Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Marokko
  3. Beoordelingen B&B en herberg: Souss-Massa-Draa
  4. Beoordelingen B&B en herberg Taghazout
  5. Beoordelingen van Oceana Surf Camp

Beoordelingen over Oceana Surf Camp

Oceana Surf Camp, Taghazout , 80000 Taghazout, Marokko

#9 van de 12 B&B's en herbergen in Taghazout

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 271 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 9

  • Beoordeeld op: 2 juni 2019

    6,7
    Goede locatie, maar het verblijf zelf was iets minder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    We werden ontvangen door een aardige jongen die geen woord over de grens sprak. Hij gaf ons een kamer zonder dat we onze naam hadden doorgegeven en gaf daarbij ook verder geen informatie over activiteiten of andere dingen in de buurt van het appartement. Het appartement zelf was niet heel schoon. De koelkast stond wel aan, maar was niet koud en stonk ook een beetje. Daarnaast hing er ook een gekke geur in de badkamer. Dit lag onder andere aan de badmat die waarschijnlijk al een tijd niet gewassen was.

    De locatie van het appartement was top. Het lag aan de 'hoofdstraat' van Taghazout en op 200m afstand was een strand. Daarnaast was het terras boven op het gebouw heel fijn. Je had hier goed uitzicht over de zee en er was een prettige zithoek. Ook hadden we erg leuke en leerzame surflessen via de accomodatie geboekt. We hadden Simo als surfleraar die erg gastvrij en vriendelijk was.

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 6 januari 2019

    6,3
    Een slecht onderhouden matige overnachtingsplek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt op een vroeger tijdstip dan 9.00 uur was niet mogelijk.

    Lekker bij de zee. We konden met enige toebetaling een betere kamer krijgen. De instelling is het beste voor surfers. Boven was een leuk terras.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    3,8
    Absoluut zijn geld niet waard. Appartement stuk, afgeleefd en vuil.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Appartement vuil en afgeleefd. Absoluut zijn geld niet waard. Ramen waren kapot en sloten niet meer. Badkamer afgeleefd. Douche kapot. Slechte bedden, lakens kapot. Keuken vuil en piepklein met absoluut niet genoeg keukengerei om zelf te koken.

    ligging en grote van appartement

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    2,9
    Vreselijkste plek die we in Marokko gehad hebben.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal anders dan de info op bookjng. Oud, vies, uitgeleefd en gehorig appartement, in verhouding erg duur. Om 2200 s avonds gebonk op de deur van iemand die geld wilde voor de auto (zou gratis zijn).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    Ontzettend vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we niet met onze VisaCard konden betalen en toen 20 km terug moesten rijden om geld te pinnen, omdat er in het dorp geen geldautomaat is.

    Ontzettend vriendelijke ontvangst Heerlijk ontbijt op terras met uitzicht op zee! Schoon Rustige ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2018

    6,7
    Dakterras direct aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer met oncomfortabel bed

    Dakterras direct aan zee

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Fijne ligging, prettig appartement, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne ligging, prettig appartement, heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Heerlijk ontbijt op een fijn dakterras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt op een fijn dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    Geweldig..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    alles

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 9

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Oceana Surf Camp