Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ushuaia clubbing hôtel

Boulevard Mohamed VI, Agdal, 40000 Marrakech, Marokko

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 152 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Bij de reservatie stond er dat ontbijt inclusief was maar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt gekregen op zondag

    Bij de reservatie stond er dat ontbijt inclusief was maar ter plaatse hebben wij geen ontbijt gekregen op zondag morgen we zijn moeten vertrekken zonder ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 manager die perfect Engels spreekt

    Goede service. Voor een feestvakantie in Marrakech moet je dit hotel hebben! Goede bedden Ontbijt is heerlijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    2,5
    Dramatisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    10
    feesten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niet voor vroeg slapen

    feesten s avonds relaxen overdag

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    8,8
    We hadden een standaard kamer geboekt via booking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een standaard kamer geboekt via booking.com, deze kamer was bij aankomst niet meer beschikbaar. Dit hebben zij heel mooi opgelost door de duurste suite, voor het zelfde bedrag te geven! Verschil in prijs is het dubbele dus dat was geweldig! Ipv 1500 dirham, voor 750 dirham!

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    3,3
    De club is fantastisch, ondanks de vele prostituees!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er is totaal geen sprake van kwaliteit-prijs verhouding

    De club is fantastisch, ondanks de vele prostituees! De sky is lekker relax, maar de prijzen voor eten en drinken zijn belachelijk!

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    7,1
    We gingen voor een foute stapavond, dat is gelukt!
    • Vakantiereis
    • Groep

    We waren de enige gasten. het is geen plek om langer dan één nacht te verblijven!

    We gingen voor een foute stapavond, dat is gelukt! Heerlijk dat de skybar en de club bij het hotel horen.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    7,5
    Disco
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Disco

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: