Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Adriana

99, Derb Jdid Bab Doukkala, Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#95 van de 925 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 575 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,3
    Een oase van rust in een drukke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De riad ligt 10 min. Lopen van het centrale plein. De auto moet een flink stuk van de riad geparkeerd worden wat best wel een nadeel is. Moeilijk te vinden

    Mooie riad. Schone kamer. vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt op dakterras. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Alles was op en top goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Bleue
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is een beetje lastig te vinden in de doolhof van de medina

    Alles was op en top goed. De kamer was ruim en erg schoon. De badkamer is goed en mooi ingericht. Dakterras is prachtig. Ontbijt is heerlijk. Personeel waren erg betrokken en vriendelijk. Absolute aanrader.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    5,8
    Personeel Goed service , goed kamer en terrasse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie is is onveilig gevoel en lopend moeilijk te vinden , door taxi niet te bereiken voor al heel eng laat in de avond te vinden.

    Vooral in de avond taxi moet voor de deur komen het onveilig gevoel en moelijk te vinden de hotel te bereiken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Prachtige Riad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite Abrikoos
    • Verbleef 5 nachten

    Prachtige Riad! Hele goede locatie om de stad te verkennen. Goede en praktische tips gekregen. Vervoer van en naar vliegveld ook prima. Echt een aanrader!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,2
    Sfeervolle Riad met enorm gastvrij team
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bordeaux Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden is de meeste Riads zijn niet erg groot. Kwestie van wennen.

    Riad met een geweldige female touch. Veel oog voor detail en service. Team is erg gastvrij onder de bezielende leiding en inspiratie van Melanie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oranje Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Avondeten is ook erg lekker. Personeel was zeer aardig en gastvrij. Goede hygiene. Prachtige binnenplaats. Dit riad is zeker aan te raden!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,3
    Een oase van rust voorzien van alle comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bordeaux Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was minder, de taxi kan er niet komen. Het is er druk en smoezelig. Vanaf het plein moet je door een smalle hele drukke steeg naar de riad lopen. We voelden ons niet op ons gemak.

    Mooie accommodatie in de oude binnenstad (medina). Prachtig ingericht, zeer schoon en comfortabel. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Een oase van rust in de drukte. Heerlijk ontbijt op het dakterras. Mogelijkheid om ook 's avonds te dineren (moet je wel van te voren reserveren).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Zeer vriendelijke ontvangst en ontbijt was lekker en vers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oranje Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig daglicht

    Zeer vriendelijke ontvangst en ontbijt was lekker en vers. Elke dag werd er iets anders geserveerd zodat het niet saai werd. Ook de badkamer vonden we erg mooi en praktisch. Een hamam gevoel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    Beste verblijf in Marokko
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Je voelt je hier echt gast, niets wordt uit de weg gegaan om het naar je zin te maken. Tijdens de ontvangst wordt met je uitgebreid besproken hoe je je dagen in Marrakesh het beste kan indelen, goede tips voor restaurants, waar je het beste je auto kan parkeren, etc. En een heerlijk ontbijt op het dakterras. Als je 's avonds terugkomt is de patio sfeervol verlicht met kaarslicht en waxinelampjes. Onze beste overnachting in 3 weken Marokko.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    Een geweldige ervaring!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite Abrikoos
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was een geweldige riad. Prima gastvrouw, aardig en informeerde ons goed! Mooie accommodatie met prima kamers, alle voorzieningen aanwezig ! Goed ontbijt! Kortom geweldig , kan het iedereen aanraden!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    10
    Ligging, sfeer, personeel, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rioolgeur die vaak voorbij kwam in de kamer

    Ligging, sfeer, personeel, ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    Beeldschoon riad .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oranje Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was in orde

    Beeldschoon riad . Vriendelijk ontvangst . Ronduit geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Receptionist top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met verbindinsdeur Roos
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptionist top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    fijne citytrip in oosterse sferen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bordeaux Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    er viel niets tegen

    Sfeer in het Riad, vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel, heerlijk ontbijt op het dakterras

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,6
    Prachtig Riad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met verbindinsdeur Roos
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig Riad. Zeer vriendelijk welkom met uitleg en tips voor de dag.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Heerlijke plek in een fascinerende oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bordeaux Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima Riad in interessante stad. Vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite Abrikoos
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie badkamer, lekker ontbijt, rustpunt in drukke Marrakech

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite Abrikoos
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening was prima

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    De ontvangst door de hoteleigenaar Idris en zijn echtgenote...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ontvangst door de hoteleigenaar Idris en zijn echtgenote Melanie waren hartelijk en betrokken. Idris nam ons apart om met hem de stadsplattegrond door te nemen hij wees aan waar we goed konden lunchen en dineren. Ook wees hij plaatsen aan die mooi en/of leuk waren om te bezichtigen. Ook Melanie, zijn kwam uit haarzelf om ons wat tips te geven. De vriendelijke Hassan, die ons het ontbijt steeds serveerde, deed alle moeite om het ons naar de zin te maken. Het ontbijt was uitgebreid. De kamers waren er schoon en hadden de uitstraling van "Duizend en een Nacht".

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    10
    Fijne, smaakvol ingerichte kamer, heerlijk ontbijt in het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fijne, smaakvol ingerichte kamer, heerlijk ontbijt in het zonnetje op het dakterras, fantastische service en heel vriendelijk personeel. Prachtige Riad waar het een feest is om te verblijven. Dit adres is zeer aan te bevelen!

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    8,3
    De uitbater heeft op de dag van aankomst een heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden pech dat het wat koud was en we hebben pas bij vertrek gemerkt dat er een extra electrisch verwarmingstoestel stond onder de lavabo. Misschien zeggen bij aankomst?

    De uitbater heeft op de dag van aankomst een heel gedetailleerde uitleg gegeven over de bezienswaardigheden, tips van restaurants..Hij heeft echt tijd daarvoor vrijgemaakt.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,2
    De sfeer is echt fantastisch in het Riad, we kregen elke dag...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De sfeer is echt fantastisch in het Riad, we kregen elke dag hele fijne, handige en leuke tips van de eigenaar over wat te doen, waar te eten en hoe we niet verdwaald konden raken. Het ontbijt is super uitgebreid en lekker en wordt fijn opgediend zodra je uit je bed rolt en je je begeeft naar het heerlijke dakterras. Kamers zijn ruim en sfeervol, in het gezamenlijke woonkamertje in het riad kun je bijkomen, wordt de openhaard opgestookt zodra het wat frisser wordt en kun je zelfs een filmpje kijken. Locatie is goed, alles is te lopen. De eenpersoonsbedjes waren een beetje klein voor Hollandse lange benen, maar als dat het enige minpunt is... ;) We vlogen midden in de nacht terug naar Nederland, maar zelfs om 04.30 uur 's nachts kregen we nog een uitgebreid ontbijtje, service! Zeker een aanrader dus. Wij hebben genoten!

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    10
    vriendelijk personeel, zeer fraaie riad, prachtige kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    perfect

    vriendelijk personeel, zeer fraaie riad, prachtige kamers, heerlijk terras met lekker ontbijt, goede tips van Driss

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    9,6
    Vergissing bij het boekn van een taxi naar het vliegveld bij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vergissing bij het boekn van een taxi naar het vliegveld bij de terrugreis.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    8,8
    De persoonlijke service en goede tips van de eigenaar
    • Vakantiereis
    • Groep

    De persoonlijke service en goede tips van de eigenaar

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    10
    Alles: de ontvangst, het personeel, de eigenaren, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles: de ontvangst, het personeel, de eigenaren, de accommodatie, het ontbijt,het diner. Echt uitstekend. Niks op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    8,8
    Everything was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Everything was perfect

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,8
    Personeel en persoonlijke aandacht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel en persoonlijke aandacht. Ontbijt was uitgebreid en lekker.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,9
    Locatie binnen de Medina, vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koude douche s'ochtends

    Locatie binnen de Medina, vriendelijk personeel en behulpzame gastheer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Adriana

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: