Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dar Dayana

26 Rue Ibn Khaldoun, 44000 Essaouira, Marokko

#10 van de 43 B&B's en herbergen in Essaouira

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 129 beoordelingen over deze B&B

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    fijne riad, rustig, kleinschalig en leuk contact met de Marokkaanse hosts.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Onyx Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op basis van de foto's had ik een iets hogere verwachting van de inrichting van de riad. De gastvrijheid van de hosts compenseerde dit volledig. Wij waren hier heel erg tevreden!

    Heerlijk ontbijt, en erg fijn onthaal door mensen met een groot hart! als we een dromedaris rit wilden doen, werd dit op 5' tijd door de gastheer geregeld. De ligging was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Dar Dayana is een echte aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Améthyste Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dar Dayana is een echte aanrader ! Hakima en Hafid zijn geweldige gastheren en elke ochtend een super lekker ontbijt. Ze staan je ook bij met raad een daad voor waar je naartoe kon gaan, waar je moest wegblijven,... Als ik terug kom, dan zonder twijfel terug naar Dar Dayana

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    9,2
    Authenthiek verblijf in heel apart stadje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Améthyste Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie typisch Marokkaans betegelde douche mocht iets beter onderhouden zijn. ( kalkaanslag) Maar mooie sfeervolle kamer maakt dit ruimschoots goed.

    Heel mooi pand. Franse eigenaar is duidelijk kunstminnend. En onthaal door uitbaatster Hakima is super. Een erg verstandige en vriendelijke dame !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,6
    Heerlijke riad in Essaouira
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Améthyste Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke riad, genoeg ruimte en gastvrijheid van het koppel uitbaters

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Winkelen, wandelen, ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden.

    Traditioneel ingerichte kamers. Kleurrijk en gezellige binnenplaats. Geen lawaai. Aardige bediening. Verrassing: bananenjam.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    9,6
    De hartelijke ontvangst en fijne accommodatie, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Af en toe geen toegang tot het internet, was niet Dar gebonden, maar Maroc Telecom, telefonie was wel ok.

    De hartelijke ontvangst en fijne accommodatie, het persoonlijke contact en de uiterst nuttige informatie samen met de nodige adviezen maakten ons verblijf tot een succes.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    6,3
    De eigenaren toonden geen passie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eigenaren toonden geen passie. Het onthaal was plichtmatig. Ze deden een kunstje en het leek alsof ze eigenlijk geen zin in gasten hadden. We hadden het idee dat er zandvlooien oid in het bed zaten, er liepen kleine beestjes op de muur. We hadden na het slapen jeuk. Geen WiFi op de kamer maar dat is maar een klein ongemak.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    10
    Zeer gastvrij ontvangst, men doet er alles aan om het naar...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer gastvrij ontvangst, men doet er alles aan om het naar je zin te maken. Prima ontbijtje, mooie kamers, echt een aanrader!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: