Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eden Andalou Aquapark & SPA - All Inclusive 5-sterren

Km 4, Route d'Amezmiz, 40000 Marrakech, Marokko

#755 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3085 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    eten drinken voor de kinderen heeft veel leuks top animatie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eten drinken voor de kinderen heeft veel leuks top animatie team verder heerlijk gevarieerd eten en drinken en dicht bij stad en gratis shuttle verder top verblijf is je geld dubbel en dwars waard vriendelijk personeel all inclucief concept top

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,9
    Minder variatie in het eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten op tafel. Veel te druk in de eeteuimte. Drank waar je lang op moet wachten. Alom te weinig personeel die.

    Hygiëne tijdens het koken en eten. Personeel doet heel hard zijn best om tekort aan personeel op te vangen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Het klimaat en de rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drinken was wel onbeperkt maar de dranken waren niet koud. Waarom personeel van het aqua centrum gaat kijken naar iemands horloge en gaat vertellen dat deze af moet. Ps ik heb een duikers horloge uitgelegd dat deze echt geschikt is om in het water te kunnen. Als naar regels gewezen wordt je dit voor iedereen klein of groot jong of oud het zelfde geld niet individueel.

    Het klimaat en de rustige ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,8
    Kamer was te klein voor ons gezin met 3 kleine kindjes, ze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein voor ons gezin met 3 kleine kindjes, ze sliepen op een soort bank, geen bed. Het zag op foto’s super mooi uit maar in het echt kleiner en beetje teleurgesteld. Inkom is wel super mooi en aquapark valt best mee. Buffet vond ik ook klein en niet veel keus. Voor mij een 3 sterren waard.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    5,0
    waardeloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel,eten,kamer,je moet echt op tijd zijn bij het zwembad handdoeken moet je eerst een pasje gaan vragen bij de receptie wat uren duurt het is zeker geen 5 steren hotel jarig 2000 tv in de kamer airco die niet goed werkte in 2 kamers je bent met een gezin je krijgt maar 1 pasje voor je kamer vraag je 2e aan zeggen ze we hebben weinig kaartjes als ik naar de aqua park ga moet ik handdoeken vanuit de hotel meenemen en helemaal naar de park gaan lopen aqua park is vroeg open dr glijbanen zijn pas om 2 uur open officieel dan mag je pas zwemmen zwembad in het hotel is om 6 uur gesloten bij het restaurant elke keer als ik een bord pak en ik loop terug voor iets anders kom ik terug is mijn bord weggehaald door 1 van de personeels veel mensen hadden daar er last van voor kinderen is het wel leuk ze zien al die accommodatie die daar zijn mooi maar de hotel is echt niet aan te raden om daar heen te gaan zo een spijt in je kamer zit alleen een fles water minibar is leeg geen koffie of iets wat je kan eten of drinken bel je de room service ze brengen een fles water wat 25dh kost nooit meer

    kamers waren goed schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    4,2
    personeel zijn niet zo vriendelijk hotel is zeker geen 5...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel zijn niet zo vriendelijk hotel is zeker geen 5 ster waard kamer airco deed het niet goed de regels daar zij. niet te begrijpen dat ik hier vandaan kom is het voor mij nog makkelijker te begrijpen ik weet dat ik nooit meer daar zal boeken eten was niet lekker 2 stekkerdoos in heel het kamer kan je telefoon niet laden veel wespen mijn kind is gestoken mij zie je nooit meer daar terug

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    fantastische ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 2 nachten

    In tegenstelling tot 2 jaar geleden is geen tap meer voor het bier, maar flesjes. Hierdoor is het bier toch net iets te warm. Waardoor met temperaturen van in de 30 graden het niet lekker verfrissend is.

    Het is een Magische betoverende omgeving. Mooie kleuren. goede animatie. Vriendelijk personeel en comfortabele kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is ver buiten de stad, een enkeltje naar de kost 150 dirham. Dus zonder eigen vervoer is dit geen ideale plek. De transfer die zij aanbieden zit zo vol en rijdt op vaste momenten dus is dit geen oplossing indien je enige flexibiliteit wil. Eten is elke dag hetzelfde in het restaurant. Maar het meest kwalijke is dat je all inclusive boekt maar toch extra moet betalen voor veel faciliteiten zoals fitness.

    Locatie is ver buiten de stad, een enkeltje naar de kost 150 dirham. Dus zonder eigen vervoer is dit geen ideale plek. De transfer die zij aanbieden zit zo vol en rijdt op vaste momenten dus is dit geen oplossing indien je enige flexibiliteit wil. Eten is elke dag hetzelfde in het restaurant. Maar het meest kwalijke is dat je all inclusive boekt maar toch extra moet betalen voor veel faciliteiten zoals fitness.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Met kinderen was het perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is iets verouderd.

    Er hing echt een vakantiesfeer. Personeel was vriendelijk. Met kinderen was all in voor paar dagen ideaal. Ze doen leuke kinderactiviteiten. Ze doen ook hun best om de gasten te entertainen met live muziek. Dat was heel gezellig. Het was ook fijn om even niet in de drukke stad van Marrakech te verblijven. Het hotel bevind zich buiten het centrum. Het hotel heeft ook gratis shuttle naar de stad dat was ook ideaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    4,2
    Aqua mirage is qua service beter ondanks een ster minder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zeer slecht voor Marokkaanse gasten.Voor buitenlanders (Europeanen) zijn ze redelijk ok.Totaal geen info bij inchecken, je krijgt een A4tje in je handen gedrukt en daar moet je het mee doen.

    Aqua parc en het eten is ok.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    het was ok, maar net niet naar wat we zochten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 5 nachten

    we hebben pech gehad met het weer, maar wanneer het zonnetje dan toch scheen hebben we willen profiteren van het aqua park. mooi , maar veeel te koud in de maand april. er is wel 1 verwarmd zwembad (waar de glijbanen uitkomen, dus echt zwemmen mag er niet) maar deze mochten wij niet betreden met onze zoon van bijna 4. alhoewel hij al van jongere leeftijd in andere hotels mee de glijbanen op gaat met ons, mochten wij zelfs de minst stijle niet betreden. we werden doorverwezen naar het andere zwembad met de glijbanen voor de kinderen , maar deze verwarmen ze niet! ook het speelparadijs voor de allerkleinste was IJSKOUD! spijtig dat we met ons zoontje hier niet van hebben kunnen genieten en ze in deze periode niet wat meer rekening houden met de kinderen. in de zomer zal dit echter geen klagen zijn , maar buiten de zomer kan je met kleine kinderen hier niet veel doen.

    alles was Ok, maar niet voor ons had het net niet dat tikkeltje extra.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    ZEER GOED HOTEL
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een goed georganiseerd hotel met ruime, goed onderhouden kamers, lekker en gevarieerd eten, vriendelijk personeel, een subliem animatieteam dat gedurende de dag een geweldige show en veel activiteit heeft geleverd. We komen zeker terug voor een echte zomervakantie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Net niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik weet niet precies wat het was maar het beviel ons toch niet helemaal. Vaak stond de muziek bij het zwembad overdag aan. Vond ik veel te hard en zat ik niet op te wachten. Verder oogt het personeel soms afstandelijk en lijkt het een hele must dat ze moeten werken. Verder kwam er een of andere manager tijdens het eten naar mij toe om mij een mooie korting te verkopen voor een volgende keer. Vond ik erg onbeschaafd om dit te doen en zeker tijdens mijn diner. Personeel is erg opdringerig terwijl wij vaak gewoon wilden relaxen. Verder vond ik het eten wel prima maar vaak net te lauw. Het was het allemaal zeg maar net niet.

    Fijne grote kamers. Bij helder weer mooi zicht op de bergen. Kamers worden elke dag netjes gemaakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten, hooguit tips: vraag om kamer met terras of balkon. Pas op met ijsblokjes in drankjes (= volgens mij geen mineraalwater, we hadden er een beetje last van). Het agua park is pas vanaf 1 april open. Maar zwembad zelf is ook prachtig, dus alsnog geen minpunt.

    Alles! Buffetten, personeel, zwembad, kamer, bedden. Nog nooit in zo'n luxe hotel geweest. Alles was over de top. Helemaal geweldig. Ook de sfeer was ontzettend fijn, door vriendelijk personeel en de andere gasten. Iedereen genoot van jong tot oud. Fijn dat je voor slechts 22 euro de middag tot 15 uur kunt bijboeken (4 personen all inclusive).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,0
    Mijn vrouw had een dag later dan mij geboekt, door de storm...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten

    Mijn vrouw had een dag later dan mij geboekt, door de storm kon zij niet komen, ik had verwacht dat hotel begrip hiervoor zou hebben en de kosten voor die boeking terug gaan betalen, dat willen ze niet ,dat vind ik zeer jammer, ik denk niet dat ik ooit in deze hotel zal boeken nog een keer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    Geweldig hotel met goed personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonssuite
    • Verbleef 1 nacht

    Receptiepersoneel zeer behulpzaam en blij, bar personeel zeer snel te serveren en altijd vrolijk. Voelen dat andere beoordelingen klagen over personeel onbeschoftheid een beetje oneerlijk. We hebben tip maar puur omdat de service goed was. Zeer grote vlekkeloos schone kamer. Voedsel overvloedig en van goede kwaliteit. Altijd zonnebedden beschikbaar rond het zwembad en handdoeken leek nieuw en zeer fris en schoon. Animatieteam erg vrolijk en enthousiast, beleefd en niet opdringerig. Pendelbus naar de stad zeer betrouwbaar. Zou terugbrengen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    10
    Goede deal!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben echt genoten van het landschap van het Atlasgebergte met de sneeuw, het was gewoon prachtig om deze show te zien tijdens het eten op het terras. Ook al regende het een beetje, we ontspanden ons in de spa. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het hoogtepunt is dat het hele hotel gemakkelijk toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit en mijn vrouw geen enkel probleem heeft met rolstoelgebruik.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    In de winter niks te doen voor kleine kinderen onder de 4...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de winter niks te doen voor kleine kinderen onder de 4 jaar. Zij mogen niet in het binnenbad van de spa en ze mogen niet in het verwarmd buitenzwembad dit is vanaf 12 jaar. Kids binnenspeel ruimte was gesloten en waarom was niet aangegeven. Al met al goed hotel maar als je jonge kinderen hebt moet je dit hotel niet in de winterperiode boeken!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,8
    Mijn reis was begonnen in Agadir daarna ouarzazate en dan naar Marakesch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten

    GEEN

    Beste de gebouw was PERFECT de arabische stijl overal te zien mooi Wat mij het meest beviel is de vriendelijkheid van de mensen TOF. Ik zal zeker nog eens terug komen . Geweldig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    3,3
    Zeker geen 5 sterren!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omschrijving klopt niet met wat je aantreft. All inclusive ... en toch voor veel extra bij betalen. Avondeten was niet warm. Onrustig en onvriendelijk personeel. Geen plek voor tieners (op de WiFi na)

    Goede douche en lekker bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt voor 3 personen. Het duurde even voordat het bed voor de derde persoon werd opgemaakt (meerdere keren moeten vragen aan de receptie- pas aan het einde van de avond was het geregeld). Mag wel wat meer variatie bij het eten.

    Hele grote kamers, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Heerlijke relaxte vakantie in een mooi resort, weinig negatiefs over te zeggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten

    Dat er gerookt mag worden binnen in de Jazz bar is niet prettig voor een niet-roker. Het eten was goed maar te vaak waren de gerechten slechts lauw van temperatuur.

    Kamer was groot en netjes schoon. Groot zwembad met genoeg comfortabele ligstoelen (in november). Genoeg keuze aan drank in de bar. Heel fijn was de gratis shuttle naar het centrum. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    7,9
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten en ontbijt niet veel variatie en vaak smakeloos. Animatie team te druk soms. Geluid te hard als je te dichtbij zit aan het zwembad

    Hygiene zwembad lunch service

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    2,5
    Vreselijk onhygiënische hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was ranzig nog nooit Zo n smerig hotel gezien. Personeel asociaal, handdoeken zijn gestolen, door personeel zelf zodat we de borg niet terug kregen. taxi naar hotel is 15 eu . Afgelegen zeker geen 5 sterren niet eens een 3 sterren waard. Glazen stinken zo erg dat ik in het hotel niks dronk alleen van buiten drinken moeten kopen. Eten ziek van geworden smaakt nergens naar. Gelukkig is marrakesh een mooie stad wij wilden hotel omboeken maar we zouden dan 30 proc van ons geld kwijt zijn als boete . Bespaar jezelf een ellendige ervaring !

    smerige hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,6
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt eind weg van marrakesh.

    De kamers waren heel ruim en luxe. zwembad was heel schoon. personeel uitstekend. Elke dag variatie in het eten. Kortom voor de prijs die we hadden betaald enorm tevreden!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Veel potentieel, maar door slechte service personeel (bar en restaurant) veel irritaties gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren met de hele familie gedurende 5 nachten in het hotel (8 volwassenen en 2 kinderen), korte periode daarvoor ook andere naaste familie van ons 5 nachten daar verbleven (met 4 volwassenen en 5 kinderen), hebben allemaal helaas dezelfde slechte ervaring overgehouden aan bedienend of serverend personeel: Erg geërgerd aan bediening en serverend personeel: je moest haast wel 4x om bestek of een glas vragen voordat je dat kreeg, terwijl wij met volle borden aan tafel zaten om te eten. Meesten onvriendelijk, soms kreeg je te horen dat je maar 1 of 2 dingen van het buffet mocht mee nemen, terwijl ik daar ook in de rij stond voor bijv mijn moeder of een klein kind, die niet lang in de rij konden staan. T leek er ook heel erg op alsof bediening onderscheid maakt tussen westerse hotelgasten en ons (toeristen van Marokkaanse origine, woonachtig in Europa), zij werden namelijk wel altijd snel en vriendelijk geholpen en er werd niets tegen ze gezegd als zij om meerdere porties bij buffet of bar vroegen. Heel wat anders dan hoe wij behandeld werden, en dit gebeurde niet één maar meerdere keren, ook tijdens het verblijf van mijn naast familie (2 weken daarvoor). Meerdere hotelgasten met dezelfde achtergrond zoals wij hoorde je hierover klagen, vanwege dezelfde behandeling door het personeel. Daarnaast was het buffet redelijk uitgebreid, maar bijna hetzelfde elke avond, weinig variatie. Drankjes werden verdund, waardoor minder smaak. Heb vaker in hotels in marakkech verbleven, waarbij service en eten altijd erg goed was. Lijkt alsof all inclusive concept toch te veel gevraagd is van dit personeel. Voor ons in ieder geval nooit meer hier.

    Mooie accomodatie, grote kamers, bedden slapen goed, heerlijk rustig. Aquapark, badjongens ook erg aardig en behulpzaam. Entertainment personeel ook aardig, doen erg hun best. Ook schoonmakers erg lief en aardig, werken hard. Erg op kinderen gericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 5 Personen (2 Volwassenen + 3 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers vielen tegen, familiesuite veel te klein en enorm veel lawaai van de ventilators in de kamer (hierdoor hebben we een ander kamer gevraagd maar overal was dat irritant geluid te horen. Booking.com totaal niet tevreden en de laatste keer dat ik via jullie website boek. Wij hebben heel vroeg geboekd en hebben veel meer moeten betalen dan familieleden die ter plaatste een boeking deden en dat vond ik wel jammer en zeker omdat er op jullie website stond dat er promotie was. Faciliteiten helaas niet mogelijk zoals op jullie website vermeld en was zwaar teleurgesteld en heb dit ook gemeld aan booking.com

    Eten niets op aan te merken. Kamers vielen tegen, familiesuite veel te klein en enorm veel lawaai van de ventilators in de kamer (hierdoor hebben we een ander kamer gevraagd maar over was dat irritant geluid te horen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,2
    5 sterren is het niet waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 5 Personen (2 Volwassenen + 3 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel dat aan ons eettafel bleef plakken terwijl we aan het weten waren. eten viel tegen er was zelfs geen yoghurt tijdens het ontbijt of toch niet veel variatie.

    de zwembaden en de kamer waren het best in het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    Fijne vakantie gehad, ruime kamers, groot zwembad en prima eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 3 Personen (2 Volwassenen + 1 Kind tot 12 Jaar)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, was erg afgelegen. Kamers werden laat schoongemaakt, onvoldoende handdoeken in de badkamer.

    Zwembad en ligbedjes waren goed en meer dan genoeg. Aquapark was ook goed. Eten niet echt afwisselend maar wel goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,0
    De omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was vaak droog, en keuze uitdrankjes waren matig. Vaak smaakte de drankjes naar siroop, veelste zoet. Het personeel was ool vaak chagrijnig. Al om al vonden we het een matige hotel.

    De omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Rust na rondreis Marokko
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    *Geen flessenwater tijdens ontbijt. *Betalend eten en drinken bij aquapark al heb je een All-in. *Ijs voor de kids enkel tijdens middageten. *fitnessruimte kost 100MDH per halve dag. Voor een All inn is dat er een beetje over.

    Lekker eten over de gehele dag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,0
    Geen 5 sterren waardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 3 Personen (2 Volwassenen + 1 Kind tot 12 Jaar)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen 5 sterren waardig. Dranken moest je gaan halen, werd niet gebracht. Als je een tip gaf werd het gebracht. Past niet in een 5 sterren hotel. Onnodig duur. Mijn zoon de slippers en shirt werd gestolen, kreeg te horen dat ze niets over konden doen. Achteraf op onze laatste dag kreeg ik te horen dat er een fout is gemaakt in de factuur, de toeslag van 20 euro was niet in rekening gebracht. Dat moest betaald worden. Heel slordig dus.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    2,9
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantonvriendelijkheid van het personeel

    Onvriendelijk personeel! Is absoluut geen 5 sterren waardig. Eten was eentonig en in de bodem van een glas troffen we zeep aan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    The best hotel in Morocco where i have been.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat die spa best wel prijzig is.

    Het personeel, de zwembaden, het aquapark erbij, het eten was echt top, de kamers waren heel schoon kortom echt een toplocatie voor je gezin en zelf natuurlijk ook.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Aanrader Heerlijk genieten eden andalous☀️🏝
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten mag wat specialer.🥐🍳🍕🍟 Het eten nu is gemaakt voor massa. Ook niet verkeerd maar dat ben je na een paar dagen eten wel zat. Maar er is in Marrakech genoeg keus

    Goede animatie voor jong en oud. Aquapark zitten vol leuke glijbanen Mooie zwembaden Traditioneel Marokkaans (Marrakech stijl ingericht)☀️ Heel de dag onbeperkt drinken (ideaal)😎 Heerlijke watermeloenen 🍉 Excursies die te boeken zijn in het hotel, zijn goed geregeld!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    8,8
    Prima hotel. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. En veel verse groenten bij de maaltijden. En een heel groot compliment voor het Animation team.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    we vonden het allemaal héél aangenaam goede ontvangst en héél lekker van eten ook veel keus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonssuite
    • Verbleef 1 nacht

    een goede service heel ruime kamer met ligbad en douche er was douchegel-shampoo-bodylotion-zeep-oorstokjes-douchekap-haardroger alles was voorzien.2grote een persoonsbedden -ijskastje-marokaans salonneke-en terras.De locatie was wat ver van de medina maar er is een gratis busje voorzien.De zwembaden zijn proper en makkelijke zetels.Er is ons niets tegen gevallen en als het mogelijk is keren we zeker terug

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    2,5
    Nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Kakkerlakken in de kamer!! Zie fotos -slecht personeel commercieel - muggen overal -geen roomservice en geen minibar -heb een 3 persoon kamer geboekt kreeg 2 bedden en een bank. -Airco werkt slecht warm op de kamers -geen werkende wifi te vinden Kortom goedkoop=duurkoop, kijk niet naar de prijs mensen dit is echt een waardeloze hotel voor welke prijs dan ook.

    Mooi Zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,4
    Wat ons betreft absoluut geen 5 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten bij het inchecken moesten nog ruim 2u wachten omdat de kamer niet schoon was. Daarnaast pas op voor de verborgen kosten, je betaalt 10procent bovenop het bedrag wat bij booking vermeld staat!

    Animatie was goed en de zwembaden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Heerlijke all inclusive formule op 15 autominuten van Marrakech
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de werkdruk is hoog bij het personeel waardoor praatjes maken er eigenlijk nauwelijks van kwam.

    De geweldige buffetten en de all inclusive formule (met alcohol). Zeer riante kamers en voor de kinderen het aqua park.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,7
    Alle faciliteiten voor een fijne vakantie zijn aanwezig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat verouderd en wel aan een opknapbeurt toe. Dan zou het er iets frisser uitzien. Het personeel is vriendelijk maar qua inzet zou het iets beter kunnen. Niet alles wordt opgemerkt.

    Alle faciliteiten voor een fijne vakantie zijn aanwezig! Een mooi zwembad, een uitgebreid buffet, een pendeldienst naar de stad, ruime kamers, leuk animatieprogramma.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,4
    Was een prima verblijf maar voor all inn niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2e zwembad was erg koud, aquapark ook erg koud. Het eten werd niet met liefde gemaakt en viel tegen. Drinken kon je met all inn tot en met 23:00 bestellen en daarna tegen betaling, zelfs water.

    Er was een verwarmd zwembad daarnaast waren de kamers netjes en ruim. De jongere dames bij de receptie waren zeer behulpzaam, de oudere dames en heren daarentegen niet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    2,9
    Na een dag mijn koffers gepakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer (oud en stoffig) Het eten en drinken (ongelooflijk slecht; ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die hier een positief oordeel voor hebben gegeven; zijn deze mensen helemaal niets gewend) De service (als je iets vraagt, dan moet je niet vreemd opkijken als het pas na een uur geregeld wordt) De zwembaden (niets aan). Prijs kwaliteit lag erg ver uit elkaar.

    Ik kan niets bedenken wat goed was aan het hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    Bravo voor de toffe sfeer ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden dat gasten weinig respect hadden tegenover het personeel en de bediening. Veel voedselverspilling, borden werden met hopen lekker eten gevuld door gasten & kinderen, maar bleven soms onaangeroerd. Ongemanierde kinderen !

    Vriendelijk en behulpzaam personeel ! Animatie + monitoren waren zalig ! Chapeau voor hun inzet en toewijding, zeer toffe groep, die je constant aan het lachen brengt ! Jammer dat er geen fooi/tip systeem bestaat, zoals in een groeps/rondreis ... Want iedereen verdient hier een pluim ! Ingrid & Dominiek

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    2,5
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gewoon slecht eten personeel gebouw kamers alles was vervallen dit kun je zelfs niet vergelijken met en 1 ster hotel zo slecht !!!!

    Niks heel vervallen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige hotelgasten liepen er nogal nakend bij tijdens het eten. Ik vind dat niet echt respectvol in een islamitisch land. Er eten ook marrokkaanse gezinnen tegelijkertijd. Van mij mogen ze kleding voorschriften stellen tijdens het eten en op het terras.

    Alles was uitstekend! Personeel erg vriendelijk. Eten super lekker. Ontbijt, lunch en het avondeten :-) goed kennis kunnen maken met Marrokko👌 het animatieteam was heel gezellig en zorgde voor een goede vakantiesfeer. Al het personeel is erg betrokken bij het hotel. Complimenten aan de aardige manager Hicham. We hebben een heerlijk verblijf gehad👍 we komen zeker een keer terug. Groetjes uit NL 😊

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,0
    Net voldoende voor een kort verblijf van 5 dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 5 nachten

    - maaltijden waren matig en niet altijd vers - veel herhaling van maaltijden - ontbijt was pover (bv geen chocopasta) - té weinig handdoeken en niet voldoende ververst - poetsen kon beter - hotel wat aan vernieuwing toe - aquapark slechts beperkt open en niet verwarmd - slechts 1 klein zwembad verwarmd - hygiëne in het algemeen kon beter - zeker geen 5 sterren waard, maximum 3

    - kamers mooi verspreid over domein; geen hoogbouw - de riads in het hotel waren wel aangenaam - goede wifi-verbinding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    4,2
    Vies eten en badkamers werden niet goed schoongemaakt en erg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 3 Personen (2 Volwassenen + 1 Kind tot 12 Jaar)
    • Verbleef 4 nachten

    Gewoon alles .Nooit meer naar deze hotel .Met oud en nieuwe was niks geregeld of je moet betalen .200euro voor een avond . Oud en nieuw in de kamer door gebracht ,erg zonde .

    Vies eten en badkamers werden niet goed schoongemaakt en erg laat schoongemaakt.Te weinig personeel .wij keregen buikkrampen van het eten .Te weinig eten voor zoveel mensen.Erg slecht hotel,animatie erg slecht en soms ook niet aanwezig .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,3
    Was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten

    het personeel zou wat beter gemotiveerd moeten worden om daar te werken met een smile.En geen discussie voeren waar gasten bij zitten.Leidinggeven moeten het personeel echt goed motiveren

    Ontbijt was goed en veel variatie en kamer waren schoon en goed hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Zwembad, eten en animatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gedrag van personeel. Soms onaardig

    Zwembad, eten en animatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,6
    Viel erg tegen met de vorige keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ligplek aan de zwembad

    Accommodatie van de zwembad en de show in de avond

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Was heel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    2,5
    Geen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten is slecht, kamers worden niet schoongemaakt hygiëne volop.

    Geen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,3
    Nix
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nix

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    3,8
    Nooit meer!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral het eten, zeer slecht!

    De glijbanen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Prima zwembad en goede kamer, het eten daartegen was zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima zwembad en goede kamer, het eten daartegen was zeer matig en eenzijdig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Aquapark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muziek aan de zwembaden en aquapark , muziek veel te luid

    Aquapark

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    N.V.t
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.V.t

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Glijbanenpark heel leuk, prima eten en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche niet prettig, werd koud en warm.

    Glijbanenpark heel leuk, prima eten en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,3
    Zwembad/ananimatie team doet zijn best vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant weinig keus smaak is minder

    Zwembad/ananimatie team doet zijn best vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    Ga hier niet naartoe voor het eten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vijfpersoonssuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was erg basic allemaal. Onderhoud van het hotel is erg slecht. Al met al zou ik het drie sterren geven.

    De tuin rondom het zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor fitness extra betaling

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Het was een luxe ervaring met veel comfort en zwemplezier. Het eten was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor 1 nacht mag wel iets minder.

    De locatie, hygiëne, restaurant en de comfort.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    het eten was goed personeel was zeer beleeft
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten

    de bus vervoer niet genoeg plaatsen voor etickt

    het eten was goed personeel was zeer beleeft

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    we moesten een dag goed relaxsen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen

    De compleet arabiche sfeer in heel de gebouw perfect .Overal waar je gaat bravoo....

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Het eten, Vriendelijk personeel, schone kamer, gezellige...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten, Vriendelijk personeel, schone kamer, gezellige sfeer! Kortom fantastisch!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonssuite
    • Verbleef 7 nachten

    lekker eten, vriendelijk personeel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Personeel, kamer, shuttleservice,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, kamer, shuttleservice,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    2,5
    reis ging niet door door de storm, hotel wil niet de kosten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    reis ging niet door door de storm, hotel wil niet de kosten terug storten, jammer.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    10
    super tof !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was zeker ok ! Zeer vriendelijk personeel. Leuk hotel en een super mooie kamer. We gaan zeker terug. Tof ook was de shuttle.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    5,0
    Spijt van dit hotel, was het geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet vriendelijk. Iedereen loopt er maar rond. Eten was redelijk, leek niet altijd vers

    Zeer leuk aquapark en heel groot zwembad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite voor 5 Personen (2 Volwassenen + 3 Kinderen tot 12 Jaar)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi ontvangst op onze kamer

    Alles was geweldig...eten zwembad cocktails personeel...alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,3
    Lekker even weg met het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonssuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleken we te moeten bijbetalen. Slechte zaak!

    Het eten was super, mn de variatie in Marokkaans eten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    4,6
    Het personeel is wel super aardig veel vermaak gebeuren voor kinderen en ouderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en hygiëne veel verder dan aangegeven ivm locatie elke dag 30 euro om de stad in te gaan

    Kamer was mooi en het zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    2,5
    Verblijf was totaal een hel omdat hotel, personeel en de hygiene in de kamers waren ver te zoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonssuite (2 Volwassenen + 1 Kind tot 4 Jaar Oud)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, de service en de hygiene.

    Helemaal niks

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Eden Andalou Aquapark & SPA - All Inclusive

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: