Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Labranda Targa Aqua Parc 4-sterren

Douar Bouchareb, 40000 Marrakech, Marokko

#765 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 978 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Deugddoende vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten

    De excursies die in het hotel aangeboden worden door de organisatie 'meeting point' zijn erg duur. De kwaliteit van de excursie viel mee, maar voor 85 euro per persoon voor een daguitstap mag dat ook. In de kamer waren een paar kleine 'mankementen' (meeste werden verholpen), safe werkte niet maar werd meteen hersteld, toilet bleef lopen maar als je de vlotter manipuleerde kon je dat verhelpen:) Ze zijn vrij zuinig met handdoeken en toiletartikelen op de kamer (vb er was een metalen tissue-houder, maar geen tissues erin). De kinderdisco is heel leuk, maar zou een uurtje vroeger mogen (start pas om 21u).

    Ruime en propere kamer. Alhoewel in Marokka in het algemeen andere hygiëne-standaards gelden als bij ons, is het hotel redelijk proper. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Animators zijn gedreven en enthousiast. Zwembad was leuk, water wel nog koud in deze tijd van het jaar. Keuken is goed, blijft grootkeuken, maar kwaliteit is best OK.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Matig maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een zwaar teleurstelling badkamer vies wc vies en de receptie niet behulpzaam en niet flexibel. We wilden van kamer verwisselen en dat ging niet.

    Personeel aan het zwembad supergoed gezind en altijd 100 positief activiteiten doen met ons echt een dikke pluim voor hen. Echt aangenaam om aan het zwembad te zitten en gezeillig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Prima omgeving en accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens de website is er een fitness ruimte beschikbaar. Deze bestaat echter alleen uit een cardiofiets. Ik had er niet veel aan.

    Het eten was heerlijk. Zwembad beviel prima. Rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    ik had een kamer met een geweldig uitzicht op een tuin met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik had een kamer met een geweldig uitzicht op een tuin met een terras waar je nog kon zitten. de zwembad was heerlijk met leuke glijbanen voor de kinderen. kort samengevat dit is echt een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    5,4
    Het zwembad was prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vies konden pas om 4 uur in de kamer terwijl gereserveerd om 12 uur , toen we vroegen om langer te blijven volgende Dag kon het niet

    Het zwembad was prachtig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    accommodatie was super maar het eten kon beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten viel tegen dit was vaak lauw of koud. De accommodatie is erg mooi maar ligt te ver buiten het bewoonde wereld. Shuttlebus naar het centrum kon beter. Heenweg kon men inschrijven en terugweg moest geregeld worden met de chauffeur dit gaf wat onduidelijkheden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    Voor zo een grote hotel kon de hygiene veel beter zijn. Receptie is te laks.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Grote hotel ruime kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Eten en drinken en de personeel erg aardig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was prima !

    Eten en drinken en de personeel erg aardig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,4
    Matig maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie

    Animatie personeel top Personeel in de kantine

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    het was uitstekend verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    WC's began grond warren smeerig.

    Eten was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    9,2
    sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    teveel toeristen, het hotel zat bomvol, bijna geen zwemruimte in het bad

    sfeervol hotel vriendelijk personeel eten was uitgebreid en heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,8
    Zeer druk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer druk. Mijn eerste en tevens laatste keer in een all-incl formule. Veel Britten...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    De luxe uitstraling van alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De luxe uitstraling van alles

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    6,7
    Goed personeel was onvergelijkbaar aan de balie rest was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitleg over het hotel

    Eten was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    4,6
    Rapport cijfer -4
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Onvriendelijk personeel, geen lach gezien, eten was koud en er was geen eten meer als je later komt eten

    Zwembad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Prima voor 3 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust, het is een kwartier van het centrum. De drukte opzoeken was dus binnen een mum van tijd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,5
    Mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen airco in centrale ruimtes. (Lobby, eetzaal)

    Mooie ruime kamer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een halve pension. En voor de koffie na maaltijd moesten we €2 per kopje extra betalen.

    We Waren niet tevreden met de toegewezen kamer, zonder geen enkele bezwaar de kamer naar wens gekregen

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    5,0
    leuk hotel
    • Stel

    ze hebben het buffet heel vroeg opgeruimd bijv: warm eten van 12:30 tot 14:00. werd er al om 13:00 opgeruimd, en als je op 13:00 komt is het al opgeruimd.

    leuk hotel

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,9
    De eerste dag kregen we een kamer vlak boven een of ander...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi werkte alleen in de aankomsthal en bij het zwembad. In de kamer hadden we dus geen wifi maar dat was voor ons geen probleem. Het hotel is een kwartiertje buiten het centrum gelegen. Voor ons was dat verder geen probleem omdat we een auto hadden gehuurd.

    De eerste dag kregen we een kamer vlak boven een of ander club waar ze tot 12 uur snachts muziek draaiden. Volgende dag vroeg ik om een andere kamer en zonder discussie of wat dan ook kreeg ik een kamer bij het zwembad (voor dezelfde prijs uiteraard). Voor onze baby kregen we ook een bedje en we kregen ook een minibar (moet je wel even om vragen). Top service! Niks op aan te merken. Personeel was vriendelijk. Ontbijt was goed. We hebben genoten van het zwembad. Komtom wij hadden een top verblijf.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    6,3
    de kinderen vonden de glijbanen leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vies en koud eten en een ongezellig restaurant

    de kinderen vonden de glijbanen leuk. Maar dit hebben ze na 2 dagen ook wel weer gezien, dus daar hoef je het niet voor te doen! Wel mooie ruime schone kamers

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,8
    Leuk voor kinderen de glijbanen zijn 2x per dag op vaste...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Leuk voor kinderen de glijbanen zijn 2x per dag op vaste tijden open. Animatie doet leuke spelen ook voor volwassenen. Eten is prima. Goed hotel

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    Hotel is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks

    Hotel is top! Wil je lekker rusten moet je hier zijn.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    10
    Personeel eten genoeg te doen voor jong en oud
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Personeel eten genoeg te doen voor jong en oud

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    6,3
    Eten was zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eten was zeer slecht.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi niet op de kamer

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    2,9
    Geen koelkast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen koelkast

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,5
    Kamer en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel was wat traag. Kind toch wel extra moeten bijbetalen.

    Kamer en zwembad

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Labranda Targa Aqua Parc

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: