Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Dar Othmane

198, Derb Essakaya - Issebtyine- Medina, Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#349 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 233 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Een oase van rust in een drukke stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Ourika Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen in de Riad werden we heel vriendelijk ontvangen, door de gastheer Hassan. Nadat we waren geïnstalleerd en we de stad in wilde gaan, gaf hij ons eerst handige tips, beantwoorde onze vragen en heeft ons zelfs geholpen het plein te vinden. De faciliteiten en het ontbijt waren super. Riad dar othmane is zeker een aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ourika Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima, ontbijt ook heel goed. Hassan was een perfecte host, zeer vriendelijk, met goede tips en hij heeft voor elke klant een kaartje gemaakt met de nodige info in de buurt en om de weg makkelijk te kunnen terug vinden in Marrakech.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Azur Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Goede locatie, van waar je zo de Medina in loopt. - De rust bij terugkomst na een hectische dag. - Goed verzorgd ontbijt. - Gastheer Hassan stelt zich terughoudend op maar beantwoord alle vragen prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Mooie en schone riad tussen de lokale bevolking
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Ourika Suite
    • Verbleef 10 nachten

    Je moet echt met een taxi van het hotel hier komen anders zul je het heel moeilijk vinden.

    Het onbijt was goed en lekker. De manager is aardig en probeert je altijd tevreden te stellen. Naar Djemaa El Fna is 10 minuten lopen afhankelijk van de drukte. De riad ligt in een rustige en locale omgeving. Kamers zijn erg schoon en elke dag wordt er netjes schoongemaakt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Midweek trip in Marrakech Medina.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ourika Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid om even een kop koffie of thee te drinken bij thuiskomst in hotel na een dag.

    Midden in de oude stad. Alles op loopafstand. Mooie akkomodatie en vriendelijke eigenaar. Heerlijk rustige verblijfplek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,2
    Heerlijk rustige plek in de Medina van Marrakech.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ourika Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie kan moeilijk te vinden zijn in de Medina met vele kleine straatjes, maar dankzij Google Maps op GPS (waarvoor geen internet nodig is) lukte het ons prima!

    Mijn nichtje Daveny en ik (Edith) zijn net terug van 4 dagen Marrakech, waar we verbleven in Riad Dar Othmane. Deze authentieke Riad bevindt zich op een goede locatie: echt in de Medina van Marrakech. Het is fijn om snel de drukte van de stad op te kunnen zoeken, maar ook prettig om daarna weer in alle rust 'thuis' te komen in de Riad. Het was top dat we onbeperkt gebruik konden maken van de WiFi van de Riad. Zo konden wij eenvoudig dagelijks contact houden met ons thuisfront, de weersvoorspelling checken en 's avonds via Google uitzoeken wat we de volgende dag wilden doen. Het ontbijt was heerlijk! Versgeperste jus d'orange, koffie, muntthee, (choco)melk, pannekoekjes en warm brood. Beter kunnen je de dag niet starten! Hassan, de manager van de Riad is een rustige, geduldige host die zijn gasten goed verzorgt. Onze vele vragen waren hem nooit te veel. Wij hebben gebruik gemaakt van de tips die Hassan ons gaf (wat te bezoeken in Marrakech) en hebben daarnaast de routes gevolgd van Time To Mono. Dit was allemaal zeer goed te doen vanaf de Riad en de tips (o.a. met prijsadviezen) zijn zeer nuttig!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,6
    De Kamers waren prima en er werd heel goed voor ons gezorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De aanduiding van de locatie. Er was een buitendeur,maar nergens zagen we de naam van de riad. Gelukkig hadden we vooraf gelezen, dat de riad moeilijk te vinden was. Daarom besloten we een taxi vanaf het vliegveld te reserveren. Zelf hadden we de riad nooit gevonden.

    De Kamers waren prima en er werd heel goed voor ons gezorgd. Iedere ochtend genoten we weer van het heerlijke ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    De Riad is zeer centraal in de Medina gelegen en de kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was minimaal met een paar kleine zoetigheden en wat brood. We hadden via de Riad excursies geboekt en een taxi. Ik zou niemand aanraden dit te doen, de prijs lag vele malen hoger dan wat gangbaar is en met name de excursie was een echte instinker waar niemand blij van werd.

    De Riad is zeer centraal in de Medina gelegen en de kamer werd iedere dag keurig schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    9,2
    Lekker rustige buurt maar toch in het centrum, top!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sommige kamers grenzen direct aan de algemene ruimte waar vanaf 8.30 uur het ontbijt plaatsvindt en savonds nog mensen napraten over de dag.

    Lekker rustige buurt maar toch in het centrum, top!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    9,2
    Een kleine parel verscholen in één van de vele kleine...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hebben de eerste avond even moeten zoeken (de medina kan soms een doolhof zijn), maar riad is heel goed gelegen.

    Een kleine parel verscholen in één van de vele kleine zijstraatjes in de oude stad. Zeker voor de deze prijs! In deze riad kan je na een lange dag in de drukte van de medina tot rust komen. Is dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden gelegen. En onze gastheer Hassan doet zijn gasten zich direct thuis voelen.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,9
    Rust in de hectiek van de medina, geweldige gastheer, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te veel zoet.

    Rust in de hectiek van de medina, geweldige gastheer, prima (te zoet) ontbijt.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    8,3
    Een rustige plek, prima service!
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie

    Een rustige plek, prima service!

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    6,7
    Dat er 's avonds nog eten gemaakt werd voor ons was top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is bijna niet te vinden in de Medina

    Dat er 's avonds nog eten gemaakt werd voor ons was top.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Dar Othmane

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: