Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Fes 5-sterren

85 Avenue Des Far Fes, 35000 Fès, Marokko

#143 van de 172 hotels in Fès

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 764 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    2,5
    Heel weinig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt er was weinig keus, de koffie was niet te drinken bestelde je wat kreeg je het koud geserveerd ipv warm. De kamers werden niet goed schoongemaakt. De prijs kwaliteit verhouding was zeer slecht. De parkeergelegenheid is ook erg slecht. Ik ben erg ontevreden over het hotel.

    Heel weinig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    Zeer vriendelijk ontvangen, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De fitness was redelijk sommige apparaten waren stuk anderen deden het wel. De lounge en bar was koud en donker, niet echt gezellig. Je loopt zeker een 30 minuten naar de oude stad (medina). In de omgeving weinig lokale restaurantjes (vaak hotels).

    Zeer vriendelijk ontvangen, behulpzaam personeel. Ontbijt is uitgebreid en vers. Kamers zijn schoon en ruim, maar hier en daar hangt wel wat scheef of werkt niet meer. Douche ging kapot, wordt na melding direct verholpen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Grote kamers, goede bedden en goede badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee kamers gereserveerd met tussen deuren ivm kinderen. Ze hebben onze verzoek niet gelezen, tijdens het inchecken waren die kamers bezet in verdiepingen 5 en 6, wij krijgen twee aparte kamers, andere verdiepingen mogen ze van de directie niet gebruiken omdat het in de zomer rustig is. Jammer.

    Grote kamers, goede bedden en goede badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    3,8
    Eerste en laatste keer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk en opdringerig personeel. Personeel volgde ons overal totdat wij ze fooi gaven. Zwembad en sportschool waren erg onhygiënisch. Bij het zwembad liepen kakkerlakken rond en het water was erg vies. Een massage die ik had geboekt voor 45 minuten duurde niet langer dan 20 minuten

    Goede locatie, alles wat we nodig hadden was vlakbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was dramatisch slecht en het parkeren kost geld. Het eten dat je kon bestellen bij de room service was heel goed!

    De kingsize bed beviel me het meest

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,2
    niet klantvriendelijk, niets voor serieuze mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Overdreven veel lawaai op de kamer van de discotheek op het gelijkvloers, was te horen tot op het 4de verdiep tot 4u s morgens. Totaal niet kunnen slapen

    Airco op de kamer werkte goed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    2,9
    Drama, zeer slecht, alles is zeer slecht!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Het hotel is echt geen 5sterren waard, ik lieg echt niet.

    Alleen de grootte van de kamer, voor de rest was t zeer en zeer slecht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Kort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Eteb

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er werd onderscheid gemaakt tussen mensen tijdens het ontbijt !!?

    uitzicht en het confort van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Tapijt is erg vies
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt

    Tapijt is erg vies

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    eenzalig verblijf
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeermogelijkheid

    Heel goed service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    zalig hotel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks op te merken

    Heel ruime en proper kamers, het hotelpersoneel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,2
    Goed vriendelijk verblijf Fez
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde badkamer

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    De sfeer en het eten waren goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer en het eten waren goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,7
    anderhalve ster te veel qua vriendelijkheid en hygiene
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    vriendelijkheid van sommig receptiepersoneel. Kamers erg stoffig. Prijzen in hotel belachelijk duur

    de centrale ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,3
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lobby ontvangst... net of je in een donker gat binnenkomt.. Veel prostitutie in de bars

    De kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    6,7
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi en oude meubels, jammer

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Kamers
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,3
    Ik heb me vermaakt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Schoon

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    4,2
    Ontbijt was simpel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was simpel. Kamer erg warm. Airco defect. Ongelooflijke herrie uit de bar tot 03.00 uur. Slapen was onmogelijk. Personeel onbehoorlijk. Bell boy is vrijpostig en denkt mij als gast indecent te kunnen benaderen. Klacht wordt niet serieus genomen door management.

    Ontbijt was simpel. De kamer erg gehorig. Onmogelijk te slapen tot 03.00 uur vanwege enorme herrie in de bar.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    3,8
    het enige wat we fijn vonden in het hotel was de kamer zelf...
    • Vakantiereis
    • Stel

    _ de receptie : er was een meisje wat echt niet beleefd. _ het lawaai wat je elke nacht weer hoort.. ook al zaten we op de 6e verdieping. elke dag ruzies 3n muziek op straat. _ parkeren. het is niet fijn als je je auto geparkeerd hebt en vervolgens de parkeerwachter of dronken mensen snachts er tegenaan hangen. _ bar openingstijden. overdag is er niks te krijgen maar je mag ook zelf niks meebrengen dus het is geen doen om lekker aan het zwembad te liggen als je er geen drinken kunt bestellen. _ ontbijt niet genomen want was 13 euro per persoon en dat is echt duur in marokko heb je een luxe onbijt voor 6 euro en een simpel vanaf 2. _ mensen die bij de bar werken zitten gewoon alleen maar te appen en als klanten hun eten niet op hebben nemen ze het mee naar de bar en eet het personeel het vervolgens in de bar zelf op.

    het enige wat we fijn vonden in het hotel was de kamer zelf en het fijne bed en dat er goed schoongemaakt werd.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,8
    Fijne ruime kamers, mooi groot en goed bed en leuke bar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijne ruime kamers, mooi groot en goed bed en leuke bar beneden met tijdens ons bezoek goede live muziek, beetje blues onder het genot van een drankje. Tevens goed gegeten in het á la carte restaurant met een lekker wijntje erbij.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    4,6
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Koude zweembad, niet neetjes genoeg voor 5 steren

    locatie

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    5,4
    Slechte bedden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slechte bedden

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    Mag uitgebreider
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bestelde pizza die we middels de roomservice hebben besteld viel tegen: koud en weinig smaak!!!

    Mag uitgebreider

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,1
    Geluidoverlast van nightclub
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidoverlast van nightclub

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Zeer correct, efficiënt en proper
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt stelt niet veel voor

    Zeer correct, efficiënt en proper

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,9
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,9
    de zeer ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt

    de zeer ruime kamer

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt duurt te lang voor dat je krijgt wat je hebt gevraagd of besteld

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    10
    Super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks

    Super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    5,4
    Douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Fitnessruimte, garage

    Douche

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    5,8
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schone kamers

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeren

    Grote kamer

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Kamer en het bed waren de uitblinkers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt is niet echt een ontbijt van een 5 sterren hotel

    Kamer en het bed waren de uitblinkers. Vooral de prijs was ook goed

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,8
    Ruime kamers, aangenaam geslaen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt viel me tegen.

    Ruime kamers, aangenaam geslaen.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    10
    Zeer vriendelijke personeel en de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Zeer vriendelijke personeel en de locatie.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ramada Fes

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: