Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad De Vinci & SPA

Quartier Sidi Ben Slimane, 155 Derb El Faran, Médina, , Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#211 van de 855 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1110 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Prachtige locatie, mooie plek, in de buurt van verschillende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel gehorig maar dat is in elke riad.

    Prachtige locatie, mooie plek, in de buurt van verschillende bezienswaardigheden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Relaxt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt mag iet uitgebreider.

    Riad de Vinci was een heerlijk relaxing plekje in een oud stadje. We hebben goede service gehad en onwijs vriendelijk personeel. Onze junior suite was ruim en comfortabel. Alles op loop afstand, souks, Jemaa el Fna etc. We waren erg blij met Ajoub (de receptionist), gastvrij en zeer professioneel, maar met name erg vriendelijk! Thanks Ajoub :-)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Locatie, personeel en sfeer in de Riad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuze bij ontbijt, ontbijt was smaakvol en past in de sfeer van de Riad, maar beperkt. Riad niet bereikbaar per auto, verkeer is een grote uitdaging, pas op voor mensen die willen ‘helpen’, ze blijven achter je aankomen totdat je betaald. Naast deze vervelende ervaring hebben we over het algemeen aardige en behulpzame mensen ontmoet.

    Locatie, personeel en sfeer in de Riad. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars die de tijd nemen om alles uit te leggen, dit geldt ook voor het personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Goed vertoeven in deze Riad!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Door het weer (regenachtig) waren kussens etc. in het restaurant vochtig en rook het af en toe muf.

    Ontbijt was goed, elke dag wisselend aanbod. Kamer was prima. Personeel heel behulpzaam en vriendelijk! De eerste keer lopen ze met je mee naar de Medina, zodat je de weg weet en niet meer kunt verdwalen. Ze helpen je goed op weg en staan altijd voor je klaas. Heerlijke massage gehad bij de spa die bij de Riad hoort.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel en erg behulpzaam , de spa waaronder...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bereikbaarheid van de Riad is een drama, wij waren met eigen vervoer en om dan een parkeerplaats te zoeken en de Riad zelf te zoeken was ellende. De eigenaar van de Riad zou dat beter kenbaar moeten maken. Afwisseling van het eten is aan te bevelen, als je er meerdere dagen bent.

    Vriendelijk personeel en erg behulpzaam , de spa waaronder de hamam en massage was heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Een warm welkom in een prachtige riad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten

    De waterdruk in de douche was erg laag, de wifi was soms erg traag, zijn kleinigheden, verder was het erg fijn.

    De kamer en de badkamer waren erg ruim. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, en altijd in voor een praatje of advies. De spa was lekker, maar niet heel bijzonder. Het hotel was schoon, het ontbijt was klein maar fijn, de locatie is perfect. Om de hoek is een klein winkeltje voor, vraag hier ook naar Rashid en Tahar, 2 super aardige jongens die heel veel tips hebben en de buurt goed kennen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    4,2
    zeker aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Vond het s avonds op dakterras waar onze kamer aangrensde erg rumoerig als daar groepje toeristen nog wat zat te drinken/praten/lachen Ik zou er altijd een tijd aan verbinden bv na 22:30 in de avond stil te zijn.

    Ontbijt was heerlijk. mss wel iets hartigs kaas ipv zoetigheid allemaal. Verder een waterkoker op de kamer zou fijn zijn. kun je alvast kopje thee of koffie zetten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    10
    Super eerste ervaring in Marrakech gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie riad midden in het centrum wanneer je binnenkomt de drukte in de stad helemaal vergeet. Super behulpzaam personeel en helpen je met al je vragen en wensen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf! Zeker een aanrader voor Marrakech!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden onze laatste dag een andere kamer gekregen omdat we een nacht bijgeboekt hadden. Deze was niet zo goed geïsoleerd tegen geluid van de keuken hierboven! De lavabo was veel te laag en geen goei licht voor vrouwen die zich moeten shminken! De matrassen van de bedden zijn zeer hard!

    De Riad is zeer rustig gelegen! Onbereikbaar voor auto’s! Het personeel was zeer behulpzaam en sprak zowel Frans als Engels! De fotos op booking.com komen exact overeen met wat je kan verwachten. De hygiëne in de riad is perfect! Poetsen heel grondig en ruimen alles netjes op!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    fantastische en mooi ingerichte riad met leuke kleine zwembaden
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    met de auto was het moeilijk te vinden omdat het in de medina ligt door veiligheidsproblemen in de medina is het aan te raden de hotel service van het hotel te gebruiken voor luchthaven shuttle maar er moet dan nog apart nog eens betaald worden voor een porter wat overdreven is enige mensen van de nacht shift waren helemaal niet professioneel en dat viel wat tegen ik werd ook meer aangerekend omdat ik met kaart betaalde zonder dat dit op voorhand werd meegedeeld was niet correct is

    heel goed ingericht het ontbijt kon beter het personeel was heel vriendelijk en er werd rekening gehouden met mijn kind en ik kon zonder probleem langer in het hotel verblijven en nog douchen voor mijn late vlucht het eten was wat duur maar wel goed de zwembaden waren ronduit fantastisch alsook de verschillende terrassen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Erg tevreden over het hotel en het personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer in de kamer is aan de bovenkant open waardoor je minder privacy hebt.

    Het dakterras was heel fijn en de mogelijkheid om het water in te gaan in het zwembadje beneden en het dompelbadje boven was erg prettig!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    erg aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Er was op het roofterasse slechts één parasol voorzien wat de weinig was om de gasten schaduw aan te bieden. Het zwembad geeft een ruimer beeld op de foto's van de riad dan in werkelijkheid, een ruimer pool zou beter zijn. Het personeel van de riad alsook het prachtige authentische gebouw scoort zeer goed, alsook de spa en massages zijn top !!

    Het ontbijt was verzorgd maar toch tip om variatie te brengen met eitjes (zonder bijbetaling) alsook kaas en ham ipv iedere dag het zoete ontbijt. Het fruit was zeer lekker en vers alsook de yoghourt, tip meer variatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je dient wel naar beneden te lopen wanneer je iets wilt bestellen zoals drinken omdat er niet iemand continue boven is op het terras

    De kamers en de hele riad op zichzelf was zo mooi!! Je kijkt je ogen uit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,8
    leuke, rustige plek middenin het drukke centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De prijzen als je er iets wil drinken. Een ruimte waar je ook om 11 uur kunt praten zonder de anderen te storen die al willen slapen, zou goed zijn.

    Tof dakterras, mooie kamers, vriendelijke mensen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,2
    Prachtig authentiek Riad in Marrakech!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was douchekop die niet stevig vast zat waardoor je met 1 hand vast moest houden...maar ja, als dat alles is:-)

    Ontbijt was heerlijk en met zorg bereid, kamers prachtig in oriëntaalse stijl en personeel ontzettend vriendelijk en hulpvaardig!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,5
    De sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele slechte spa, zielloze massage

    De sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    Rooftop terrace
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rooftop terrace

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,3
    Dak, lekkere bedjes, locatie en vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting, zwembad, ontbijt vielen een beetje tegen tov andere riads

    Dak, lekkere bedjes, locatie en vriendelijk personeel allemaal goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was prima en goed verzorgd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massage kon sterker, hammam was juist weer te hard, vooral de scrub.

    Gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Gezellige Riad. Leuk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig. Geen drukte

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Toplocatie en goede service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt stond niet altijd om acht uur klaar.

    Ontbijt was goed maar de service was uitstekend. Wij(2 meiden)voelde ons erg veilig..

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    De eigenaar is erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar is erg vriendelijk. En niets is teveel. Heerlijk om vanaf hier alles te ontdekken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,2
    Ontbijt kan veel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt kan veel beter

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijke kamer en een prima ontbijt. Zeer gastvrij ontvangen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Heerlijke riad met zeer gastvrij personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mag hier en daar wat opgeknapt worden

    Supervriendelijk en gastvrij personeel, heerlijk eten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Heel fijn!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting voor make up etc en geen lange spiegel

    Personeel was superbehulpzaam en aardig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,1
    Kamer was okay, staff is aardig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer was okay, staff is aardig! Maar mist wat privacy

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    ZOU GRAAG TERUG KOMEN
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 bed of 2 eenpersoonsbedden) met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    INCROYABLE

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    De oase van rust wanneer je de Riad binnenstapt is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt is vrij sober en elke dag hetzelfde. Indien er een groep van 15 Spaanse dames neerstrijkt in de Riad is de rust ver gedaan dus dat viel voor ons heel erg tegen.

    De oase van rust wanneer je de Riad binnenstapt is fantastisch. Het personeel is super behulpzaam en vriendelijk. Heel authentiek. Ook het dakterras is werkelijk super.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    8,3
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    een zwembad had lekker geweest. Op de foto's lijken de twee zwembaden groot, maar in het echt is het meer een dippingbad.

    Ontbijt was heerlijk. Personeel zeer gastvrij en behulpzaam. De kookles was ontzettend leuk om te doen.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,3
    - héél behulpzaam, vriendelijk en snel personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - moeilijk om 's avonds terug te vinden

    - héél behulpzaam, vriendelijk en snel personeel - rustig - heel schoon en goed onderhouden - erg goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,6
    De inrichting van het riad, het prachtige dakterras, het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De inrichting van het riad, het prachtige dakterras, het warme welkom van het personeel. Heel bijzonder. We hebben heerlijk gelucht en via het riad verschillende tours geboekt en bij restaurants gegeten. Stuk voor stuk geweldig.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,8
    Hulpvaardigheid personeel, goede faciliteiten en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tijdens ons verblijf arriveerde midden in de nacht een grote Indiaase familie die de hele Riad overnam en veel overlast bezorgde. Hollende en schreeuwende kinderen om 02.00 in de nacht. Ook het personeel zat hiermee in z'n maag.

    Hulpvaardigheid personeel, goede faciliteiten en heerlijk ontbijt. Een heerlijke hammam ambiance.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    Wij kwamen in de nacht aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij kwamen in de nacht aan. Er was geen bord op de straten te bekennen dat de hotel in die wijk zat. In de nacht is de wijk akelig en zag er niet vertrouwelijk uit door de groep jongens die daar zaten te wachten. Dat viel mij zwaar tegen.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het inchecken heb ik 2 uur moeten wachten i.v.m. Reparatie ventilator. Kamer was zonder airco, in tegenstelling tot de gegevens op de reservering. We hebben derhalve middels bijbetaling (20 euro per nacht) kamer ge-upgrade.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    Het was heel mooi en perfect om te ontspannen het lag ook in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk niets als ik nu echt iets moet zeggen is dat de airco wel veel lawaai maakte.

    Het was heel mooi en perfect om te ontspannen het lag ook in typische marokkaanse straatjes !!! Heel tof

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,6
    Het personeel hielp je graag met alles, was heel erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel hielp je graag met alles, was heel erg vriendelijk en gastvrij. Verder waren de kamers heel mooi ingericht en erg schoon! Heerlijk verblijf gehad!

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    8,8
    Super personeel, zeer gastvrij en steeds aanwezig om je op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Handdoeken mochten vaker ververst worden

    Super personeel, zeer gastvrij en steeds aanwezig om je op je wenken te bedienen. Zeer mooie Riad, alles wat je nodig hebt is aanwezig.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    10
    Superdeluxe kamer, heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Helaas toch zo stom geweest onze koffers door een paar jongens naar de Riad te laten brengen. Niet tevreden met 20 Dirham en grote ruzie tot gevolg. Jammer, gelukkig loste de eigenaar het goed op.

    Superdeluxe kamer, heerlijke bedden. Goed verzorgd ontbijt. Reizend met twee jonge kinderen en in de hitte helaas geen gebruik gemaakt van de Spa faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    9,6
    Het personeel is uitstekend: ze zijn vriendelijk en heel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk was alles perfect. Maar als er dan toch 1 minpuntje was, dan betreft dat de internetverbinding. Deze werkt alleen in de lobby.

    Het personeel is uitstekend: ze zijn vriendelijk en heel behulpzaam. Zo heeft 1 van de medewerkers voor ons buskaartjes gehaald bij het station, zodat wij dat niet zelf hoefden te doen. Daarnaast schenken ze onbeperkt verse muntthee, geven ze leuke tips voor de stad en spreken ze uitstekend Engels, Frans en Spaans.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,6
    Vriendelijke en uiterst behulpzame personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijke en uiterst behulpzame personeel. Gevarieerd ontbijt op het dakterras

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    6,5
    Kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was vrij veel herrie in de Riad. s'avonds spelende kinderen. En 's morgens om 6 uur vertrekkende gasten

    Kamer was goed. Mensen waren aardig

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    10
    De begeleiding vanuit het personeel van de Riad was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De begeleiding vanuit het personeel van de Riad was uitstekend. Thanks to Riad & Zizou!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    9,6
    Personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel! Niets is teveel voor het team! Aankomen in de riad voelde als thuiskomen, altijd even hartelijk ontvangen!

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    10
    Heeft alles wat je nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik iets moet bedenken dan is het dat riads altijd wat lawaaierig zijn, oordoppen zijn aan te raden

    Heeft alles wat je nodig hebt

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    mooie riad, zalige hamam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    mooie riad, zalige hamam

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Sfeer&onrbijt&faciliteiten& stijl
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sfeer&onrbijt&faciliteiten& stijl inrichting

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    10
    Great service, very friendly staf, a place to relax!
    • Vakantiereis
    • Groep

    No negative experiences

    Great service, very friendly staf, a place to relax!

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,3
    Mooie ingerichte Riad met huiselijke sfeer en zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mooie ingerichte Riad met huiselijke sfeer en zeer vriendelijk en gastvrij personeel.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    9,6
    Gastvrijheid en mooi kader
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen minpunten

    Gastvrijheid en mooi kader

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad De Vinci & SPA

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: