Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Maison Arabo-Andalouse

66/67, Derb Touareg K'sibt N'hass Kasbah, Kasbah, 40000 Marrakech, Marokko

#74 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 134 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    zeer mooi ingericht riad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite voor 4 personen
    • Verbleef 4 nachten

    wij zijn na 1 nacht vertrokken omdat er geen raam naar buiten in onze kamer zat. Mijn dochter werd daar heel benauwd van dus zijn we vertrokken terwijl wij 4 nachten hadden geboekt

    ontbijt was heerlijk, mensen waren super vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,2
    Typisch marrokaans Riad op loopafstand van stadscentrum en toeristische highlights
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Enorme gastvrijheid van eigenaar en alle marokkaanse personeelsleden. We zijn tussendoor een paar dagen op excursie gegaan. Terugkomen voelde als thuis komen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    9,6
    Top en een heerlijk terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met Terras of Veranda (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de hete zomer is deze riad een verademing, heerlijk koel. Nu eind november, begin decemer was het in de zitkamer koud omdat er geen verwarming is; de slaapkamer en badkamer daarentegen lekker warm als je de airco op warme lucht zette. Deze warmtebronnen verwarmde de zitkamer wel n beetje in de avond. Dus dat viel ietjes tegen.

    Prachtige en rustige ligging in Kashba, weg van de drukte. Personeel uiterst vriendelijk en gastvrij. En ook zeer informatief. Ontbijt ongelofelijk lekker op terras.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,2
    De enorme gastvrijheid van Mohammed en het personeel, een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De luchthavenvervoer service was erg handig. Achteraf bleek die wel erg duur in vergelijking met de daar gangbare prijzen.

    De enorme gastvrijheid van Mohammed en het personeel, een prachtige Riad en uitstekende locatie om Marrakesh te bezoeken. Alhoewel je midden in het drukke Marrakesh verblijft hoor je niks van het straatlawaai. Het is er lekker rustig verblijven. Mohammed staat klaar voor jou met raad en daad om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het personeel is enorm vriendelijk en gastvrij. Je ontbijt op het dakterras met zicht op de muren van het BADI paleis en de bijhorende ooievaars.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,6
    Van aankomst tot vertrek was alles tot in de puntjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets! Echt een perfect verblijf!

    Van aankomst tot vertrek was alles tot in de puntjes geregeld! Het Riad ligt op een perfecte locatie op een paar minuten lopen van het grote plein in een rustige buurt. Het zeer uitgebreide ontbijt kan worden gegeten op het zonnige dakterras. De familie doet er echt alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken! De kamer is groot en van de drukte in de stad merk je in dit Riad helemaal niets meer!

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    10
    Het ontbijt was super lekker en het personeel zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was super lekker en het personeel zeer goed!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: