Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Hala

156 Derb Lakram Talaa Kebira Riad Hala, Fes El Bali, 30000 Fès, Marokko

#76 van de 172 hotels in Fès

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 519 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Ftouh Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamer en een beetje oud en versleten. Naarmate ons verblijf verminderde de vriendelijkheid van het personeel (het was wel ramadan). De gids die we namen was niet optimaal. De voormiddag buiten de stad (panoramisch zicht, pottenbakkerij, koningspaleis,...) was goed maar de toer door de medina was minder het ging heel snel en we werden wat gepusht om te kopen. De gids op zich was wel heel vriendelijk.

    We werden heel goed en vriendelijk onthaald. Voor 150 dihram kregen we een rit van de luchthaven tot de medina waar ons een van de personeelsleden ons opwachtte om ons naar het hotel te begeleiden. Daar kregen we een warm onthaal met een muntthee. De kamer was ruim genoeg voor twee en alles was aanwezig. Bad/douche, wc, kedingkast, dubbel bed en zitbank. Boven was er een terras waar we kort een uitleg kregen over de stad. Er werd ons aangeraden een gids te nemen voor de eerste dag. (400dhr)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Super locatie, midden in de medina.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was t o v de kamer wat minder. Maar was schoon en heerlijk warm water.

    Super locatie, midden in de medina. Mooie schone kamers, uit duizend en een nacht! Mooi dakterras met uitzicht over de stad, heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Oase van rust middenin de chaos en drukte van de medina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen twee losse bedden ipv geboekte tweepersoonsbed. Maar uiteindelijk ook geen ramp, hebben de bedden tegen elkaar geschoven.

    Het ontbijt was heerlijk, heel uitgebreid. Koffie was de lekkerste koffie ooit. En lekkerste koffie die ik in Fez gedronken heb. Personeel is heel vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Ruime kamer, ondanks andere kamer dan geboekt. Of misschien juist dankzij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is aan de lage kant, dus als je lang bent moet je veel bukken.

    Top Locatie, goed ontbijt. Daarnaast kun je makkelijk een goede tour boeken naar bijvoorbeeld de sahara met doorreis naar een andere stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    Goed verblijf in Fes
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Nejarine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel begroette ons de laatste nacht met of we direct wilden betalen. Niet hele vriendelijke begroeting, maar de volgende ochtend betalen was geen probleem. Gids die we geboekt hadden via dit hotel (250 DH, 3 uur) leidde ons langs veel kleine winkeltjes die vermoeiend konden zijn. Aan het einde werden we naar een lunchplek die 20 euro pp vroeg. Voor Marokkaanse begrippen echt duur, ook al was het eten wel ok. Er zijn in ieder geval lunchalternatieven te vinden met een betere prijs-kwaliteitsverhouding

    Ontvangst met thee op het terras, goede locatie, lekker ontbijt. Grote kamer en badkamer. Personeel hielp ons met een kostenindicatie vinden voor het repareren van een sterretje in onze ruit. Parkeerplaats voor auto lag zeer dichtbij

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    9,2
    Zeer aangenaam en gastvrij verblijf in hartje Fez!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Nejarine Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een hard bed in een verder supermooie sfeervolle kamer.

    Ontzettend gastvrij personeel. In voor een praatje en goed benaderbaar. Ook een trip geregeld naar de woestijn via deze locatie wat uitstekend is bevallen. Aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Echte marrokaanse sfeer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite Bouanania
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    2 ruime kamers en eigen badkamer achter de voordeur van ons appartement. En een dakterras. Aardig personeel die van alles voor je regelen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,6
    Super locatie in het hartje van medina, vriendelijk ontvangst behulpzaam personeel, top gewoon ;)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite Bouanania
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamers zijn wat verouderd maar dat is een luxeprobleem. Voor de rest alles ok

    Locatie, lekker ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was zeer goed.

    Alles. De kamer was top! Het ontbijt en het eten in de riad was heel lekker. Kortom alles was top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,9
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren enorm hard. Niet lekker geslapen.

    De locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Prachtige plek in de oude stad hebben ervan genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer heel marrokaans, erg mooi en verzorgd . De locatie midden in de medina was gweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Het was alsof we in een museum verbleven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer Bab Chorfa
    • Verbleef 2 nachten

    Comfort van bed en hoofdkussen en hygiëne van de lakens.

    De ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,5
    voor vakantie. bezoek aan medina met gids en de joodse wijk zonder gids.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Ftouh Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer helemaal bovenin en dat was met de koffer behoorlijk sjouwen. Er is geen lift.

    Ligging. In de medina.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    De locatie, de grootte van de kamers en de inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Boujloud Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De privacy en de badkamer

    De locatie, de grootte van de kamers en de inrichting

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,0
    Wij komen er niet meer terug
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers Personeel was onvriendelijk Afgesproken luchthaven shuttle was er niet

    Ontbijt, locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Mooi riad, centraal in Fez
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen in de souks, mooie kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite Bouanania
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig ontbijt. Ontspannen en behulpzame staf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,8
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bab Chamss Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slapen in de medina. Prima ontbijt. Parkeren op 2 min. lopen. Schitterende binnenplaats van de riad. Gastvrije hosts.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    7,9
    Mooie riad, midden in de Medina.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is hard toe aan een renovatie. Hard bed.

    Mooie riad, midden in de Medina. Sfeervolle kamer en patio. We werden opgehaald bij de taxi (anders niet te vinden).

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,8
    Midden in de medina erg leuk dakterras en mooie binnenplaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer was niet echt schoon zelfs een kakkerlak die er rondliep. Je krijgt in 1 week maar 1 stel handdoeken, deze krijg je wel als je er om vraagt. Betalen met credit kaart kost 5 procent extra dit moet je cash betalen en daar krijg je geen bon van. In ons geval waren wij daar 20 euro extra aan kwijt.

    Midden in de medina erg leuk dakterras en mooie binnenplaats. Alles goed te lopen. Gids was te regelen via riad wat prettig was. Ook de taxi van luchthaven kun je via hun regelen.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,9
    Goede locatie, midden in de Medina.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Goede locatie, midden in de Medina. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar. Had een een goede gids voor ons geregeld die ons Fes uitgebreid heeft laten zien.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,9
    In oude stad gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen uitzicht, maar dit is wel te begrijpen gezien de bouw van de Riad.

    In oude stad gelegen. Direct stap je naar buiten de leuke winkeltjes in. De eigenaar Mohamed is zeer sociaal en klantvriendelijk. Hij spreekt goed Engels en Frans. Ook het andere personeel was zeer vriendelijk. Hij is drukdoende met verbetering voor de klanten, zoals parasols op het dakterras. Als je binnenkomt zie je een kleine paleis met mooie decoratie.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    7,1
    geen lawaai, mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    douche

    geen lawaai, mooie locatie

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    8,8
    Anticiperen op wat we nodig hadden door wigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden beetje hard maar niet een probleem

    Anticiperen op wat we nodig hadden door wigenaar

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Hala

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: