Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Islane 3-sterren

279 Avenue Mohamed V, Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#806 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 218 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    3,3
    Personeel praten hard in de gang bij de kamers en veel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zeep in de badkamer geen champo niks heel kleine tv doe niet goed ingesteld is

    Personeel praten hard in de gang bij de kamers en veel lawaai en zonder te kloppen komen binnen terwijl wij liggen nog te slapen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    4,2
    Zou ik nooit meer doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi op kamers terwijl dat in de beschrijving op booking.com wel staat. Bed was echt niet comfortabel. Badkamer stonk. Mieren in kamer. Ontbijt was erg neutral. Te veel geluid in kamer omdat boven ons het terras is waar mensen met de stoelen heen en weer schuiven. Het hotel mag een renovatie beurt hebben!!

    Ze hebben een mooie terrass maar jammer genoeg kan je niet naar buitrn kijken omdat er hoch gras voor je staat. Personeel was vriendelijk en hulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    De locatie van het hotel heel centraal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Je kan niet kiezen wat je wil eten voor ontbijt. Geen buffet. Hotel is gehorig. Wanneer je je hotelkamer ter plekke betaald, zorg er dan voor dat je het bedrag gepast in Euro's afrekent. Wanneer in je Dirhams betaald, betaal je veel meer, vanwege een "ongunstige" koers die het hotel dan berekend. Een discussie is dan moeilijk, wanneer je geen Arabisch of Frans spreekt.

    De locatie van het hotel heel centraal. Het plein Djem el Fna ligt om de hoek. Nog geen 3 minuten lopen. De bushalte naar de luchthaven ligt maar 100 meter van het hotel vandaan. Kosten € 2,00. Hotel is eenvoudig. Nette kamer. Eenvoudige badkamer. Personeel heel aardig en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,8
    Het personeel is vriendelijk en de manager van het hotel is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn donker. Er is een kleine raam en er schijnt weinig licht naar binnen. Heel erg jammer dat de kamers op de foto's er heel anders uit zien. De kamers zijn klein en niet comfortabel. Het ontbijt is echt niets als je er ook nog eens 5 euro per persoon voor moet gaan betalen. Liever openbuffet! Er is geen wifi in de kamers.

    Het personeel is vriendelijk en de manager van het hotel is super aardig. Hij vroeg elk avond hoe het bevalt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    5,4
    Was goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer in de kamer stonk

    Leuk hotel voor studenten of low budget reizigers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    Wij waren op doorreis naar Essouera, dit doen we met 3 vriendinnen al 10 jaar en slapen altijd in Is
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is top en de mensen die er werken alle erg behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Het personeel is altijd erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair in slaapkamers is oud

    Het personeel is altijd erg vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,3
    Gunstige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstige ligging.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    5,4
    Ik vond de afstand naar jamaa alfanah plein top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat mij het meest tegenviel. was het ontbijt. Ontbijt was niet te eten. Broodjes Waren letterlijk bakstenen. Een mes kreeg ik er niet eens doorheen laat staan mijn tanden. Ben opgestaan en heb bij een ander tentje wel normaal kunnen ontbijten. Broodjes zien er goed uit, maar letterlijk bakstenen. Koffie slap. De thee was weer top

    Ik vond de afstand naar jamaa alfanah plein top. Restaurant ziet er heel leuk en gezellig uit. Mooie terras en vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    6,3
    De locatie was ideaal direct naast de ingang van het oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer en douche was niet schoon en gedateerd. Uitzicht was er niet een klein raam waar je niet door heen kon kijken. Taxi naar het vliegveld niet via het hotel boeken je betaald €20,- terwijl de kleine taxi voor de deur maar €7,- rekend wat een normale prijs is.

    De locatie was ideaal direct naast de ingang van het oude centrum en het Djemaa el fna plein. Taxi kan voor de deur stoppen dus je hoeft niet met je koffertje door de nauwe straatjes naar je riad te zoeken of een duur Marrokaantje in te huren die je de weg wijst!

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    8,3
    Ondanks de centrale ligging, tegenover de Koutoubia Moskee,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks de centrale ligging, tegenover de Koutoubia Moskee, toch ver genoeg van het verkeerslawaai. Vanaf het terras van het restaurant zowel 's avonds als overdag veel te zien. Plezierige ontvangst.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Overal dichtbij
    • Vakantiereis
    • Groep

    Overal dichtbij

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    7,5
    De ligging,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijten op t dakterras, is wel koud in de wonter

    De ligging,

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Islane

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: