Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel & Spa Dar Bensouda

N°14 Zkak El Bghel, Quettanine, Fes El Bali, 30000 Fès, Marokko

#17 van de 172 hotels in Fès

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 620 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    We werden heel vriendelijk ontvangen met een welkoms munthee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat minder was is de afgelegen locatie om er te geraken maar achteraf ontdekten we dat we om begeleiding hadden kunnen vragen bij de reservering.

    We werden heel vriendelijk ontvangen met een welkoms munthee en een rondleiding in het hotel. Het zwembad was ideaal en het dakterras was ons lievelingsplek! We kregen niet genoeg van het mooie uitzicht! Het eten dat je kan bestellen is super lekker en echt een aanrader. Alles is zijn geld waard. Ook de kamer en badkamer was prachtig en heel comfortabel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Heel ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was heerlijk, ruime keuze. De kamers zijn sfeervol en zeer schoon. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De hamam was heerlijk. En een prachtig uitzicht op het sfeervolle dakterras!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,6
    Een absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is wat uitdagender, maar het hotel staat altijd voor je klaar om je wegwijs te maken en om je op te halen. Een gids in deze enorme medina is sowieso nodig.

    Een hele fijn plek om te verblijven in Fes. De Dar is prachtig ruim en het dakterras heeft een geweldig uitzicht. Het personeel heeft er voorgezegd dat we een heerlijke en onbezorgde tijd hebben gehad. Zowel de concierge als degene die ons wegwijs heeft gemaakt naar verschillende restaurants heeft ons zeer vriendelijke geholpen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    10
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke riad met ontzettend gastvrij en behulpzaam personeel, ze maken het verblijf echt meer dan aangenaam. De riad bevindt zich midden in de medina, waar verdwalen leuk kan zijn. Maar als je het niet meer kunt vinden kun je ze bellen en halen ze je op. Het ontbijt is heerlijk en de koffie echt TOP. De airport shuttle service is goed geregeld en niet duur, maar wat deze riad echt bijzonder maakt is de service van het personeel, niets is teveel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    De kamer was een droom.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was een droom. Mooi verzorgd, schoon en ruim. Goede bedden en fijne sfeer. Daarnaast was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Tot slot het geweldige dakterras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,6
    Een geweldige nieuwe en leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige dat wat ons betreft miste is de mogelijkheid om de transfer van het vliegveld naar het hotel vooraf te regelen. De medina van Fez is een doolhof, waar je zonder hulp de weg niet kan vinden. Gelukkig kon de taxichauffeur het hotel bellen, welke op zijn beurt zorgde voor het laatste stuk van de reis.

    Het hotel, een gerenoveerd authentiek paleis, is een verborgen parel in de medina van Fes. De hoteleigenaren waren vriendelijk, en hebben ervoor gezorgd dat we probleemloos de 'main street' van Fez hebben kunnen vinden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    9,2
    Fantastisch mooie riad in de medina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Riad bevindt zich midden in de oude medina en is zonder hulp van porters (bagagedragers) niet te vinden. Omgekeerd geldt hetzelfde voor de parkeerplaats buiten de medina

    Oase van rust in een hectische oude medina. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kreeg zelfs een mobieltje mee waar we de riad mee konden bellen bij problemen of de weg niet konden vinden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Authentieke riad te midden van een doolhof van gangen pal in de Medina met zijn geuren en geluiden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons geen probleem, maar de badkamer lag op een hoger verdiep berijkbaar via een smalle, tamelijk stijle trap. Minder mobiele mensen kunnen hier niet terecht.

    Typische riad. Pal in de Medina. Oud maar authentiek en mooi. Supervriendelijk personeel, goed ontbijt en diner (maar eerder beperkte keuze)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Fantastische plek voor een korte bezoek aan Fez!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De accommodatie is super, je verblijft in een paleis! Ontbijt is elke dag anders en erg lekker, avond eten is gewoon goed, service is uitstekend met vriendelijke en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,6
    Een aanrader als je de sfeer van de Medina in Fez wilt ervaren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets. het was allemaal piekfijn in orde.

    Zowel het ontbijt als de kamer waren prima verzorgd. Wij kunnen dit verblijf een ieder aanraden. Het personeel is erg vriendelijk en uiterst behulpzaam. Ze doen alles om het je naar de zin te maken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Heerlijke romantische lokatie om er met je partner even uit te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het bed was een beetje te hard

    erg goede service, zeer vriendelijk personeel en ook zalig eten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Alles!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massage

    Prijs kwaliteit erg goed en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Mooi Riad middenin de medina met grote kamers, lekker eten (grote porties) en fijn dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk bereikbaar. Middenin de Medina.

    Lekkere bedden en een mooi dakterras met ligbedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,6
    Prima verblijf! Wat me heel erg aangreep.....waarom bekommert niemand!! Zich om de dieren in Fez(mar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dierenleed, rondom accommodatie .

    Personeel, schoon , gastvrij, goed airco

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    10
    Het personeel is heel vriendelijk en laat u echt genieten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Prestige Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is heel vriendelijk en laat u echt genieten van uw vakantie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Top verblijf gehad! Super vriendelijk personeel, lekker ontbijt en een mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Ontbijt, kamer en service waren top! Deze riad is een ware aanrader en heeft een mooi uitzicht over de gehele medina!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    Super service, je voelt je meteen thuis, prachtig pand met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Super service, je voelt je meteen thuis, prachtig pand met mooi ingerichte kamers. Heerlijk ontbijt en personeel is top!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    10
    prachtig gerestaureerd hotel, een Dar dus.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    prachtig gerestaureerd hotel, een Dar dus. heel erg in stijl van het oorspronkelijke Fez, Beeldschone kamer met veel vierkante meters. 1000 en 1 nacht wordt waar hier.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    8,8
    Zeer fraaie Riad, heel ruime en luxe kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inrichting een beetje steriel. Personeel correct, maar niet hartelijk. Riad is lastig te vinden.

    Zeer fraaie Riad, heel ruime en luxe kamer en badkamer. Vijf sterren accommodatie.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,6
    Geweldige eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je erg lang bent (langer dan 1.90m) was onze kamer te laag voor je.

    Geweldige eigenaar. Heel vriendelijk, behulpzaam en wil het zijn gasten helemaal naar de zin maken.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    5,8
    Dat het schoon is
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Toilet ver van de slaapkamer was, voornamelijk voor s'nachts. Ontbijt viel mij tegen. Er werd aangegeven dat je overal wifi zou hebben. Dit was niet het geval

    Dat het schoon is

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,6
    Het is een prachtig gebouw met prima faciliteiten, zwembad,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    Het is een prachtig gebouw met prima faciliteiten, zwembad, mooie verschillende zitjes en zonnestoelen en een schitterend dakterras. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Onze kamer was ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,6
    Prachtige plek om bij te komen na een dagje medina
    • Vakantiereis
    • Groep

    'S avonds is na sluiting winkeltjes Medina de weg terug wat luguber, maar ook weer niet echt gevaarlijk

    Prachtige plek om bij te komen na een dagje medina

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,6
    De kamer was prachtig, en heel vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was eenvoudig. Medina lastig te vinden, vooral de terugweg. Na een paar keer wandelen hadden we het zo onder de knie!

    De kamer was prachtig, en heel vriendelijk personeel! Het dakterras heeft een prachtig uitzicht!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Een prachtig gerestaureerde riad uit de 17de eeuw, het oude...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets !

    Een prachtig gerestaureerde riad uit de 17de eeuw, het oude woonhuis van de imam van de tegenover liggende moskee (die nog gerestaureerd moet worden dus vrees niet voor de gebeden !)), voorzien van alle moderne gemakken anno 2015. Geweldige ligging, wat een oase van rust midden in de medina van Fez, prachtig zwembad, erg lief en behulpzaam personeel, heerlijk bed, zalige douche en dito handdoeken en geweldig ontbijt..

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    9,6
    Een baken van rust en gastvrijheid in een overweldigende...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een baken van rust en gastvrijheid in een overweldigende stad. Prachtig stadspaleisje met mooi dakterras en fijne kamer met uitstekend bed.

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    10
    Een oase van rust, in de drukte van de medina.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een oase van rust, in de drukte van de medina. Prachtig en zeer smaakvol ingericht. Zeer vriendelijk personeel. Kortom: een aanrader!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    kleinschaligheid, privacy en service staat hoog in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleinschaligheid, privacy en service staat hoog in het vaandel

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel & Spa Dar Bensouda

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: