļauti.
Saturam ir jābūt patiesam un jāatspoguļo viesa unikālā pieredze. Atsauksmēm ir vislielākā vērtība tad, kad tās ir oriģinālas un objektīvas. Jūsu atsauksmei ir jāatspoguļo jūsu viedoklis. Uzņēmuma Booking.com naktsmītņu partneriem nav tiesību rakstīt atsauksmes viesu vārdā, kā arī piedāvāt viesiem kādas īpašas priekšrocības, lai viņi uzrakstītu atsauksmes. Mēģinājumi pazemināt konkurentu novērtējumu, iesniedzot negatīvu atsauksmi, netiek atbalstīti.
Respektējiet citu cilvēku informācijas privātumu. Uzņēmums Booking.com rūpēsies par to, lai e-pasta adreses, tālruņa numuri, mājas lapu adreses, sociālo mediju profili un tamlīdzīga informācija netiktu parādīta.
Viedokļi, kas ir pausti atsauksmēs vai atbildēs, ir viesu, kas izmanto Booking.com mājas lapu, un naktsmītņu pārstāvju nostāja, nevis uzņēmuma Booking.com viedoklis. Uzņēmums Booking.com nav atbildīgs par viesu atsauksmju vai naktsmītņu pārstāvju atbilžu saturu. Uzņēmums Booking.com ir tikai šo komentāru un atbilžu izplatītājs (bez pienākuma pārbaudīt informāciju), nevis izdevējs.
Lai parādītu atbilstošākās atsauksmes, pēc noklusējuma tās tiek sakārtotas pēc datuma un papildu kritērijiem, tostarp, bet ne tikai: pēc valodas, atsauksmes ar tekstu un atsauksmes, kas nav anonīmas. Var būt pieejamas arī papildu kārtošanas iespējas (pēc ceļotāja veida, vērtējuma u.c.).
Šis pakalpojums var ietvert ar vietnes Google tulkošanas rīku veiktus tulkojumus. Uzņēmums Google nesniedz nekādas tiešas vai netiešas garantijas saistībā ar tulkojumiem, tai skaitā jebkādas garantijas par pareizību un uzticamību, kā arī jebkādas netiešas garantijas par komercialitāti, piemērotību konkrētam nolūkam un juridisko pareizību
Dialogloga satura beigasAtsauksme uzrakstīta: 2022. gada 30. maijs
Evita
LatvijaNumuriņā bija tikai viens krēsls. Kur sēdēt?
Nebija neviena cita meklētāja...
Nakšņošanas laiks: 2022. gada maijs
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 20. septembris
Sandra
LatvijaJauka atpūtas vieta, atmosfēra, apkalpojošais personāls:)
Nakšņošanas laiks: 2021. gada septembris
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 18. augusts
Kaspars
LatvijaNav pieejams Tele 2 internets. Vasaras mājiņā divas durvis nevērās ciet.
Atrašanās vieta
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 16. augusts
Kristaps
LatvijaNepiedāvāja brokastis, lai gan rezervējot numuru tika norādīts, ka brokastis būs pieejamas
Tīrs un kārtīgs numurs.
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 9. augusts
Edgars
LatvijaNaktsmītnes tālākajā ēkā nav Wi-Fi pārklājuma, kas kādam apmeklētājam varētu būt būtiski, ievērojot faktu, ka Juku dzirnavās nav mobilā interneta pārklājuma un pat zvani ir reti kad veicami (vismaz LMT un Bite tīklos). Vēl viena lieta - lai arī numuriņa durvis izskatās ļoti masīvas un biezas, tām nav vispār nekādas skaņas izolācijas (istabiņā var dzirdēt visu, kas notiek koridorā, un otrādi). Tāpat jāņem vērā, ka ūdens no krāna nav dzerams, jo tam ir nejauka smarža un garša. Kā arī numuriņā ļoti noderētu mazā naktslampiņa pie gultas. :)
Tīrs un kārtīgs numuriņš. Skaista un kopta naktsmītnes apkārtne. Superīgi briedīši.
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 9. augusts
Marija
LatvijaDiemžēl, 2021.gadā augustā brokastis vairs netiek piedāvātas, blakus arī nav kur paēst. Jārēķinās ar to ka maltīti jāņem līdzi, vai jāsazvanās pār iespējām.
Vieta laba, tīrs, ērts numurs, atsaucīgs kolektīvs. Blakus briežu zoo, bērnu laukums.
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 8. augusts
Andris
LatvijaVajadzētu iztīrīt dīķi, tad patīkamāka būtu gan peldēšanās, gan vizināšanās ar laivām.
Ja gribat paslēpties no ārpasaules, tad šī būs piemērota vieta. Ļoti sakopta un labi uzturēta teritorija un telpas.
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 6. augusts
Liene
LatvijaPie mājiņām- logiem uzliktu sietus, lai nelido spindzeles vai citi lidojošie.
Pati atrašanās vieta. Brieži. Laivas izbraucieni pa ezaru. Basketbola laukums. Bērna laukums.
Atsauksme uzrakstīta: 2021. gada 30. jūlijs
Gatis
Latvijamini veikalu varētu ieviest ar ūdeni un citām vienkāršam lietām pieejamām.
Apkārtne, dīķis.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 19. septembris
Jānis
LatvijaNoderētu kāds batuts vai piepūšamās atrakcijas bērniem.
Patika viss,vieta,daba,brokastis superīgas, un personāls arī.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 28. augusts
Daiga
LatvijaBieži vien telefonam nebija zonas un internets! Bet kopumā viss bija ļoti labi, jo braucām atpūsties un relaksēties, nevis "sēdēt sociālajos tīklos"!
Brokastis bija lieliskas! Ļoti jauka un atsaucīga pavārīte! Paldies!
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 25. augusts
Valdis
LatvijaIstabā (pirmajā stāvā!) nebija biezo aizkaru vai žalūziju.
Klusa, mierīga vieta ar iespēju lietot laivu, peldēties un apskatīt briežus.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 16. augusts
Aleksandrs
LatvijaĻoti mazs numurs priekš trim cilvēkiem par tādu naudu, nav ledusskapja, televizora, galda, krēslu. Cena par numuru neatbilst kvalitātei. Nākamreiz īresim mājiņu, jo tiešām vieta ir ļoti laba, kur grib atgriezties! 🙂
Ļoti skaista un liela teritorija. Ir kur peldēties. Klusums. Laba vieta atpūtai no pilsētas. Daudz skaistu māju īrešanai. Ir iespējama makšķerēšana.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 13. augusts
Anda
LatvijaBooking.com lapā minēts, ka teritorijā ir restorāns, tomēr pieejamas bija tikai brokastis. Nācās doties atpakaļ uz Saldu, lai ieturētu vakariņas. Brokastīs valdīja neliels juceklis un kavēšanās, bija sajūta, ka saimniece netiek galā ar lielo brokastotāju skaitu (kempings un viesu māja bija pilni).
Skaista apkārtne, blakus ezers, bezmaksas iespēja praukt ar laivām. Blakus briežu dārzs un spēļu laukumiņš, ko ļoti novērtēja 5gadienieks.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 10. augusts
Salvis
LatvijaPrasījās kāds zvilnis pie mājiņas, bet tas tā, lai piesietos.
Komfortabla mājiņa, normāla peldvieta, laivas, iespēja makšķerēt, briežu dārzs. Brokastīs garšīga omlete. Bija pieejams grils ar visu vajadzīgo.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 26. jūlijs
Agne
LatvijaJauka mājiņa un atrašanās vieta, ļoti labas brokastis.
Nakšņošanas laiks: 2020. gada jūlijs
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 20. jūlijs
Santa
ĪrijaPārāk daudz ūdenszāļu dīķī. Bija apgrūtināta peldēšana, zvejošana un laivošana
Laipns personāls, tīrība, kārtība,skaista vide. Pieejami mangali, nojumītes piknikam. Ērtas gultasvietas, pietiekami plašs numuriņš. Visai ģimenei patika :)
Nakšņošanas laiks: 2020. gada jūlijs
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 26. jūnijs
Liene
LatvijaNav sakaru, prasījās pēc WiFi vismaz atsevišķā vietā. Varētu būt atsaucīgāks un zinošāks administrators.
Lieliskas brokastis, skaisti brieži, klusums un miers.
Nakšņošanas laiks: 2020. gada jūnijs
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 25. jūnijs
Kristine
LatvijaSkaļi rūca ledusskapis! Daudz skudru mājiņā! Ļoti maziņš galdiņš priekštelpā!!! Par mūsu ierašanos darbiniekiem nebija ne jausmas, kaut bijām rezervējuši dienas iepriekš!
Bijām vienīgie un to izbaudījām!
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 24. jūnijs
Vija
LatvijaIstabiņā nebija neviens drēbju pakaramais
Garšīgas brokastis, jauka apkārtne
Nakšņošanas laiks: 2020. gada jūnijs
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 31. maijs
Samanta
LatvijaBrokastis bija tiešām ļoti labas, kā tika solīts rezervēšanas brīdī. Vieta ir ļoti laba, tālu no pilsētas trokšņiem.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 4. maijs
Inta
LatvijaVienkārša istabiņa par atbilstošu cenu. Brīnišķīgas brokastis, par to īpašs paldies pavārītei.
Atsauksme uzrakstīta: 2020. gada 10. marts
Zigmars
LatvijaNezinu kā citās istabās, bet mūsu istabā nebija tv, ne ledusskapis, pat ne miskaste. Vannasistabā prasījās kāds pakaramais, kur dvieli pakārt, istabiņa patukša aprīkojuma ziņā.
Patika apkārtne- meža vidū, klusums, senās dzirnavas. Istabiņa bija ļoti silta. Bērns pa dienu apaukstējās un naktī bija temperatūra. Tā kā zāles un termometrs bija atstāts mājās, palūdzu saimniekam. Saimnieks bija saprotošs un pretīmnākošs- izpalīdzēja ar termometru un paracetamolu. Brokastis gan jāuzslavē- saimniece ļoti gādīga, mums trijiem sagatavoja gardas pankūkas ar biezpienu un augļiem. Vnk, bet izcili gardi. Brokastis tiešām iesaku! Patika arī briežu aploki ar ntajiem briežiem.
Nakšņošanas laiks: 2020. gada marts
Atsauksme uzrakstīta: 2022. gada 11. augusts
Jevgenijs
LatvijaMajas lapa bija noradits dzakuzi diviem cilviekiem,bija parasta vana,siltais udens ne knapi silts.A gaismu var ieslegt virs vannas (dzakuzi) tualete.
Vieta
Nordveika, Nīderlande
Rimniku Vilča, Rumānija
Kingmana, ASV
Krakova, Polija
Booking.com ir daļa no uzņēmumu grupas Booking Holdings Inc., kas ir pasaulē vadošais uzņēmums tiešsaistes ceļojumu rezervēšanai un saistītiem pakalpojumiem.
Mūsu vietnē ir pieejami vairāk nekā 70 miljoni atsauksmju par naktsmītnēm, un tās visas ir iesnieguši īsti, pārbaudīti viesi.
Vienīgais veids, kā uzrakstīt viesu atsauksmi, ir vispirms veikt rezervējumu - tieši tāpēc mēs zinām, ka atsauksmes mūsu mājas lapā ir rakstījuši īsti viesi, kas ir uzturējušies naktsmītnē.
Kad mūsu viesi uzturas naktsmītnē, viņi uzzina, piemēram, cik kluss ir numurs, cik garšīgi ir ēdieni vai cik atsaucīgs ir personāls.
Pēc ceļojuma viesi mums pastāsta par savu uzturēšanos. Mēs pārbaudām, vai nevienā atsauksmē nav nepiedienīgu vārdu un vai visas viesu atsauksmes ir autentiskas, un pēc tam pievienojam atsauksmes mūsu mājas lapai.
Ja jūs veicāt rezervējumu mūsu mājas lapā un vēlaties iesniegt atsauksmi par naktsmītni, lūdzu, vispirms ienāciet sistēmā.
Dialogloga satura beigas