Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Palais Calipau

14 Derb ben Zina, Kasbah, 40000 Marrakech, Marokko

#99 van de 153 B&B's en herbergen in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 243 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,0
    Marrakesch aanrader maar niet in kasbah, oude stad is alleen om even te zien, nieuwe stad is mooi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Armzalig ontbijt, personeel spreekt gedeeltelijk wel engels maar sommige helemaal niet. S’nachts moet je buiten de deur wachten tot dat de receptie wakker wordt. Er is geen sleutel van de buiten deur

    Autenticiteit van het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    Sfeervol Riad met perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden een superieur suite geboekt, welke volgens de beschrijving een open haard, zithoek en walk in closet had. Daarbij ook badjassen. Eenmaal daar kregen we kamer 10 en niets van de beschrijving was aanwezig. We hadden een redelijk kleine kamer met een smal bed en de standaard kamers die we later zagen waren zelfs groter. We hadden de indruk dat we dus niet de gereserveerde kamer kregen, maar dat die aan reserveringen met 3 personen waren gegeven met extra bed. Volgens de manager was dit niet zo. Moesten ook twee keer om de badjassen vragen, die waren echt nodig want de verwarming op de kamer werkte niet! ( 21 t/m 28 December) Kregen uiteindelijk een klein electrisch kacheltje wat bijna geen warmte gaf en niet in staat was om kamer en badkamer te verwarmen. Laatste dag van hele week verblijf deed de verwarming het plotseling wel op de kamer. Bij het betalen liep het rommelig. Prijs via booking.com in Euro €750 en toeristenbelasting daarbij €35. Totaal dus €785. Er werd gevraagd of we in Euro of Marokaanse Dirham wilden betalen. We zeiden in Euro. Visa betaalautomaat werd in Euro ingevoerd, maar werd verbroken door storing. Nogmaals ingevoerd en eenmaal op vliegveld zagen we dat dit in MD 8635 was in plaats van Euro. Bij afschrijving bij Visa bleek dit €838, nu weten dat koers van invloed kan zijn, maar dit verschil was wel erg groot! Toen we verhaal wilden haalden bij de eigenaar vanuit Nederland werd het wel op de koers gegooid. Tevens zei men nu dat je met Visa helemaal niet in Euro kan betalen bij hun, alleen contant kun je in Euro betalen. Samen met het gevoel dat we niet de juiste kamer hebben gekregen ( maar wel extra betaald) hebben we er dus wel een beetje een naar gevoel aan over gehouden.

    Sfeervol en mooi Riad, met klein zwembad in het midden binnen. Prachtig dakterras met mooi uitzicht. Het Riad ligt prachtig centraal in de stad.( een 10) Dat was echt super! Alles op prima loop afstand. Het ontbijt was eenvoudig, maar wel vers en enige variatie elke dag. De verse jus d' orange en munt thee was heerlijk. Prima brood, cake, zoete broodjes, vers fruit en pannenkoeken elke dag. Ook melk en ceraels. Helaas geen yoghurt. Tegen betaling ook eieren en omelette te bestellen. De ober bij het ontbijt, die ook nachtportier was, was enorm vriendelijk en een warm welkom elke ochtend en avond. De dames van de schoonmaak ook erg vriendelijk, alleen een stofzuiger nog nooit van gehoord, dus erg vieze vloerkleden op de kamer. We hadden een apart bad en douche, dat was erg fijn! Toilet achter gordijn is niet erg prettig voor geluid en geur, gezien badkamer open verbinding heft met slaapkamer. We hebben een heerlijke vakantie gehad, maar door de negatieve zaken wel de waardering omlaag gehaald.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Oase van rust midden in een chaotische stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi

    Goede ligging in veilige buurt, heel aardig personeel, schitterende riad, privacy!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Mooie ruimte!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt hadden wat meer gezonde keuzes mogen zijn.

    Mooie ruimte! Heerlijk dakterras. Ruime kamers die goed schoon waren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Geweldig behulpzame staff, prachtig hotel en de kamers waren...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets gezonder en uitgebreider gekund.

    Geweldig behulpzame staff, prachtig hotel en de kamers waren ontzettend schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    5,4
    Ontbijt was goed, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, lekkages, muffe lucht, doorgezakt bed.

    Ontbijt was goed, aardig personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    Gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiesuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid. Persoonlijke service.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Ontbijt was niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was niet bijzonder. Weinig keus.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    De kamers waren ontzettend mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren ontzettend mooi. Het is echt een perfect hotel. De drukte van de stad laat je helemaa achter je, zodra je het hotel instapt.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,3
    Het personeel was zeer vriendelijk met name Selma en Abdou!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was matig voor de prijs wat je betaald. Het is niet vijf sterren waard, misschien handig om dit uit te breiden.

    Het personeel was zeer vriendelijk met name Selma en Abdou! Riad was heel mooi ingericht een belevenis van 1001 nachten. Verder was het dinner ook uitstekend! De lekkerste couscous in Marrakech hebben wij in de Riad gegeten. Hiernaast mogelijkheden om excursies te boeken, last minute nog excursie geregeld naar Palmerie. Goed geholpen!

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,1
    Prachtige sfeer in de riad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt had wel wat uitgebreider gekund. Er is alleen maar zoet te nuttigen. Daarnaast is het gebouw erg gehorig.

    Prachtige sfeer in de riad. Mooie en schone kamers.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    De zeer charmante ober/nachtconcierge die we hadden...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vocht/schimmelplekken in de douche, lekkende lavabo, te kort gordijn in douche, weinig privacy in badkamer (hebben zelf een gordijn voorzien)

    De zeer charmante ober/nachtconcierge die we hadden tijdens de stroompanne.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    Gezellige riad in de oude stad.
    • Zakenreis
    • Stel

    De kamer was een beetje donker en redelijk koud (februari!).

    Gezellige riad in de oude stad. Vriendelijk personeel altijd bereid om te helpen.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,1
    Goede verzorging en gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer schimmel en stucwerk bladert en verstopte wastafel

    Goede verzorging en gastvrij

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Palais Calipau

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: