Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Dar Alsaad

Quartier Riad Laarouss - Derb el Bakkal N°11,, Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#292 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 371 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,2
    De kamers zijn precies zo als op de foto’s!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rabat Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een koelkastje en kluisje op de kamer. De gehele riad is zeer gehorig, de deuren zitten er eigenlijk een beetje voor de sier in.

    De kamers zijn precies zo als op de foto’s! De kamers zijn erg netjes en worden dagelijks goed schoongehouden. Het personeel van de accommodatie, en dan voornamelijk Mustafa zijn echt super vriendelijk. Hij spreekt vloeiend Engels en is bereid om je werkelijk met alles te helpen. De Riad zit aan de rand van de medina, hier hoor je bijna de moskeeën niet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rabat Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet te vinden zonder navigatie, bel of laat iemand bellen om je op te halen als je in de buurt bent. Tussen 16 en 18 is er nooit iemand aanwezig, alleen telefonisch.

    Ontzettend fijne accomodatie. Ziet er ontzetten leuk uit allemaal, precies zoals op de foto's. Fijn zacht bed met goede schone lakens. Douche met een constante druk en warmte, nogal uniek vond ik dit. Lekker ontbijt erbij en het personeel is ook heel vriendelijk. Op onze laatste dag gingen we om 6.45 uur al weg maar we kregen netjes een ontbijtpakket mee.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie in het oude centrum van Marrakech. Vanuit de Riad is het ong 15 min lopen naar het djemaa el fna plein. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Dankjewel Rachida en Mustafa voor dit geweldige verblijf!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    10
    Hetgeen je voor deze prijs krijgt is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig te vinden bij eerste bezoek (via klein steegje), ik adviseer als je van het vliegveld komt je op te laten halen door taxi in opdracht van Riad.

    Super schoon, gezellige kamers, goed ontbijt, een dit alles voor geweldige prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    Een mooie fijne plek om tot rust te komen in het drukke indrukwekkende Marrakech.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal NIETS

    In het drukke overweldigende indrukwekkende Marrakech was dit een pracht plek om tot rust te komen. Het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles mooi verzorgd met heerlijk avond eten en heerlijk ontbijt. Het Riad ligt heel centraal om Marrakech te ontdekken. Kortom een echte aanrader!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    10
    Echt geweldig zeker gezien prijs - kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Mogador Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De persoonlijke aandacht van Mustafa en Rachida waren geweldig. Ze konden ons vertellen over hun leven in Marokko met daarbij hun vriendelijkheid die ze lieten zien.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,6
    Perfecte accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sahara Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte accommodatie! Wel lastig om zelfstandig te vinden maar als je eenmaal weet waar het is geen enkel probleem!=] Vriendelijke ontvangst en prima ontbijt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,1
    Al met al viel het wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Mogador Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte locatie midden in de medina, scooter domein. Het was er ijskoud savonds geen verwarming alleen klein kacheltje op kamer, in tegenstelling van war er op internet staat aangegeven kon niet met visa betalen alleen cash.

    De ontbijdame was super.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,6
    Sfeervol. Prijs/kwaliteitsverbouding kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Marrakech Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was erg gehorig. Hij komt direct uit op de binnenplaats , zodat latere binnenkomers erg goed hoorbaar zijn. Maar als je al slaapt geen probleem. We wilden nogmaals bij hen boeken voor de terugreis, maar toen was het vol.

    Mooie sfeer in Riad. Heerlijk eten en ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Marrakech Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje gehorig

    Prima bed en super lekker ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    6,3
    Wij werden erg ongeïnteresseerd ontvangen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Marrakech Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij werden erg ongeïnteresseerd ontvangen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ventilatie in de kamer, geen enkel raam, erg bedompt, niet erg schoon

    Goedkoop, prima locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Fijne kleine Riad in de medina, dichtbij de souks, goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Mogador Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Zeer vriendelijk, attent en correct personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    9,2
    Mooie ruime kamer (Rabat) op perfecte locatie met warm en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rabat Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Materiaal lakens (kwestie van smaak).

    Perfecte locatie, schoon, heerlijk verzorgd ontbijt en warm personeel.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    10
    Heel mooie inrichting en heel erg lieve en behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Heel mooie inrichting en heel erg lieve en behulpzame medewerkers. Ze doen hun uiterste best om het verblijf zo goed mogelijk te maken voor je. Helpen met weg wijzen en vertellen over bezienswaardigheden. En als je verdwaald komen ze je ophalen. En niet te vergeten erg lekker eten. Lekker zoet ontbijt en heerlijk diner! Transfer regelen ze indien gewenst en als je laat aankomt kun je een heerlijk diner vantevoren regelen.En gedurende de dag en avond verwennen ze je met lekkere thee, kruidenkoffie en lekkere hapjes. Rashida,Mustapha en Mohammed....toppers!

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    9,2
    We werden zeer warm verwelkomd met thee en koekjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Riad was enigszins lastig te vinden wanneer je er voor het eerst komt en op eigen gelegenheid er naartoe gaat. Hierna is het gemakkelijk terug te vinden.

    We werden zeer warm verwelkomd met thee en koekjes. Ook het ontbijt was elke dag lekker. Het personeel was zeer vriendelijk en er werd met ons meegedacht. De Riad ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het grote plein. Wanneer je uit de drukte van de stad komt, kan je heerlijk tot rust komen in de Riad waar je niks meekrijgt van de herrie van de stad.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,2
    Het Riad is een sfeervol gebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was jammer (hoewel begrijpelijk) dat het ontbijt in eerste instantie vanwege de Ramadan pas om 9.30 werd geserveerd. Later mochten we toch eerder ontbijten, wat prettig was omdat we dan iets meer tijd hadden omdat de musea e.d. om 15.00 uur dichtgingen vanwege de Ramadan.

    Het Riad is een sfeervol gebouw. De Wifi werkte prima. De airco (kamer Rabat) was heerlijk bij een hitte van 40 graden. Ontbijt was heerlijk met voldoende koffie/thee/sap en Marokkaanse broodjes.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    10
    Hartelijk ontvangst met heerlijke Marokkaanse thee en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Riad is enigszins moeilijk te vinden

    Hartelijk ontvangst met heerlijke Marokkaanse thee en zoetigheden. Riad is prachtig, schoon, sfeervol en met een mooi dakterras. Ontbijt wordt met veel liefde en zorg geserveerd met afwisselende items en verse sapjes. De warmte van Mohamed, Moustafa en Rachida maakten ons verblijf tot een waar plezier. Shukran !

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    9,2
    Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren misschien hard maar dat was het ook echt.

    Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Stonden altijd open voor vragen en altijd in staat om te helpen. Het ontbijt elke ochtend geeft ook een aantal plus punten.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    8,8
    Locatie perfect, personeel zeer behulpzaam en vriendelijk,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche afvoer verstopt, slang bijna stuk, geen steun om douche hoog op te hangen. Vreemde smaak aan de koffie.

    Locatie perfect, personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, design/inrichting mooi!

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,8
    Geen luxe, wél zeer comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets op aan te merken !

    Geen luxe, wél zeer comfortabel. Met name de service gerichtheid van dit betrokken team maakt het verschil!

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    10
    Goede huiselijke sfeer en hartelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede huiselijke sfeer en hartelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,2
    Het personeel , de locatie , de kamers , het ontbijt :...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel , de locatie , de kamers , het ontbijt : schitterend !

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    8,3
    de gastvrijheid, prima sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dat we niet met en bank pas konden betalen.

    de gastvrijheid, prima sfeer

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    9,2
    Locatie vlakbij de zouks en de vriendelijkheid van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer op begane grond aan de binnenplaats, beetje gehorig.

    Locatie vlakbij de zouks en de vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    8,8
    Kamer ziet er prachtig heel autenthiek uit.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was geen grote spiegel op de kamer..

    Kamer ziet er prachtig heel autenthiek uit.. ontbijt is elke dag hetzelfde.. lekker brood en jam soorten..

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Hygiene en aardige personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene en aardige personeel

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,2
    hospitality
    • Vakantiereis
    • Groep

    hospitality

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    10
    De kamers, het personeel, de uitstraling en sfeer van de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers, het personeel, de uitstraling en sfeer van de Riad.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    10
    De ruime kamers, de mooie inrichting van de Riad, lekker...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ruime kamers, de mooie inrichting van de Riad, lekker eten en charmante medewerkers.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Dar Alsaad

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: