Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Almoggar Garden Beach 3-sterren

Bvd Mohamed V, 80000 Agadir, Marokko

#30 van de 47 hotels in Agadir

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1538 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    4,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Hotel met heel ruime en nette kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fruit of yoghurt op het ontbijtbuffet

    Hotel met heel ruime en nette kamers, vriendelijk personeel. Agadir is lekker druk maar niet overdreven. Excursie naar Taroudant is een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Prima hotel voor de prijs-kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor drie personen kregen we elke keer 1 grote handdoek en twee kleintjes. Erg vervelend vonden we dit.

    Het uitzicht van het balkon was prachtig. Het personeel was zeer vriendelijk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    Teleurgesteld ondanks de mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is gewoon slecht. De badkamer viel tegen en de schoonmaak was niet best: alleen handdoeken omruilen en het bed rechttrekken. Geen Wifi in de kamers; alleen in het hoofdgebouw. Het eten (buffet 's ochtend en 's avonds) gaat na een paar dagen enorm tegenstaan.

    De tuin was heel mooi en de faciliteiten waren zeer goed. De locatie was perfect.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    prima complex vlakbij het strand en boulevard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niet top schoongemaakt, veel luide muziek bij het zwembad, kamer stonk bij binnenkomst. Goed doorluchten hielp uiteindelijk

    Grote kamer met goede badkamer, groot balkon. Mooie grote tuin, prima zwembad en ligbedden. Goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,1
    Er waren relatief veel Marokkaanse gasten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren relatief veel Marokkaanse gasten. Geluidsniveau muziek in centrale ruimtes en bij zwembad mede daardoor (?) hinderlijk hoog. Hetzelfde geldt voor het geluid van de televisie. Wifi is gratis maar alleen in de buurt van de receptie en bij gelijktijdig gebruik door veel gasten erg traag.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,3
    Prima. Alle waar naar zijn geld!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wederom de bij de boeking gevraagde speciale “kamer” wensen niet verwerkt. De directie doet hier helemaal niets mee. Wat is de waarde van deze toegevoegde service indien het hotel hier helemaal niets mee doet?

    Ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,0
    Stom!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer die we kregen hadden we niet geboekt. Ze zeiden onze excuses morgen krijg je wel je kamer. We kregen een hele vieze kamer alles was stuk en het bed was een houten plank. Had verschikkelijk pijn in mijn lichaam. De volgende dag kregen we een betere kamer. De kamer die we kregen had geen kussen en met douchen kregen we koud water. We zijn wel 15 keer naar de receptie gelopen om te vragen naar de kussens en of iemand ons kon helpen met het koude water. Elke keer werd beloofd dat er iemand kwam maar er gebeurde niks. Tot we zo boos werden na 15 keer kwam er eindelijk iemand kijken. Het probleem was alleen niet opgelist. Onze 2e dag was voorbij. Het hotel heeft een gids die excursies aanbied. We hebben toen de excursie Marakech geboekt. Er werd beloofd dat we een moskee zouden bezoeken en een pakijs en vervolgens 2 uur vrij konden wandelen. In de ochtend waren we opgehaald en hadden een reis van 3 uur achter de rug. Eenmaal daar aangekomen kregen we met een hele grote groep een gids. Hij schreeuwde tegen ons en zei dat we naar hem moesten luisteren anders konden we niet meer terug naar huis toe gaan. Hij bracht ons naar plekken die niet afgesproken waren en hij kreeg er commissie voor bij de plekken was alleen commercieel. Echt een rotdag was dit en ons geld kwijt en weer een dag van onze vakantie kwijt. In het hotel aangekomen hebben wij de gids erop aangesproken die zei dat we met zijn manager moesten praten. Dat deden we en ze beloofde ons op te halen op de dag van vertrek om naar het vliegveld te brengen. Dat was de compensatie. De dag van vertrek wachten we netjes met de kinderen maar er kwam niemand om ons op te halen. We hebben toen extra duur moeten betalen voor een taxi naar de airport. De gids noemde zichzelf Samie maar in het echt was zijn naam momo (mohammed). Ook daarover loog hij want toen we bij de receptie vroegen waar onze taxi bleef en dat Samie dat had beloofd had zei de man bij de receptie dat is mijn naam en.ik ken geen andere Samie.

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer activiteiten voor de kinderen.

    Heerlijk met gezin geweest. Was heel goed te doen. Prima hotel, prima eten. Personeel is altijd behulpzaam en aardig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,6
    Fantastisch, wat mij betreft komen we volgend jaar weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    eigenlijk heel weinig dus. het hotel is een 3 ster hotel, maar met een 4 sterren service.

    prima ontbijt, gevarieerd diner (wij hadden hp); locatie ligt prachtig, vlak bij strand, je loopt de achterpoort uit die 24 uur p/dag bewaakt wordt en je staat op de mooie boulevard van Agadir. vriendelijk personeel , wij misten alleen een koelkastje op de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,0
    Slechte bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel slecht voor klanten vooral tijdens ontbijt zeer slecht !! Tenzij je ze met geld beloond doen ze iets meer voor je Er zitten uiteraard ook goed personeel ( op een hand te tellen) Personeel wat hangt tegen de muur terwijl tafels vol staan met borden Geen borden geen glazen voor koffie als je pech heb !! Want de schoonmaak en ophalen en neerzetten loopt geheel niet in lijn met de drukte Personeel zegt dan doodleuk dat je op zoek moet gaan naar een koffie kop of glas 😡 terwijl ze zelf niks staan te doen bij koffie apparaat ❓ Lange rijen worden ze blijkbaar niet nerveus van ... ze gaan gewoon op hun slange gangetje door Badkamers zijn niet schoon Te weinig handdoeken ( telkens weer receptie bellen waar de handdoeken zijn) en pas eind van de dag handoek krijgen of soms gewoon Niet Kortom slechte ervaring achter de rug Vakantie hebben we er niet door laten mislukken ! Het was top drukte met allerlei gezelligheid rondom het hotel Dus vakantie was goed alleen behandeling door hotel minder helaas

    Dichtbij strand en centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,4
    Verouderd en vies
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg vies. Met een kleintje die fanatiek kruipt is dat niet fijn. Verouderde kamer en interieur. Bedden lagen niet goed. Wij wilde eerder weg.

    Boulevard en strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Prima accomodatie, goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    het personeel was heel vriendelijk, echter gaan dingen die geregeld moeten worden wel op z'n Marokkaans. Met andere woorden als er wat vergeten wordt moet je niet gek opkijken om meerdere keren naar de receptie te moeten gaan om ze even te herinneren dat ze nog wat moeten regelen.

    Ondanks de A locatie de rust in het complex

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Heel sclecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mensen van het zwembad die zijn wel vriendelijk En vrolijk

    bij de recetie wordt je opgelicht wat je betaalt hebt moet je dubbelle betalen En wat je gegeten hebt moet je bij de restourant betalen terwijl dat ik in de all- in geboekt hebt Deze hotel is niet te vertrouwen , ik raad niet te gaan naar deze opgelichte hotel almoggar

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    Ligging, zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene: geen handoeken tot wij er zelf achter moesten vragen en kregen er maar 2 voor 4 personen, receptie niet klantvriendelijk,ontbijt was maar pover

    Ligging, zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi bij zwembad

    Het ontbijt was prima en uitgebreid dit was de derde keer dat we dit hotel bezochten en iedere keer zijn er weer verbeteringen. Bijvoorbeeld de verse smoothies die men nu maakt bij het ontbijt. Diner is ook uitstekend en in buffet vorm met voor ieder wat wils ook is er voor vega genoeg keuze. Ontbijt ook vers gebakken omeletjes naar keuze met groenten of kaas erin of erop, dougnuts vers gemaakt en pancakes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    Prima prijs kwaliteitsverhouding zijn er nu 3 keer geweest en iedere keer is het nog beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wifi mag iets sneller en beter bij zwembad.

    Het eten is hier supergoed zelfs vers gemaakte smoothies gratis bij het ontbijt. Er is een grote variatie met voor ieder wat lekkers. Ook kun je gebakken omelet laten bereiden precies zoals je wilt met groenten erin of kaas erop ,spiegelei of wat anders.Ook pancakes en dougnuts worden vers bereid. Personeel is super aardig en goed op elkaar ingespeeld alles wordt op tijd aangevuld maakt niet uit of je op het laatst nog gaat ontbijten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,9
    Volgend jaar weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad water veel te koud!!De koffie is afschuwelijk. En jammer dat er geen lift is. Veel trappen lopen. Voor senioren moeilijk. Ook hadden wij een bad zonder stop erin. En het was verroest dus nodigde toch niet uit om erin te gaan liggen.

    De lokatie is super. De tuin is geweldig. Prachtig gewoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Heerlijk fijn hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks!

    Het ontbijt is zo uitgebreid en lekker. Het personeel is op en top vriendelijk en behulpzaam. Kamers worden elke dag netjes en goed schoon gemaakt. Wij als jong gezin hebben ons prima vermaakt. Locatie is trouwens ook goed. Precies aan de boulevard.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne op de algemene toiletten

    Locatie is erg goed Aan het strand maar toch dichtbij t centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Top!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel leuke sfeer zeer geschikt voor kinderen en grote gezinnen !!@

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    prachtig hotel niet ver van het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er is enkel WIFI in de receptie en die is niet goed.

    mooi groot hotel. Dicht bij strand van Agadir.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    mooi groot hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Enkel flauwe WIFI bij de receptie

    Lekker gevarieerd ontbijt. Mooi complex. Dichtbij het mooie strand van Agadir. Ook het avondeten was lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Omgeving en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving en uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut Marrokaans met stijl

    Het is een toplocatie waar ik graag terugkom

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,2
    9.5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Het personeel was heel vriendelijk en professioneel. Eten was goed. Eigenlijk alles positief. Een aanrader. Een gezellige bar met goede muziek.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    2,9
    Teveel betaald, enige wat goed was locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel betaald, enige wat goed was locatie. Teveel betaald voor het aanbod. Hou rekening mee dat veel trappen op en af moet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,2
    onspannend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    veel trappen

    Prijs kwaliteit heel goed , 2 prachtige zwembaden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,6
    zeg het niet voort anders te veel volk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    lawaai gebeuren met kinderen

    prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje slecht onderhouden maar dat schijnt typisch Marrokaans te zijn dus niet echt erg

    Het prachtige park zwembad de en het privestrand

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer was mooi en gezellig kort bij zee was mooi gelegen alles kortbij best een aanrader.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,9
    Easy
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet voor ouder stel te veel trappen

    Ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    6,3
    Goed voor 1 nacht als doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai s'nachts, onvriendelijk aan de balie, oud hotel

    Propere kamer, leuk zwembad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,1
    Uitzegt was so mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt

    Uitzegt was so mooi

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    6,7
    Direct aan de wandelboulevard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De hele dag muziek bij het zwembad. Geen prettig publiek. Ligbedden bezet houden, zonder dat er iemand is. Niet onze stijl. Ook in de avond onrustig.

    Direct aan de wandelboulevard. Fijn zwembad. Kinderen hebben zich heerlijk vermaakt nadat we twee weken hadden rondgereisd.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eerste kamer die we kregen was erg vies, maar gelukkig kregen we de volgende dag meteen een mooie en schone kamer!

    Heerlijk ontbijt en diner. zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,5
    Locatie is direct aan het strand, ontbijt is goed, parktuin...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    GeenVerwarmd zwembad. Geen wifi op de kamers

    Locatie is direct aan het strand, ontbijt is goed, parktuin goed onderhouden , mooi zwembad, maar niet verwarmd, dus het water was te koud om te zwemmen.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    5,4
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het was moeilijk parkeren. Er zijn veel trappen en de koelkast was leeg. Ook was het personeel niet erg hartelijk. Daarnaast moet je betalen voor een kluisje.

    De locatie. Het hotel ligt aan zee en dat is heerlijk.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    5,8
    Het ontbijt is heerlijk en veel keuze
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen Lift aanwezig , veel trappen lopen! en overal in het hotel wordt er gerookt! Mag officieel niet, maar toch gebeurd het overal! Geen matrassen op de de ligbedden bij het zwembad.

    Het ontbijt is heerlijk en veel keuze

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    6,7
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onverwarmd zwembad. Geen matrasjes op ligbedden aan zwembad, alhoewel die gewoon op voorraad en bereikbaar zijn (winter).Roken in de binnenruimten (lobby en bars). Roken tijdens ontbijt op buitenterras.

    Ontbijt. Vriendelijke ontbijtobers. Ligging hotel. Uitzicht op strand en burcht. Zonsondergang vanaf hotelbalkon.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    Ligging naast Majorelle tuinen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Service bij receptie. Men denkt niet echt mee. Excursie en taxi naa bv vliegveld worden te duur aangeboden.

    Ligging naast Majorelle tuinen. Lekker zwembad en ruime kamers met bovenverdieping en prima ingerichte keuken. Supermarkt op enkele minuten lopen.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    5,4
    Hele mooie groene buitenvoorziening.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ongeïnteresseerd personeel in de lobby. Ze moeten allemaal een cursus klantbenadering krijgen.

    Hele mooie groene buitenvoorziening. Topman is prima . Je loopt zo het strand op.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    De verschillende mogelijkheden van ontspanning , de hammam ,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel was correct maar zonder glimlach . Morgens maakten ze al heel vroeg de voetweg voor de deur schoon en daar was veel lawaai bij door met borstel tegen deur te bonken ? Natuurlijk was dat goed bedoeld maar toch stoort het .

    De verschillende mogelijkheden van ontspanning , de hammam , de massage , fitness , zwembad .....

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Prima ontbijt goed gevarieerd en avondeten buffet veel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Prima ontbijt goed gevarieerd en avondeten buffet veel verschillende salades en prima desserts Ook keuze nog uit soep en warme gerechten plus je kon ter plekke vlees laten bakken! Ook avond met Tajines!!!

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    6,3
    Wij hadden op basis van half pension geboekt, het eten in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen in eerste instantie een kamer die ergens achteraf lag. Het toilet deed het niet en de deur van de badkamer ging niet dicht. Na dit aangekaart te hebben bij de receptie kregen we een veel mooiere en grotere kamer met uitzicht op de zee.

    Wij hadden op basis van half pension geboekt, het eten in de ochtend en avond was prima. Niet iedere dag hetzelfde en eitjes e.d. werden ter plekke voor je gebakken. De privé parkeerplaats was ideaal.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    8,3
    De tuin, het uitzicht, vriendelijk flexibel personeel,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geluidsoverlast van een nabijgelegen kermis!maar kan het hotel niets aan doen!kermis hoort niet bij een boulevard lijkt mij maar goed dat is iets voor de gemeente agadir

    De tuin, het uitzicht, vriendelijk flexibel personeel, ontbijt was uitgebreid en Lkkr!f

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,4
    Mooie locatie, aan de boulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te druk, te weinig zitplaatsen bij ontbijt. Nog voordat beleg op buffet kwam, werd het al van de schalen gegraaid. De schalen met kaas en vleeswaren was steeds leeg. Lange rijen bij melk, drank, en ommelet bar. Het Gestrest personeel deed wel z'n best.

    Mooie locatie, aan de boulevard

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    8,8
    Perfecte locatie dichtbij het strand de haven en winkels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen lift vanaf de receptie naar beneden, erg vervelend met 2 kinderwagens.

    Perfecte locatie dichtbij het strand de haven en winkels. Ruime kamer gekregen voor met zn 4en. Aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,5
    Ruime kamers en meeste kamers hebben een prachtig zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik ben voor de derde keer met een groep vrienden geweest, maar bedden zijn niet super, TV beeld is niet helder.

    Ruime kamers en meeste kamers hebben een prachtig zeezicht. Eten was ook lekker.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    5,8
    Lekker zwembad, directe toegang tot boulevard, eigen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks Marokkaans, restaurant ongezellig, eten eenvoudig, niet ingesteld op grotere groepen, scheiding internationaal en Marokkaanse groepen, vreemde wat weggestopte kamer erg gedateerd, veel kapot.

    Lekker zwembad, directe toegang tot boulevard, eigen parkeerplaatsen

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    Perfecte lokatie en propere privé strand.
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig variatie in eten voor een 3 steren hotel, dranken niet inbegrepen. Geen wifi in de kamer.

    Perfecte lokatie en propere privé strand. Ruimen kamers.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,1
    Zwembad was top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond de kamers op een motel lijken..

    Zwembad was top.. Genoeg bedden en vermaak door het animatieteam!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    5,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn nooit optijd klaar

    Ligging

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,9
    alles is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niks

    alles is goed

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    6,7
    Het ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat betere bedden

    Het ontbijt was prima!! Maar de kamers mochten wel schoner gemaakt worden

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Trappen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trappen

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    9,2
    Superlocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Superlocatie. Vriendelijk personeel. Ontbijt met versgebakken eieren binnen of buiten te nuttigen.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    locatie aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel trappen

    locatie aan het strand

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    7,5
    Geen EHBO aanwezig na een klein ongelukje
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen EHBO aanwezig na een klein ongelukje

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    6,3
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel was niet zo vriendelijk. Kamers waren lastig te bereiken.

    Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    7,5
    Ontbijt was oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad was koud

    Ontbijt was oke

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was slecht.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,5
    Geen lift.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift. Veel trappen, lastig met bagage. Vooral voor ouderen.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    2,5
    Personeel onvriendelijk, parking veel te ver lopen, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel onvriendelijk, parking veel te ver lopen, ontbijt heel beperkt, avondeten drank betalen,

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,3
    Het ontbijt was werklijk uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad niet verwarmd, valt toch wat tegen eind oktober

    Het ontbijt was werklijk uitstekend

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    6,7
    DE LOCATIE
    • Vakantiereis
    • Stel

    HET ETEN

    DE LOCATIE

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    8,3
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kinderanimatie

    Toplocatie!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    Entertainment aan zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten

    Entertainment aan zwembad

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    10
    gast vrijheid aardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen opmerking

    gast vrijheid aardig

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    poetsvrouw

    ligging

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Prix, repas
    • Vakantiereis
    • Groep

    l'Hotel est un peu daté

    Prix, repas

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Prix
    • Vakantiereis
    • Groep

    L'hotel est un peu daté

    Prix

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,5
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    5,4
    de locatie is super, pal naast het strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kwaliteit ontbijt beneden peil accomodatie is basic

    de locatie is super, pal naast het strand personeel is vriendelijk

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    5,4
    personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kakkerlakken in de kamer, uiteindelijk wel ander kamer gekregen. Maar het was smerig om te zien.

    personeel was vriendelijk.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Almoggar Garden Beach

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: