Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over El Andalous Lounge & Spa Hotel 4-sterren

Avenue President Kennedy Hivernage, Hivernage, 40000 Marrakech, Marokko

#812 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1342 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,3
    Reeds 3e maal verbleven, goede service,vriendelijk .
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reorganisatie en minder aanbod van maaltijden, tijdens periode ramadan. Vorige bezoeken was alles dik in orde.

    Reeds 3e maal verbleven, goede service,vriendelijk . Kamers zijn netjes. Buiten de periode ramadan zijn de maaltijden super, lokale gerechten. Ontbijt buiten,zalig. Hammam , 👌👌👌

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,0
    Ontbijt was niet goed, temperatuur zwembad te koud,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt was niet goed, temperatuur zwembad te koud, discolawaai tot 5de verdieping tot 03.30 AM, comfort van de beden waren beenslecht (te klein), kamer te klein

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    De service was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het hotel. Ik heb beestjes in mijn salade en burger gevonden. Ze hebben het wel netjes afgehandeld en ik hoefde natuurlijk niet meer te betalen voor het eten, maar ik kreeg er geen hap meer door mijn keel. Erg teleurstellend. Ook vragen ze je 5 euro per persoon om je boarding pass (stoelbevestiging) uit te printen voor vertrek! DOE HET NIET! Op het vliegveld heb je de uitgeprinte stoelbevestiging niet nodig! Jammer. Ook de muziek bij het zwembad was erg storend. Neem een kamer op de bovenste verdieping.

    De service was fantastisch! We hebben dit hotel last minute geboekt na een vreselijke ervaring bij een riad. We konden er dezelfde dag nog terecht. Top personeel!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was niet zo geweldig als we in volgende locaties kregen.

    De locatie is prima. Wij hadden een kamer met een balkonnetje met mooi uitzicht op de straat.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,4
    Redelijk goedkoop hotel maar nog te veel voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is erg toe aan een opknapbeurt. Ik wilde graag een kamer met uitzicht op het zwembad. Ik kreeg dat ook, alleen kon je door de hoge bomen nauwelijks wat zien. Eerste nacht kwam ik erachter dat ons kamer boven de lounge zat die tot 2u nacht keihard muziek draait (de grond trilde ervan). Nadat de muziek was opgehouden, hoorde we de gehele nacht een soort van motor draaien. Dit bleek van het zwembad te zijn. Ook de koelkast maakte een herrie dus de kabel hadden we eruit getrokken. Volgende dag geklaagd en kreeg ik gemakkelijk een andere kamer aangeboden. Hier geen last van het geluid behalve de koelkast die we toen ook hadden uitgezet. Douchekop was stuk, kon je niet ophangen. Sprei op het bed was vies, deuren van de badkamer en wc waren ook vies en de douchegordijn raakte ik liever ook niet aan. Belichting in de kamer was ook slecht. Zowel in de badkamer als in de slaapkamer een kapotte lamp. Mijn make up doen was een workout, zoekend naar wat goeie licht. Handdoeken waren erg ruw en geen stopcontacten naast het bed wat ik nogal miste. Roomservice was serieus zo slecht! Na een hap van onze maaltijden hebben we dit direct op de gang gezet en onze eetlust was spontaan verdwenen. (Personeel klopte later aan en vroeg of we wat anders wilde omdat we niks hadden gegeten, later weer gebeld vanuit de keuken dat we echt iets anders mochten bestellen, superlief ondanks dat we het niet meer aandurfden)

    Locatie was perfect, zowel winkelcentrum als eettenten en restaurant op 5/10 min lopen. Ontzettend lief personee!!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Fijn verblijf in luxe hotelwijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel is de hotelwijk. Het enige wat je hier vindt zijn hotels. Wanneer je ergens heen wilt gaan dan zul je een taxi moeten nemen. Niet omdat alle bezienswaardigheden ver weg liggen, maar voor de veiligheid. Ik was naar dit hotel toegelopen vana het plein Djemaa el Fna. Bij het oversteken van een weg werd mijn telefoon bijna uit mijn handen gerukt door 2 dieven op een scooter. Kijk dus uit en geef 50 dh meer uit voor de taxi, omwille de eigen veiligheid!

    De ruimte die het hotel biedt is erg fijn. De kamers, de lobby en de overige zalen zijn ruim opgezet. Het personeel is zakelijk, maar vriendelijk. Alle kosten zoals drankjes etc. kunnen op rekening gezet worden. Erg handig wanneer je aan het zwembad ligt en je portemonnee ligt nog op de 4e verdieping :).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    2,5
    Eens en nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijskwaliteit verhouding zit je in Marrakech in andere hotels goedkoper en luxer! Het eten ging nergens over, zwembad zat vol chloor waardoor mijn bikini helemaal geel werd! Personeel toont totaal geen interesse in de gasten. Als j wat nodig hebt moet je er tien keer naar vragen.

    De ligging. En daarmee is alles gezegd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,0
    Prima voor een nacht, langer zou ik er niet willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet schoon bij aankomst (wel een zeer ruime kamer). Je ziet wel achterstallig onderhoud (o.a. rondom zwembad, haperende lift).

    De ligging op loopafstand van het centrum is fijn. Ligt ook dichtbij de luchthaven. Ook het grote zwembad is erg fijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    6,7
    Prima voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene. Het balkon zag er niet uit met aangekoekte uitwerpselen van vogels. Binnen zag het er allemaal wat sjofeltjes uit.

    Prettig gelegen nabij een groot winkelcentrum met veel restaurants

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Relaxen zoals het hoort!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigenlijk... Dit is mijn 3de keer bij het hotel en heb tot nu toe niks raars meegemaakt.

    Het ontbijt was echt heerlijk en het personeel was echt lief.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Mooi hotel met heerlijk zeembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de bar lopen 's avonds vreemde figuren rond.

    Heerlijk zwembad en ruime kamer. Mooie lobby, ruime kamer, douche en toilet gescheiden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    4,2
    te veel geluitoverlast!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te veel geluitoverlast! de club beneden is slecht geluidgeïsoleerd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,5
    Fijn hotel. Ontbijt was beperkt. Overige eten in het hotel duur!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten en geen WiFi.

    De kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    2,5
    Wij hadden all inclusief geboekt maar we hebben maar een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden all inclusief geboekt maar we hebben maar een keer daar proberen te eten . De maaltijden waren zo slecht !!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor geen langer verblijf

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,3
    Het ontbijt was heerlijk en de kamers groot genoeg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast deed het niet. Wasbak in douche was verstopt. Beetje vies

    Het ontbijt was heerlijk en de kamers groot genoeg. Goede bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    personeel was top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was 10 x niks en WiFi slecht in de kamers .

    personeel was top.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Het ontbijt was slecht en niets bijzonders

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Personeel top ! Locatieonderhoud moet beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud

    Personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,0
    Kamer werd niet opgeruimd .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd niet opgeruimd . Wifi heel slecht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,0
    Hotel was centraal goed gelegen , het ontbijt viel zwaar tegen we misten verse koffie, en variatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste dag van avond eten

    Geweldih

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel erg vriendelijk en prima prijs kwaliteit verhouding. Lekker ruim

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,1
    Het ontbijt was goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Het ontbijt was goed te doen. Best uitgebreid. De kamers zijn prima niets op aan te merken. Maar de wifi is slecht ontvangst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    2,5
    Lekker een paar dagen weg, maar het hotel was erg matig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas was het personeel opdringerig en steeds achter je geld aan. Het hotel is gedateerd.

    Groot zwembad. Mooie tegels buiten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    6,3
    Het hotel moet nodig opgeknapt worden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel moet nodig opgeknapt worden. Dan zou het anno 2017 ertegen aan kunnen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    10
    In een woord uitstekend !
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt buffet was boven verwachting heerlijk. De kamer goed verzorgd en schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,8
    Ontbijt en avonden de muziek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Ontbijt en avonden de muziek

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    chagrijnig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    chagrijnig personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    ontbijt en kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    ontbijt en kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    Het ontbijt was lekker en de kamers zagen er goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuwe stoelen

    Het ontbijt was lekker en de kamers zagen er goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    3,3
    Alleen de zwembad voor de rest niks werkt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet bekwaam Mensen in het zak zetten bij afrekening

    Alleen de zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,1
    ruime kamer, schoon, koelkast, airco, wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niet de kamer gekregen die was geboekt (tuinzijde), personeel mag wel iets vriendelijker, eten duur en matig, onvoldoende parkeerruimte

    ruime kamer, schoon, koelkast, airco, wifi

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    Locatie is goed, binnen enkele minuten bij het oude plein of...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Aantal malen moeten vragen om schone handdoeken.

    Locatie is goed, binnen enkele minuten bij het oude plein of uitgaansgelegenheden. Aardig zwembad en genoeg faciliteiten. Personeel is behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,9
    Het personeel was erg vriendelijke en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel is wat verouderd, maar is niet hinderlijk.

    Het personeel was erg vriendelijke en behulpzaam. Afstand tot het centrum was maar een paar minuten. Ook het vliegveld was erg dichtbij. Het zwembad kon je heerlijk liggen.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    10
    Personeel is geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De ligbedjes in het zwembad.

    Personeel is geweldig

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,9
    de marokkaanse disco/club die tot diep in de nacht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de marokkaanse disco/club die tot diep in de nacht doorgaat. En dat is te horen!

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,6
    Locatie, service, ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets op te merken

    Locatie, service, ontbijt, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,6
    Vriendelijkheid personeel, eetvariatie, hygiene, locatie,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets op te merken

    Vriendelijkheid personeel, eetvariatie, hygiene, locatie, service

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    8,3
    Elke dag werd er schoongemaakt en nieuwe handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Elke dag werd er schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Hygiëne erg goed! Personeel altijd vriendelijk en vrolijk. Ouder maar stijlvol en schoon hotel.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,1
    prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel is gedateerd

    prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    7,9
    prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    keertje handdoeken vergeten te vernieuwen

    prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    8,8
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,1
    Rust vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen

    Rust vriendelijk

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Lokatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer beperkt ontbijt.

    Lokatie en personeel

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van El Andalous Lounge & Spa Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: