Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rixwell Terrace Design Hotel 4-sterren

Dzirnavu iela 2, Riga, LV-1010, Letland

#95 van de 153 hotels in Riga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1768 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,5
    Gewoon goed hotel op een goede locatie voor een goede prijs. Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Op sommige momenten was er minder (of geen) warm water in de douche. dit was vaak s'avonds later en op de ochtend van vertrek (rond 5 uur). Verder was de douchebak gebarsten en liep het water niet goed weg. ook was het bed hard en de matras had een ligkuil aan 1 kant

    Het ontbijt was compleet en goed, zeker voor de prijs. Personeel was zeer behulpzaam bij het boeken / reserveren van restaurants en dergelijke. Voor de prijs heb je een gewoon goed hotel op een goede locatie met vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Vrij pover voor een 4-sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vrij povere entree, die niet bij een 4 sterren hotel hoort. Op 1 van de 2 nachtkastjes stond maar een lamp. Ook in de badkamer was geen extra licht bij de spiegel. Hotel lag in een mooie wijk met jugendstil huizen en af en toe een restaurant. Centrum Riga was echter 20 minuten lopen.

    Goed ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    bij aankomst werd gevraagd naar de betaalpas waarmee betaald...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij aankomst werd gevraagd naar de betaalpas waarmee betaald was. Ik kon deze echter niet overleggen aangezien ik een paar dagen ervoor een neiuw pasje had gekregen.De baliemedewerker kon niet zeggen waarom dat was, maar wel dat dat moest en dat als ik het niet had het eerder gestorte bedrag getretourneerd zou worden en ik opnieuw zou moeten betalen. Uiteindelijk kon ik ook de bevestiging mail laten zien zien. Ik vond dit een nogal vreemde gang van zaken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,7
    Als je een harde matras geen bezwaar vindt, is dit een prima hotel om Riga te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te harde matras; heb daardoor slecht geslapen. Dit is belangrijkste reden voor matige beoordeling. Regendouche was prima, maar ik miste nog een handdouche.

    Ruime keuze bij ontbijt. Helaas geen gewone yoghurt, alleen fruityoghurt. Lekker koele kamer (meestal zijn hotelkamers te warm).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren weinig voorzieningen beschikbaar. Mijn reisgenoot had een pleister nodig, en die had het hotel niet. Ook badjassen waren niet aanwezig. Daarnaast was het douchen niet erg comfortabel, geen douchegordijn dus alles werd nat. Ook werd het water niet erg warm. Ik had van een viersterrenhotel wel wat meer verwacht.

    Wij hadden een heel ruime kamer en de bedden sliepen erg goed! Het ontbijt was prima, niet heel uitgebreid maar prima voor de prijs die je betaalt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    8,3
    Prijs-Kwaliteit een prima keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Met vliegtuig gevlogen op RIga, daar een Red Cab naar het hotel: 16 euro! Dus super goedkoop! We kwamen 's avonds aan om 21u15, maar dat was geen probleem in het hotel. 250m verder ligt op de hoek een pizzeria waar we nog heerlijk hebben kunnen eten op dit tijdstip. Kamer was basic, maar netjes! De matrassen waren iet wat aan de harde kant. Ontbijt is uitgebreid (zelfs frietjes en cava!), maar wel elke dag een beetje van hetzelfde, maar dat geeft niet. Hotel ligt op een 20tal minuten wandelen van het centrum, dit deden we gewoon dagelijks te voet. Dzivarnu Iela af wandelen of via de parken. Hotel ligt in de economische wijk, dus rustig en veilig. Tip: aan de kleine rotonde (dus aan de pizzeria) rechts af slaan en thee gaan drinken en genieten van het decor in Art Cafe Sienna (je waant je even in het Parijs van de jaren 50). Heerlijk! Op de laatste dag via hotel taxi besteld, die was er ruim op tijd kostte ook slechts 15 euro.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,2
    heel degelijk hotel met heel vriendelijk en hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het geluid van de airco.

    Het personeel is heel vriendelijk. Ik ben mijn ring verloren tijdens mijn verblijf daar. Thuis heb ik een mail verstuurd dat ik mijn ring kwijt was. Ze hebben onmiddellijk gereageerd op mijn mail en hebben nog geprobeerd deze terug te vinden terwijl wij daar al niet meer verbleven en alles al betaald was. Dus de service nadien is uitmuntend!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,2
    Ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim. Schoon, uitstekend ontbijt op terras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,1
    Voldeed aan verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Voldeed aan verwachting

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Erg middelmatig in kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was matig. Ze noemen het **** maar het was zeker niet meer dan **

    Hele goede plek, ook voor de auto. Centrum goed te belopen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor stedentrip Riga.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer ruimte rondom het tweepersoons bed.

    Prima , meer dan volledig ontbijt! Ruime keus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    Prima ontbijt, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt, ruime kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel zeker ook qua prijs en wat je daarvoor krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed, was erg hard.

    De locatie, netheid!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Super gemoedelijk hotel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden waren vrij smal.

    Super gemoedelijk hotel, vriendelijk personeel. Schoon knus en op een goede locatie. 10 minuutjes van het centrum. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,1
    Ontbijt was heerlijk!
    • Stel

    Je kon daar niet lunchen of avondeten. Kamer was tegenover de parkeerplaats en dat was erg vervelend. Raam open zetten kon niet want er kwam dan vieze uitlaat gassen in de kamer.

    Ontbijt was heerlijk! Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    5,0
    Ontbijt was goed uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slaapbank voor het kind is niet geschikt als bed-kinderen verdienen ook comfortabele slaapplaats! Douchegordijn-not done. Vieze tapijt in de kamer.

    Ontbijt was goed uitgebreid

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    De kamer was heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten douchen in bad, en hadden geen douchegordijn om ervoor te zorgen dat alles niet nat werd. Ook was het hotel erg gehorig.

    De kamer was heel schoon. Locatie is om loopafstand van het centrum (15 min).

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Kamerwisseling naar 2e etage, op ons verzoek, werd gelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorig (bijgebouw). Kamer op 3e etage direct onder keuken van ontbijtrestaurant: geluidsoverlast.

    Kamerwisseling naar 2e etage, op ons verzoek, werd gelijk ingewilligd.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    6,3
    Hygiëne en ontvangst zijn top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer te klein. We waren met 2 personen en er was maar 1 stoel, de andere diende steeds op het bed te zitten wat zeker niet comfortabel is. Bed van 1.3 m breed, wat niet meer van deze tijd is.

    Hygiëne en ontvangst zijn top.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk onthaal, fijne bediening in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was nogal frisjes. Een vreemd ontbijt .. .. zeer uitgebreid maar niet meteen wat wij gewoon zijn !

    Zeer vriendelijk onthaal, fijne bediening in het restaurant. Supernette en ruime kamers, sanitair .... !

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    8,3
    Gratis WiFi op de kamer,gevarieerd ontbijt,bushalte om de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hadden de pech dat er 1 avond tijdens ons verblijf iemand in de kamer boven onze kamer sliep,hierdoor geweldig veel geluidshinder door de slechte isolatie hoorde je alles en zelfs de verlichting rammelde als ze zich verplaatsten in de kamer(houten vloer denk ik)

    Gratis WiFi op de kamer,gevarieerd ontbijt,bushalte om de hoek en dichtbij alle bezienswaardigheden,nette kamer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    kamers en ontbeit ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    te ver van center

    kamers en ontbeit ok

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,1
    ontbijtbuffet erg gevarieerd, goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel

    het matras was veel te hard en het bed niet erg breed

    ontbijtbuffet erg gevarieerd, goed verzorgd

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    8,8
    Grote familiekamer, uitgebreid ontbijtbuffet, prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gehorige kamer

    Grote familiekamer, uitgebreid ontbijtbuffet, prima prijs-kwaliteit-verhouding

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,7
    ontbijt, locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    absoluut geen design hotel, verouderd en heel basic ingericht, lawaai van aangrenzende kamers

    ontbijt, locatie

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    8,8
    Dat alles zeer schoon was
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Dat alles zeer schoon was

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    De grootte van de kamer en het heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren veel te hard

    De grootte van de kamer en het heerlijk ontbijt. Heel vriendelijk personeel.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Rixwell Terrace Design Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: