Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Maroko – opinie o hotelach
  3. Agadir – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Opinie o obiekcie Ocean Atlantic View (Ex Bo Hotel)

Ocean Atlantic View (Ex Bo Hotel) – opinie 4-gwiazdkowy

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 23 czerwca 2026

8,0
    Jakby się dało przenieść hotel w inne miejsce wszystko by było cudownie:). Jak komuś nie przeszkadza hałas to bardzo pol
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety nie sprawdziliśmy dokładnie lokalizacji:( ciągle remonty obok obiektu), ruchliwa ulica sprawiły, że ciężko było odpocząć.)

Przestronne pokoje, wspaniały personel, bardzo pomocny i bardzo starający się,dobre śniadania.

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 9 czerwca 2026

• 1 nocleg

Jedyny drobny minus to przejście z pokoju do części śniadaniowej, czy w ogóle windy/schodów. Niby wszystko znajduje się w tym samym budynku, ale droga prowadzi częściowo na zewnątrz — pod zadaszeniem, jednak bez pełnego osłonięcia. Poza sezonem może to być odczuwalne, bo np. na śniadanie trzeba wyjść z pokoju już w cieplejszym ubraniu

Hotel bardzo elegancki. Otrzymaliśmy wyższą kategorię pokoju, niż ten za który płaciliśmy (pokój miał dodatkowy duży salon, 2 łazienki i widok na ocean). Klimatyzacja działała bardzo dobrze (klimatyzator był w sypialni i salonie), a czystość była na wzorowym poziomie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Przed hotelem jest bezpłatny parking. Hotel jest blisko plaży (kilka min pieszo), ale trzeba zauważyć, że do głównej części promenady i portu są aż 4 km. Śniadanie było dobre, aczkolwiek wybór jedzenia z bufetu jest dużo mniejszy, niż w przypadku hoteli w Europie

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 25 maja 2026

Na pewno wrócę do tego hotelu!
    • Grupa
    • 4 noclegi

Trafiliśmy na remont basenu - w zamian dostaliśmy wstęp do strefy fitnes - jaccuzzi. Dziwnie działała klimatyzacja i winda - obie żyły własnym życiem.

Lokalizacja w pobliżu plaży, trochę daleko do centrum, na nowym osiedlu (osiedle w budowie). Ładne, funkcjonalne pokoje, Pyszne śniadanie, bardzo pomocna obsługa recepcji i jadalni.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 15 maja 2026

9,0
    Pomimo remontu szczerze polecam.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Okna są bardzo nieszczelne (ciężko je zamknąć) więc w pokoju było głośno zwłaszcza że w hotelu jest remont. Hotel jest cały czas remontowany więc staje się coraz ładniejszy.

Personnel był bardzo miły i pomocny. Dobra lokalizacja ok 8 min od plaży i dobrych restauracji. Pokoje sprzątane każdego dnia. Mieliśmy duży, wygodny apartament. Śniadania ok, choć mały wybór.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 9 kwietnia 2026

Super lokalizacja. Wszędzie blisko

• Ocena dodana: 28 marca 2026

Nic

Dobta lokalizacja, blisko oceanu. Wygodny, duży i czysty apartament. Miły personel.

• Ocena dodana: 26 marca 2026

Super
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

- niezbyt posprzątane w pokoju, były włosy na ziemi - dziwna lokalizacja śniadań - wifi nie działało

- super lokalizacja z widokiem na ocean z pokoju - bogaty wybór na śniadaniu - darmowy upgrade do ogromnego pokoju

• Ocena dodana: 10 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko super, lokalizacja bajka. Obsługa bardzo miła.

• Ocena dodana: 21 lutego 2026

• 2 noclegi

Bardzo dobre śniadania. Blisko Plaży. Nie daleko do restauracji. Przyjemna i pomocna obsługa. Przestronne pokoje.

• Ocena dodana: 21 lutego 2026

Świetne, bardzo przyjazne miejsce, polecam!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W budynku trwał remont, ale nie bardzo uciążliwy

Świetna obsługa Dostaliśmy upgrade pokoju za darmo, dziękujemy! :)

• Ocena dodana: 15 lutego 2026

• Grupa
    • 4 noclegi

Jestem bardzo zadowolona. Apartamenty piękne i duże jak za taką cenę. Śniadania skromne ale każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna lokalizacja blisko do plaży. Najbardziej chciałabym pochwalić obsługę ! Bardzo miła i pomocna. Jeśli miałabym wrócić to tylko do tego hotelu!

• Ocena dodana: 5 lutego 2026

Bałagan wokół.

Hotel wciąż w przebudowie (nie przeszkadza) i niebawem może być fajniejszy. Dookoła sporo bałaganu - okolica rozwojowa. Lokalizacja niezła - spokojna, kilka minut spacerem do oceanu (widać z balkonów), kilkanaście do centrum handlowego i dzielnicy z knajpkami. Ładny basen, nowoczesna siłownia, hammam. Na razie dosyć skromna restauracja z dobrymi, ale skromnymi śniadaniami. Eleganckie, przestronne pokoje. Bardzo czysto.

• Ocena dodana: 30 stycznia 2026

Cudowny pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czysto i nowocześnie, bardzo miły personel! Czuliśmy się zaopiekowani :) lokalizacja super! Na pewno wrócę

• Ocena dodana: 29 stycznia 2026

Tu poznasz gościnność Maroko

Nic wszystko super

Super nowe pokoje miła obsługa czujesz się jak w domu pracownicy mili zaangazowani w swoją pracę na każdym kroku służą swoją pomocą , śniadania bardzo dobre dania Marokanskie wyciskane soki widok na Ocean jak Agadir to tylko tam.

• Ocena dodana: 22 stycznia 2026

Wspaniałe wakacje w doskonałym hotelu

Wszystko OK

Hotel położony w doskonałej lokalizacji. Do oceanu widocznego z balkonu ok 5 min marszu. Po drodze mijasz chyba najdroższe hotele w Agadirze czyli Pickalbatros oraz Iberostar i Riu. Świetna obsługa hotelu zaczynając od recepcji z Youssefem na czele poprzez panie sprzątające pokoje i załogę ze stołówki. Bardzo czysto i praktycznie wszystko co potrzebne do tygodniowego pobytu to było. Dwie łazienki , bardzo duży balkon z widokiem jak wspomniałem na ocean oraz basen, dwa TV z YouTube i programami francuskimi oraz arabskimi, basen i łóżka do opalania. Zewnętrzne krajobrazy może nie rzucają na kolana ale na wprost od hotelu w odległości może 100 m powstaje piękny budynek muzeum który będzie parterowy więc nie zasłoni głównego widoku. Ogólnie okolica typowo turystyczna z samymi hotelami. Do sklepu a właściwie centrum handlowego Marjane ok 15-20 min spaceru . Do Carrefoura ok 25-30 min spaceru a do souka El Had ok 40 min spaceru. W żadnym z tych sklepów nie kupicie alkoholu. Trunki znajdziecie ale na głównych ulicach idąc w kierunku do Uniprix lub właśnie w tym sklepie. Ceny nie najniższe ale do przyjęcia. Sam Agadir jest miejscem bezpiecznym dla turystów( piszę to po 3 wizytach ) Co prawda dużo policji i wojska na ulicach oraz na plaży ale to wzmacnia poczucie bezpieczeństwa. Rezerwuję już kolejny wyjazd i mam nadzieję , że ponownie uda mi się zarezerwować ten sam hotel.

• Ocena dodana: 20 stycznia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo komfortowy i czysty hotel Atlantic Ocean View. Przestronne, dobrze wyposażone pokoje i smaczne śniadania. Obsługa absolutnie rewelacyjna – uśmiechnięta, pomocna i mówiąca chyba wszystkimi językami świata ;) Daje 5 gwiazdek głównie za obsługę i komfort. Zdecydowanie polecam!

• Ocena dodana: 20 stycznia 2026

Super!!!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Super hotel. Piękny, nowy , bardzo czysty apartament. Widok na ocean. Przemiły personel. Parking pod hotelem. Super!!!

• Ocena dodana: 18 stycznia 2026

• 3 noclegi

Świetny, nowy hotel, bardzo wygodny i czysty, spacerem na plażę i do sklepów. Działająca klimatyzacja, dobre, choć skromne śniadanie. Bardzo miła obsługa !!! Miejsca parkingowe przy hotelu.

• Ocena dodana: 18 stycznia 2026

• 8 noclegów

Pokój wymaga remontu

Dobrze położony obiekt blisko plaży, bardzo miła obsługa dobre śniadania, bardzo dobre wi-fi.

• Ocena dodana: 13 stycznia 2026

• 2 noclegi

Hotel czysty, zadbany. Dobre śniadanie. Świetna lokalizacja - krótki spacer do plaży. Przemiła i bardzo pomocna obsługa w recepcji. Byliśmy w grudniu i zawsze znaleźliśmy miejsce parkingowe przy hotelu. Przestronny pokój z balkonem i widokiem na ocean i twierdzę.

• Ocena dodana: 4 stycznia 2026

• 3 noclegi

hotel wymaga już odświeżenia nieciekawe otoczenie, wokół mnóstwo porzuconych w trakcie budowania hoteli, ale praktycznie cały Agadir tak wygląda

przestronne pokoje z aneksem kuchennym duża łazienka taras wspaniała obsługa, panowie z recepcji zawsze pomocni różnorodne śniadania, również marokańskie dania sprawna klimatyzacja, a zimą ogrzewanie dobra lokalizacja, 5 min. pieszo na plażę bezpłatny parking

• Ocena dodana: 27 grudnia 2025

• Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi

W zasadzie jedynym minusem była głośna muzyka dochodząca co noc z pobliskiego baru (rooftop obok).

Bardzo duży, dobrze wyposażony pokój. Była klimatyzacja, którą można było grzać w nocy. Obsługa hotelu pomocna. Śniadania bardzo dobre.

• Ocena dodana: 8 listopada 2025

Polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

BARDZO miły i pomocny personel! Wszyscy pozytywni i uśmiechnięci :) przestronne czyste pokoje. Smaczne śniadanie, do plaży 7 minut spacerkiem :) Wybralibysmy drugi raz ten sam hotel :)

Pobyt: listopad 2025

• Ocena dodana: 20 października 2025

Polecamy, chętnie wrócimy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel czysty, dobre podstawowe śniadanie, bardzo dobra lokalizacja, wypoczęliśmy :) Fantastyczna siłownia (dodatkowa opłata) i basen zewnętrzny. W trakcie pobytu był remont parteru, personel robił jednak wszystko, aby nie był odczuwalny przez gości- nie przeszkadzał nam zupełnie.

Pobyt: październik 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!