Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palm Plaza Hôtel & Spa 5-sterren

Avenue du 7éme Art, , Agdal, 40000 Marrakech, Marokko

#773 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1730 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,6
    Erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was niet mijn smaak.

    Erg schoon. Mooi zwembad. Goed ontbijt. Kamer was mooi ruim met goede bedden. Vanuit het hotel kun je een gratis busje nemen naar het djema elfna plein. Chaffeur was netjes op tijd bij het ophalen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Zwembad is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zwembad is goed. Goede service. Kleine winkelcentrum in de buurt op 5 min loopafstand met burger king en domino s pizza. Gewoon een goed hotel om te verblijven

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    2,5
    De beveiliger bij de deur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van de check in tot de check out. Kamer was vies..bed overtrek was vies. Bij de check in beweren zij dat booking.com. wisselkoers van 11.36 dh hele jaar door! Wat ik eigenlijk heel raar vond. Wij hadden Pool view..eindstand hebben we die niet gekregen terwijl wij wel voor hebben betaald. Douche zat onder de haren! Ontbijt tafels die niet opgeruimd waren. Wij hadden dus geen schone plek waar we konden ontbijten! Kortom zeer onprofessioneel en een drama hotel. Nooit en nooit meer palm plaza voor ons!!

    De beveiliger bij de deur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    6,3
    Met meer gemotiveerd personeel was het top geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service! 1h wachten voor check in, geen handdoeken op de kamer 1h wachten voor handdoeken te krijgen. Ontbijt was schandalig, te druk, wachten op je tas, dan wachten op je koffie, dan wachten op je kaas. Meestal heb ik in een hotel op 15min gegeten. Hier had ik een uur nodig. En personeel werkt tegen zijn zin zonder enig motivatie of positieve uitstalling vooral het vrouwtje bij de rmsemen.

    Uitzicht, style en interieur was mooi!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Redelijk tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is mooi ontbijt goed maar absoluut geen 5 sterren hotel continu ontbrak er iets bij ontbijt bij de bali lang wachten. Terwijl het niet eens echt druk was begin sept

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,0
    Personeel zijn vriendelijk en doen hun best om een prettige...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn echt niet schoon. Bedden zijn niet comfortabel. Personeel ze doen hun best.

    Personeel zijn vriendelijk en doen hun best om een prettige verblijf te bieden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Geweldig resort met goeie faciliteiten ( mooi zwembad, spa,...
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldig resort met goeie faciliteiten ( mooi zwembad, spa, gym ). Het personeel is echt geweldig, onthouden je naam en zijn ontzettend behulpzaam. Ontbijt buffet is heerlijk om de dag mee te beginnen en word op dat moment eieren, Msemen en sfenj voor je neus gemaakt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,0
    Het zwembad was proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was slecht en zijn er ziek van geworden . We vonden het hotel niet proper. Onze kamer was niet proper, geen handdoeken, telefoon was stuk. Muziek aan het zwembad was verschrikkelijk, veel te luid en altijd dezelfde liedjes (Frans Arabische rap) Huis Wijn was heel duur en slecht.

    Het zwembad was proper.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    4,2
    Lobby was het enige mooie van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service, personeel spreekt nauwelijks engels, duurt uren voordat je iets krijgt wat je nodig hebt (baby bed, handdoeken). Schoonmakers kloppen aan en komen binnen terwijl er ‘do not disturb’ staat. Restaurant is altijd overvol.

    Lobby was het enige mooie van dit hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    Superservice en een heerlijke buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Het was een top verblijf. De accomodatie is zijn 5 sterren waard. Het ontbijt is zeer divers en uitgebreid. Het smaakt ook lekker en vers! Er wordt elke dag keurig netjes schoongemaakt door de housekeepers. Ik werd de eerste dag meteen al gebeld dat er dubbel betaald was en heb keurig netjes het bedrag teruggekregen. Op mijn verjaardag werd er aangeklopt en kreeg ik een heerlijke taart van ze cadeau. Wat een topservice!!! Ikwas er zo blij mee dat ik bijgeboekt heb. Nadat ik in Agadir ben geweest kom ik hier zeker terug deze week!! De medewerkers van hotel palm plaza & spa: Jullie doen het met zn allen geweldig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst bang was, omdat ik een aantal slechte recensies gelezen had, maar ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Heel goed verblijf gehad! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik kan eigenlijk weinig bedenken dat tegenviel. Misschien dat je soms wat geluidsoverlast hebt van de vliegtuigen 's nachts. En dat het eten 's avonds niet supergevarieerd was (hoewel dit echt muggenziften is). Ik heb al in Spanje, Egypte, Turkije in veel slechtere hotels gelogeerd. Kortom: aanrader!

    Ik had al enkele negatieve commentaren gelezen dus had schrik voor enkele zaken. In tegenstelling tot wat ik las, is eigenlijk alles enorm meegevallen. Uitstekende WIFI in de kamer, heerlijk ontbijt met veel keuze, avondeten lekker, prachtig zwembad,... Kortom, dik oké!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    4,6
    Maximaal 3 sterren waard in een 5 sterren jasje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst geen standaard informatie zoals: ontbijttijden, wifi wachtwoord, shuttle tijden en algemene informatie. Er was maar 1 stopcontact op de kamer en alleen wifi bij de receptie. Spa hoort niet bij het hotel en alleen zwemmen kost 10 euro per uur. Ontbijt was erg druk (rennen voor een glas jus de orange). Er staat 1 chef met twee kleine pannen eitjes te maken voor het hele hotel (dikke rijen voor een eitje). Shuttle gaat alleen als het de chauffeur uitkomt en is op aanvraag. De shuttle was drie van de vier dagen 'kapot' bij ons terwijl het busje wel voor de deur stond. Op de tweede dag kwamen wij erachter dat we een mieren nest in de kamer hadden, toen kregen we een nieuwe kamer die in verbouwing was en waar geen bed stond maar alleen wat planken op de grond lagen. Al met al maximaal 3 sterren waard in een 5 sterren jasje.

    Er waren mooie ruime kamers en een goed lekker bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    3,8
    Drama
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 5 sterren zijn ver te zoeken bij dit hotel. Ik heb 3 kamers geboekt onder 1 naam, vervolgens worden we mijlenver uit elkaar in kamers geplaatst.Volgens de receptionist was het hotel helemaal vol geboekt, lijkt me sterk dat het niet mogelijk is om 3 kamers naast elkaar vast te houden.. Het ontbijt is een chaos, zoals al gezegd was het hotel volgeboekt en toch zetten ze maar 1 persoon achter de bakplaat, kopjes en glazen kwamen tekort echt niet prettig. Wil je dit hotel boeken..? Niet doen boek dan het Savoy Le Grand Hotel. Alle 4 de kussenslopen waren vies, bad zat een vieze rand in, mijn vriendin in de andere kamer had geen handdoeken, daar heeft ze een half uur op moeten wachten, uiteindelijk heeft ze maar gewoon het kleine handdoekje voor je handen gebruikt. Wij zijn om 21.00 ingecheckt en ik kon pas om 23.00 gaan douchen door al het geregel en dat na een autorit van 12uur. Nooit meer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Manager zeer betrokken bij alles zeer vriendelijke persoon ga zeker nog eens terug ook goede fitness aanwezig en in de prijs inbegrepen sterke drank ook prijslijk eten zeer lekker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,8
    Prima hotel voor een kleine weekje..
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is niet 5 sterren waardig gezien de kamers en faciliteit die een likje verf nodig hebben. Hier en daar wat gebreken in en rondom het hotel. Niet veel van verwacht..

    Mooi zwembad alleen jammer dat het onhygiënisch aan de zijde van de tegels is. Waarbij er mogelijk geen ventilatiesysteem is. Ontbijt is prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Goed hotel, met de auto is de stad goed bereikbaar.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een late vlucht, moesten om 16.30 richting de luchthaven. Voor anderhalf uur langer te blijven moeten we 300dirham betalen. Omgerekend 30€. Hebben we niet gedaan! We hebben maar moeten douchen bij het zwembad met koud water!

    Kamers waren ruim en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    3,8
    3 sterren waard zeker geen 5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke avond treedt er een Rus op en dat is dan de alle animatie wat er is voor volwassen vreselijk!! Als je niet voor half10 in de ochtend op je bedje bij het zwembad een handdoek legt heb je geen ligbed. De kamers worden niet goed schoongemaakt het personeel is onvriendelijk Prijs kwaliteit is erg slecht zeker als je het vergelijkt met 5 sterren hotels in Turkije en Egypte

    Het bed was goed en het ontbijt was goed als je vroeg kwam anders was het erg druk en had je geen tafel ook stond je dan een eeuwigheid in de rij voor een ei of msemmen Dhr slim deed wel zijn best om alles goed te laten verlopen de rest integreerde het vrij weinig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Het eten is slecht, personeel heeft er absoluut geen zin in, ontzettend weinig bedjes bij het zwembad, hotel is in het algemeen gewoon op. Echt een tegenvaller. Zeker het bedrag niet waard als je ziet wat er in de omgeving is in dezelfde prijscategorie.

    Alleen boeken als je fan bent van het all-in concept.oftewel kwalitatief slecht eten en massa's mensen die op de buffetten afstormen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    Zwembad was goed en ook propere kamers!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten viel wat tegen en ook de service van het personeel! Op mijn kamer werkte de airco niet zo goed en ze gingen iemand sturen heb drie dagen niemand gezien!¥

    Zwembad was goed en ook propere kamers!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,3
    Hotels is goed gelegen met parkeerplaatsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de receptioniste die ons heeft ingecheckt was zeer onvriendelijk. Toen we ons kamer hebben gekregen, airco weekt niet, geen minibar terwijl andere kamer wel minibar hadden, geen tv toestel.. we moesten altijd naar de receptie gaan voor te klagen. Mijn man is zeer vriendelijk naar de receptioniste gegaan met de vraag dat we niet tevreden waren van de kamer, want als ze zeggen dat ze een 5sterren hotel zijn was die helemaal niet het geval. De receptioniste zei tegen men man dat hotel compleet was en kon ons verder niet helpen er is discussie gekomen tussen haar en men man, toen men man naar boven kwam was hij bereidt op te vertrekken ik kon dit niet toelaten wij hadden inmiddels voor alles betaald. Ik ben naar beneden gegaan met dezelfde vraag zorg dat er een oplossing komt, diezelfde receptioniste zei weer we zijn compleet ik vroeg haar dat ze maar een oplossing vindt dit is ons probleem niet kamers moeten tip top in orde zijn. Dan is er een andere receptioniste gekomen en zei was wel vriendelijk en heeft me verder geholpen en heeft ons een nieuwe kamer aangeboden. Dit wou zeggen dat de andere receptioniste tegen ons loog, want er waren wel kamers vrij maar ze wilde haar job niet doen. In ieder geval wij zullen niet terug komen. En btw wij hadden 4 kamers geboekt met andere familieleden en dit was hetzelfde probleem voor hun airco werkte niet was snik heet in hun kamer.

    Hotels is goed gelegen met parkeerplaatsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,6
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk het meeste viel mij tegen! Van klantvriendelijkheid aan de receptie tot de kamers! De recepioniste die ons op het begin had bediend was regelrecht grof en heeft daarbij nog eens een grote fout gemaakt bij de berekening van de prijs! De kamers zijn vrij klein en niet groot genoeg voor 2 volwassenen en 1 kind! De kamerdienst was ook slecht ze ruimden de kamer niet deftig op en verversten de lakens en handdoeken niet! Onze kamer was ook echt heet en de airco wilde niet werken, we moesten echt een hele dag wachten op de technische dienst! Kortom had beter verwacht voor een 5-sterren

    Het animatieteam aan het zwembad was top en ook de medewerkers aan de snackbar waren echt vriendelijk! De ligging van het hotel is ook ideaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,2
    Dramatisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ten eerste was het personeel aan de receptie niet altijd even vriendelijk! We hadden ook problemen in de kamers en we vroegen een oplossing waarbij een recepioniste gewoon grofweg zei ' das jammer daar kan ik niets aan doen' ! De airco in de kamer werkte niet en we hebben echt verschillende malen gevraagd om em te maken, dit werd pas om 1u in de nacht geregeld! De minibars mankeerden ook! De poetsvrouwen deden niet altijd hun werk en verversten de handdoeken en lakens niet! Ik moest elke dag zelf gaan vragen voor nieuwe handdoeken! Al bij al heb ik toch wel wat betere service gekend!

    Ik vond de ligging van het hotel ideaal aangezien het echt een paar stappen verwijdert was van shoppingcenter almazar waar je we lekker zijn gaan eten! Het ligt ook iet zo ver van menara mall ( beter dan almazar)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    Slecht, nooit meer in deze hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de hotel is niks te krijgen voor kleine kinderen. Als je het zelf van buiten haalt mag het niet de hotel in. Hierover flinke ruzie gemaakt met de bewaker bij de deur en later ook met de manager. Ik reis de hele wereld rond maar nog nooit zo een stomme regel gezien. De hotel moet het of zelf aanbieden of de klanten toelaten om de spullen de hotel mee in te nemen. En wat ze wel aanbieden is belachelijk duur. Fles water €3. Winkel 50 meter vanaf de hotel €0.60 cent

    Kamers waren in orde. Groot en netjes. Maar er waren geen kinderbedden meer. Mijn kind heeft alle dagen hierdoor op de grond moeten slapen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    2,9
    Alles aan de hotel en personeel was slecht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles aan de hotel en personeel was slecht!! Op het ontbijt na!! We kwamen aan en er waren geen handdoeken en lakens waren niet verwisseld waar vorige bezoekers op geslapen hebben. Dit keurig gemeld en het zou meteen geregeld worden. Na het zwemmen komen we in de kamer en nog steeds geen schone lakens of handdoeken te bekennen. Weer naar receptie gelopen en pas na 5keer vragen en boos worden eindelijk handdoeken en lakens gekregen. Ook geboekt en betaald voor een extra kinderbedje. Ook die na 5x helemaal niet gekregen dus baby tussen ons in laten slapen. En het personeel heel asociaal en doen niets om dr klanten tevreden te houden. Ben in veel hotels in marrakech geweest en dit was echt de slechtste. Dus nooooit meer zeker geen 5 sterren waard!!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,2
    Een ieder die een 5* hotel gewend is; ga hier niet naar toe, want het is geen 5* hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geen wifi op de kamer, terwijl dat wel beloofd was. - Airco was heel zwak. - Binnenzwembad moest voor betaald worden. - Personeel was niet behulpzaam en je leek totaal niet serieus genomen te worden. Zo heb ik uren op handdoeken zitten wachten terwijl ik er een aantal keer om heb gevraagd. - Receptie doet ook niet wat het belooft waardoor je steeds zelf naar ze terug moet. - Televisie, koelkast en kasten zijn allemaal verouderd en werken niet naar behoren.

    - Matras was heerlijk. - Kamer was ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Lekker hotel dat van alle gemakken voorzien is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging van het hotel is rustig. In de buurt is er niets. Het ligt in een nieuw gedeelte. Je kunt niet te voet naar het centrum. Je hebt daardoor wel veel privacy en rust bij het zwembad. De bedden vonden wij te hard maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

    Goed hotel, mooie inrichting, ruim opgezet, heerlijk zwembad met poolbar, muziek aan het zwembad en fijne ligbedjes. Ook erg prettig was de gratis ruime parkeergelegenheid van het hotel. Ze brengen je ook nog met een gratis shuttlebusje naar Jamaa el Fna (plein) in Marrakech. Deze service moet je wel reserveren bij de receptie en en rijdt dagelijks tot 21 uur, ideaal. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is uitgebreid en netjes verzorgd. Wij waren erg blij met dit grote zwembad in het hete Marrakech! Ik zou iedereen aanraden om een hotel met zwembad te nemen :-)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,8
    Prima plek om Marrakech te bezoeken, combi zonnen/zwemmen - cultuur
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is jammer dat het poolrestaurant niet open is in de avond, dat is sfeervol en heeft een prettige eenvoudige kaart, prima. Het gewone restaurant is sfeerloos en conferentieoordachtig en ik vind buffetten niet fijn.

    Heerlijk zwembad in grote tuin, heerlijk na zo'n dagje in de volle drukke binnenstad!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie goed! Personeel heel aardig! Kamer was top! Zwembad was ook goed en genoeg bedjes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,8
    Ruime kamer en grote zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sevvice. En ontbijt.

    Ruime kamer en grote zwembad. Meer ook niet. Badkamer ok alleen water van douche liep niet goed door. Storend🙄

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    zwembad was goed kamer netjes eten erg lekker gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    je moet voor water 68 dirhams betalen nou dat kan gewoon niet

    zwembad was goed kamer netjes eten erg lekker gevarieerd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    6,3
    Vreselijk harde muziek gedurende de gehele nacht.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk harde muziek gedurende de gehele nacht. Ook erg warme kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    Ik had incl.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De taxi kosten. Het eten was prijzig.

    Ik had incl.ontbijt.Was heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,6
    Heel goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks

    Heel goed hotel. Ontbijt ook perfect. Genoeg bedjes. Gratis handdoeken bij t zwembad. Shuttle bus nr t centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    5,0
    Te weinig lig bedden bij zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig lig bedden bij zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoek service

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, snelle service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel en de ruime schone kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,7
    Personeel waren niet vriendelijke voor de rest was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel waren niet vriendelijke voor de rest was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,2
    Prima hotel! Vriendelijk personeel, schone kamer. En een mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had qua zoetwaren wat uitgebreider gemogen. De rest was prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel, niks aan te merken,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    4,2
    Niet fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht personeel. Onbereikbaar, waardoor de prijzen voor taxi heel hoog zijn. Geen nachtclub zoals beloofd werd.

    Groot hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Uitstekend excl het eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Het heerlijke bed. Het zwembad. Het personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Top verblijf! Geweldig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Top!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,2
    Wisselkoers van de pinautomaat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service,airco,ontbijt

    Wisselkoers van de pinautomaat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,3
    Super fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op mijn etage hoorde ik personeel op elkaar schreeuwen

    Zwembad

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    9,6
    Gewoon een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gewoon een prima hotel. Mooie grote kamer, prima bed, prima douche en bad. Stil. Zwembad zag er mooi uit en prima ontbijt. 5 min lopen naar een kleine mall met een grote Carrefour. Vlakbij de luchthaven. Gratis parkeren voor het hotel. Personeel deed het allemaal keurig.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    De mooie tuin die rust uitstraalt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De afrekening is niet wat Booking.com ons heeft beloofd. We moesten omgerekend 1 dag extra betalen vanwege de verplichte koerstoeslag die in rekening wordt gebracht (Prijs EUR X 11= totaalprijs). Dit had wel bij het boeken mogen worden vermeld. Booking is volgens het Hotel hiervan op de hoogte maar doet er niets mee.

    De mooie tuin die rust uitstraalt.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    5,4
    mooie kamer met goed eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer rook naar riolering,na dit gemeld te hebben zouden ze komen kijken niet gedaan dus bij vertrek weer gemeld, toen technische dienst naar boven gegaan en werd er gezegd dat er niks aan de hand was terwijl wij geen commentaar meer konden geven omdat we al uitgecheckt en naar huis waren.

    mooie kamer met goed eten

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    zwembad perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    best duur. geen eigen eten of drinken naar binnen.

    zwembad perfect het ontbijt was heerlijk. en goeie locatie voor een winkelcentrum pendelbus naar de stad.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,6
    altijd wie er ook werkt een warm welkom ,zelfs als je voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt buffet kan beter maar ook hier steeds meer verbetering

    altijd wie er ook werkt een warm welkom ,zelfs als je voor de medewerker nieuw ben ,proffesioneel

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    5,4
    Bedden en het zwembad en tuin en de wijk waar het hotel lag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles een grote bron van irritatie zeker het personeel receptie roept bv ontbijt is mogelijk bij vertrek om 06.00. de ander roept weer 06.30. Uiteindelijk ontbijt wel in rekening gebracht en niet kunnen gebruiken omdat we pas om 07.00 konden ontbijten en we toen naar het vliegveld moesten. En dit is een voorbeeld kan hier veel schrijven maar het is gewoon een slechte service. Kijk vooral ook uit in het binnenzwembad. In de zone waar het bubbelbad is lijkt of er een trap zit door de vorm. Gevolg is dat ik nu 2 weken verder nog bijna niet kan zitten omdat ik op mijn stuitje geknald ben . Later hoorde we van personeel dat het regelmatig gebeurd en het zou voor het hotel een kleine moeite zijn hier iets mee te doen maar vergeet het maar. Profileren zich als 5 sterren hotel onze mening is nog geen 3 . Dus prijs en kwaliteit staan niet in verhouding gewoon niet naar toe gaan

    Bedden en het zwembad en tuin en de wijk waar het hotel lag. Ontbijt is uitgebreid en lunch bij het zwembad ook niks mis mee. Diner niet gebruikt in hotel

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    7,5
    snackbar, pianobar en roomservice
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was maar een enkele mogelijkheid om te eten beneden, dit bleek een buffet te zijn, het buffet was niet zo heel erg lekker en ontzettend duur beetje jammer had graag a la carte gegeten

    snackbar, pianobar en roomservice

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    gastvrijheid personeel
    • Stel

    kussens

    gastvrijheid personeel

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    De zwembad en het uitzicht van uit mijn balkon
    • Vakantiereis
    • Groep

    De personeel was niet vriendelijk op mijn kamer kon ik niet met wifi verbinden

    De zwembad en het uitzicht van uit mijn balkon

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    10
    hospitality
    • Vakantiereis
    • Stel

    nothing

    hospitality

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    4,6
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    10
    ontbijtbuffet/diner buffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijtbuffet/diner buffet ligging service transfers welkom gast gevoel

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palm Plaza Hôtel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: