Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sky High Hotel Airport 3-sterren

Lidosta Rīga, Riga, LV-1053, Letland

#84 van de 158 hotels in Riga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1972 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    Gaat wel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Een tweepersoonsbed ipv twee aparte bedden. Er werd ongevraagd een groot bord met eieren, spek, ham en kaas voor me gezet. Voor een vegetariër iets te veel van het goede ...

    Het is heel dicht bij het vliegveld, wat de terugreis heel relaxt maakt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Locatie heel praktisch: op 200m van het luchthavengebouw,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is inclusief 1 kop koffie slechts. De dame was echter zo vriendelijk een 2e kop te geven "as a gift".

    Locatie heel praktisch: op 200m van het luchthavengebouw, dus handig als je zoals wij laat aankomt en bij vertrek een vroege vlucht hebt! Ondanks de nabijheid van de luchthaven nauwelijks lawaaihinder. Heel nette, modern ingerichte kamer en badkamer. Gratis thee en koffie op de kamer. Gezellig ingerichte ontbijtruimte met bediening aan tafel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Vooral praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet wat moeite doen om de slagboom geopend te krijgen. Moet de receptie doen. Zelf op twee moeten bellen met receptie om slagboom geopend te krijgen.

    Op 300 meter afstand van het vliegveld, ideaal voor late aankomsten of vroege vertrektijden. Een recht toe recht aan hotel als je dicht bij het vliegveld wilt zitten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    3,8
    Op loopafstand van het vliegveld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is verouderd, ouderwets, smoezelig en beschadigd. Vloerbedekking is vies. Personeel doet exact wat noodzakelijk is, zonder daar enig plezier in te hebben.

    Op loopafstand van het vliegveld.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,4
    net niet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Neem nooit kamer 101. Deze is direct achter de receptie. Als de receptie 's nachts even onbemand is, vinden gasten die vroeg vertrekken het blijkbaar noodzakelijk om bij geen gehoor op de enige deur in de buurt te beuken. Dat was dus mijn nachtrust.... om 4:30 uur. Erg jammer. helemaal als er door de receptie de volgende dag niet op gereageerd wordt.

    Ontbijt was goed verzorgd. Bed was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,3
    Hotel prima voor één nachtje maar langer verblijf valt af te raden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is niet van al te beste kwaliteit. Minimale voorzieningen, maakt een wat vervallen indruk en kamers zijn niet echt comfortabel. Voor een nachtje prima maar niet langer.

    Parkeren direct aan de luchthaven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    veel leuker dan andere airporthotels: comfortabel en met leuke en persoonlijk eetzaal erg lekker e
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 3 nachten

    1 de verlichting op de gang naar de eetzaal: het leek of die hele afdeling gesloten was.een wel erg 2 dom schilderijtje aan de muur vergeleken met de smaakvolle gezelligheid in eetzaal

    de eetzaal was verrassend en interessant en gezellig en lekker kleinschalig en het eten vond ik heel erg uitzonderlijk lekker en de bediening zorgvuldig en persoonlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Comfortabele nacht na avondvlucht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker dicht bij de luchthaven, makkelijk in te checken op laat uur. Comfortabele kamer en fijne badkamer. Ontbijt aangenaam en lekker met vers gebakken ei naar wens. Thema best aardig vormgegeven. 's morgens naar Riga Airmuseum geweest. Dat ligt op wandelafstand en is een echte aanrader. Een ongelooflijke verzameling oude Russische vliegtuigen en heli's, met een vluchtsimulator.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    6,7
    best goed allemaal
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was goed. we kregen een zak met van alles erin i.v.m dat we vroeg weg moesten. helaas is er een minpunt: we hadden gevraagd om ons te wekken smorgens 5 uur maar we hebben niets gehoord maar goed dat we zelf een wekker hadden gemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    9,2
    zou nog een keer gebruiken, als nodig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    te zachte bed, matras, maar dat is individueel denk ik.

    Super lekker eten in de restaurant. Alles zeer schoon in kamertje. Wake-up call, vroeg s'ochtends. Super dicht bij luchthaven

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    Stop-over
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Naast het vliegveld: prima voor een stop-over dus!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Prettig vriendelijke receptionisten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettig vriendelijke receptionisten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    6,7
    zeer dicht bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs is te hoog voor deze kamers, er zijn gewoon geen andere hotels dus ze kunnen vragen wat ze willen

    zeer dicht bij de luchthaven

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Prima hotel vlakbij de vertrekhal van het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tot het vliegveld. Nog geen 5 minuten lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    6,3
    Een oplossing voor wie vroeg het vliegtuig neemt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaiig, sfeerloos.

    De enige echt goede reden is de nabijheid van het vliegveld. In dat licht is de prijs OK.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Dichtbij luchthaven
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op kamer

    Dichtbij luchthaven

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,0
    Efficiënt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk kon alles wel beter, maar wel dicht bij vliegveld voor als je een vroege vlucht moet halen

    Niet duur, dicht bij vliegveld

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Matig verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer verouderde badkamer met nog haar in de douche.

    Goed bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,8
    Lekker dichtbij vliegveld, perfect voor vroeg vliegen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dichtbij vliegveld, perfect voor vroeg vliegen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    nvt vroeg weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Eigen Badkamer en Toegang tot de Fitnessruimte
    • Verbleef 1 nacht

    bedlicht

    nvt vroeg weg

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    5,4
    De kamers waren schoon, evenals de badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    In tegenstelling tot wat de prestigieuze website vermeldt, is er echt niks te doen in het hele hotel. De "PilotsClub'' sloot om half 10 al, geen bar te vinden in het hotel zelf en de enige overige optie was gebruik maken van de minibar die zich in de hal bevond. Deze bestond overigens uit een zeer beperkt aantal drankjes, waarvoor je een onwijs chagrijnige receptioniste moest inschakelen, die dan met pijn en moeite je flesjes afrekende en als je mazzel had voor je open maakte. Kortom, ik kom er niet meer terug. Als ik het geweten had, had ik in Riga zelf eerst nog even een paar drankjes gedaan om het leuk af te sluiten.

    De kamers waren schoon, evenals de badkamer. Locatie is prettig, aangezien we maar een paar honderd meter verwijderd waren van het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    7,1
    Nette kamer, wake-up Service precies op de gevraagde tijd en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nette kamer, wake-up Service precies op de gevraagde tijd en omdat ik al om 06:00 moest vliegen (en dus te vroeg voor het onbijt) kreeg ik 's avonds zonder erom te hoeven vragen een (eenvoudig dat wel) ontbijtpakketje.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,5
    Erg vriendelijke en behulpzame dame aan de receptie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vrij sobere kamer - iets groter dan de meterkast. Maar voor 1 nachtje was het te doen.

    Erg vriendelijke en behulpzame dame aan de receptie. Dichtbij, op loopafstand van, het vliegveld. Gym was okay genoeg om je even bezig te houden.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,0
    als fietsreiziger is de ligging bij het vliegveld ideaal om...
    • Vakantiereis
    • Stel

    waardeloos ontbijt en zeker niet van deze tijd: 3 sneetjes wit brood, 2 plakjes kaas en ham (niet handig met een vegetarier als dit dan ook nog op elkaar ligt) 1 kopje koffie en slechts bij Gods gratie een tweede 2 plakjes komkommer en 1 stukje tomaat dat was het dan... calculeer dus in dat je op het vliegveld nog een (duur) ontbijt zal moeten regelen. echt een misser van een voor de rest prima hotel. maar het ontbijt bepaalt wel de waardering

    als fietsreiziger is de ligging bij het vliegveld ideaal om de fiets in te pakken. kartonnen dozen vinden en klaar is kees. nette kamer net personeel

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    Ligging vlakbij de luchthaven, 5 minuten lopen naar terminal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bewegwijzeringsborden vanaf de terminal.

    Ligging vlakbij de luchthaven, 5 minuten lopen naar terminal. I.v.m. vroege vlucht een kant en klaar klein standaard ontbijtje meegekregen, te weten een broodje, yoghurt, pakje fris en een appel.

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    7,1
    De Locatie, voor de rest niets bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten om 07.00 uur op het vliegveld zijn. Een ontbijt was niet te regelen (ondanks dat het bij Booking.com soms anders staat vermeldt).

    De Locatie, voor de rest niets bijzonders.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,1
    Goed gelegen voor vluchtconnecties met een nacht tussenin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    eerder basic voorzieningen. Het hotel heeft geen charme.

    Goed gelegen voor vluchtconnecties met een nacht tussenin... Goed doorgangshotel. Onze terugvlucht vertrok voor het ontbijt werd aangeboden, maar hiervoor werd een ontbijtpakket voorzien.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    De klant vriendelijkheid die was zeer goed.
    • Zakenreis
    • Groep

    De klant vriendelijkheid die was zeer goed.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,2
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het aanbod TV kanalen

    Het restaurant

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    10
    Schoonheid kamer, rust, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen bewegwijzeringsborden vanaf terminal

    Schoonheid kamer, rust, ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,7
    locatie i.
    • Vakantiereis
    • Stel

    onduidelijk plaatsbeschrijving op website communicatie-mogelijkheden personeel ontbijt

    locatie i.v.m. vliegreis

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    6,3
    ,ligging tov vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kennis personeel

    ,ligging tov vliegveld

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: