Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Atlantic Palace Agadir Golf Thalasso & Casino Resort 5-sterren

Secteur Balnéaire Et Touristique Bp 194, 80000 Agadir, Marokko

#35 van de 47 hotels in Agadir

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 907 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,7
    Goed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    Sanitair in de kamers is verouderd. Wifi ontvangst in de kamers is te zwak. Zwembad is onverwarmd en daarmee in dit jaargetijde (januari) te koud om in te zwemmen. Afstand tot het strand. Voorzieningen op het strandgedeelte van Atlantic Palace Hotel. Alleen handdoeken. Geen eten of drinken, geen toiletten en geen douches.

    Goed en uitgebreid ontbijt. Ruime familiekamers en een mooi zwembad. Algemene ruimtes zien er prachtig uit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    Een heerlijke, goed verzorgde vacantie, 'haute de gamme' uit en toch een beetje thuis!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer Standaard - Tuinzicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn zonder meer goed maar een beetje hard....

    De hele atmosfeer van het hotel met tuin en zwembad is uitermate aangenaam, personeel zeer vriendelijk en professioneel. Je kunt hier echt uitstekend relaxen en voelt je snel thuis. Ook het diner is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    3,8
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Animatie team was niet aanwezig, geen sfeer, niks te beleven in hotel zelf . Heel erg saai. Geen zon, en de hotel bied geen all inclusive aan. Wij wouden eerder uitchecken, geen enkele moeite gedaan om ons het betaalde bedrag terug te geven. We hadden 5 dagen geboekt en zijn na de tweede dag vertrokken.

    Hotel was erg hygiënisch , mooi hotel en schone kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    3,3
    C Est hotel te pas 5 etoile maximum 3 ou 4.pas agreable, pas proper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1) schoonmaken zeer slecht, tafels waren vies, onder bed lag glas en badkamer was niet proper. 2) roomservice , koude koffie, of geen ontbijt brengen terwijl dit aangevraagd was . 3) stelen van het personeel van sigaretten. 4) liften die niet werken, slecht toegankelijk voor gezinnen met kleine kinderen en. Oudere slecht ter been. 5) kamers niet opgeruimd ondank kaart aan de deur , clean up THE room. 6) de minibar leeg , wordt niet automatisch bijgevuld. 7) geen rondleiding van de hotel faciliteiten. 8) parking levensgevaarlijk omdat er binnen het resort een casino en de lokale rijke daar 59 km oer uur rijden zelf als je daar met een klein kind loopt. En niemand van de beveiliging durft iets te zeggen tegen dit soort personen 9) algemeen personeel onbeschoft, niet vriendelijk. Translateur aan Française ou engelais puur comprondere Bien, pas 5 etoile. Translate in English for understanding, no 5 stars.

    wasn't à 5 star hotel, personel steel , don't clean Well. Was almost empty and stil they coudn't give the richt standard. Been in 5 other hotels in Agadir , Sofitel, dune d'or and aparthotel must beter hotels than Atlantic Palace.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,3
    Locatie is perfect, geen last van straatlawaai en 2min...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi verbinding, maar dit kan ook een pluspunt zijn voor sommigen..

    Locatie is perfect, geen last van straatlawaai en 2min wandelen naar het strand.. personeel is super vriendelijk..

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,8
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele slechte badkamers en heel weinig waterdruk uit de kranen en slechte hygiëne

    Aardig personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    2,9
    Afschuwelijk !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veelste duur voor wat het is . Is totaal niet wat je verwacht van 5 sterren !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Personeel was zeer vriendelijk en service, en het verblijf...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer vriendelijk en service, en het verblijf zeer aangenaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Ontbijt was erg goed dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg goed dicht bij het strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Zwembad en netheid
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Zwembad en netheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen animatie

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Relaxt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je verwacht allure 5 sterren. Roken.

    Locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    rustige vakantie in een weliswaar 5 sterren maar oudbollig - vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer Standaard - Tuinzicht
    • Verbleef 7 nachten

    slechte isolatie van de kamers

    vriendelijkheid personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,3
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was op loop afstand van het strand

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,3
    Mooie Arabisch gedecoreerde lounge.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel trappetjes, kan lastig zijn voor iemand die slecht ter been is. Maar het is wel rolstoel toegankelijk, dus even opletten als dit voor u belangrijk is en u wilt boeken. Ook belangrijk: Er stonden asbakken in de kamer, dus er mag kennelijk gerookt worden. Gelukkig hadden wij geen rokers voor ons gehad. Opmerking n.a.v. TIM: wij namen gewoon water van buiten mee; niemand die daar moeilijk over deed. Je mag geen eten laten bezorgen van buiten. Misschien verkeerd geïnterpreteerd? Prijs voor ontbijt is 2x zo veel als wanneer je het aan de boulevard eet, dus dat deden wij.

    Mooie Arabisch gedecoreerde lounge. Ruime, schone kamer met twee queen size bedden. Prima matrassen. Geen geluiden gehoord uit naburige kamers, maar het was laagseizoen. Op loopafstand van boulevard en strand. Onze huurauto kon op het terrein van het hotel geparkeerd worden. Wij zaten aan de tuinkant, waar alleen ochtendzon is, zodat je op hete zomerdagen wel lekker buiten kunt zitten op je balkonnetje. Zwembadkant ligt op de middagzon, wat 's zomers erg heet kan worden.

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    7,9
    Mooi hotel,vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We zijn hier twee keer één nacht geweest en de tweede keer was er duidelijk gerookt op de kamer niet lang voordat wij er in gingen.

    Mooi hotel,vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,9
    mooie schone kamer, mooi hotel, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel meeuwen hangen rond het zwembad vooral bij zonsondergang waardoor je niet lekker op balkon kan genieten van het uitzicht op het zwembad

    mooie schone kamer, mooi hotel, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    Hygiëne, professionaliteit en de uitstekende ligging.
    • Groep

    WiFi die nogal zwak was op de kamer

    Hygiëne, professionaliteit en de uitstekende ligging. Daarnaast het casino en de club/discotheek van het hotel zelf die als 1 van de weinigen tot 06:00 uur open is. En bovendien heb je er ook totaal geen last van als je op je kamer zit en niet uitgaat omdat het ondergronds is

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    10
    Het hotel is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bereik van de wifi in mijn kamer was erg slechts. Dit heeft overigens geen stempel gedrukt op de totale ervaring.

    Het hotel is prachtig. De hal is indrukwekkend en de kamers zijn ruim en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    5,8
    Zwembad, Wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is niet toegestaan om flessen water mee naar het resort te nemen. Echter zijn de flessen water € 5,00 per stuk op het resort. Belachelijk

    Zwembad, Wifi

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,6
    de vriendelijkheid, de kwaliteit en omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    de vriendelijkheid, de kwaliteit en omgeving

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    Rust en thuisgevoel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Koud water in het zwembad

    Rust en thuisgevoel

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,3
    De rust en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen late check out mogelijk. De service is niet helemaal 5 ster waardig zoals ik gewend ben.

    De rust en de hygiene

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Het hotel op zich is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijzen vond ik, gezien de prijzen in Marokko in het algemeen, aan de hoge kant.

    Het hotel op zich is prachtig. Mooie ruime kamers, mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,2
    Aardige personeel, lekker eten, mooie zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Aardige personeel, lekker eten, mooie zwembad.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,6
    Het hotel de personeel heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad geen privecy

    Het hotel de personeel heel goed

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: