Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad L'Orchidee

42-43- Sidi Bouamar Riad El Arousse, Medina, 40000 Marrakech, Marokko

#566 van de 925 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 227 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De riad is vrij gehorig; gelukkig waren er weinig gasten. De betaling is een nadeel. Wil men met creditcard betalen, dan rekent de riad 5% extra kosten. Ze waren hiermee de enige riad waar we dit meemaakten tijdens onze 2-weekse rondreis.

    De slaap- en badkamer waren erg groot. Het bed was erg comfortabel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    De kamer was erg groot, had een bad en het bed was erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg groot, had een bad en het bed was erg comfortabel. We hadden voedselvergifitging en het personeel gaf ons een aantal medicijnen, erg lief!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    5,4
    Overgeplaatst naar ander riad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Vanwege een probleem met onze kamer, nadat we alle gegevens hadden ingevuld en maar 2 nachten zouden verblijven, werden we in het andere riad gestopt van de eigenaar. Alleen daarna werd het weer een ander riad, riad agathe. De plattegrond die je hier krijgt moet je voor betalen, beetje overbodig. Uiteindelijk heb je het gevoel dat er iets niet pluis is.

    Vanaf het treinstation de taxi naar plein Riad Laarouss genomen, stoppen bij school Mohammed V. Links van de geparkeerde auto's zit een steegje en net voor een tunnel kun je naar rechts richting het riad. Wifi werkte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Riad met uitstekend personeel en prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was iets eenvoudiger dan andere riads in Marokko, maar wel voldoende

    Locatie aan de rand van de medina, waardoor je auto nog op een parkeerplaats kwijt kunt. Schone, grote kamer met mooie badkamer (Capucine), dat elke dag keurig werd opgeruimd en schoongemaakt. Klein zwembad is leuke toevoeging. Daarnaast een lekkere hammam geboekt via de riad. Het echte grote pluspunt van deze accommodatie is het personeel! Burcin (Italiaanse eigenaresse die goed Engels spreekt) heette ons al welkom met persoonlijk bericht. Bij aankomst kregen we van haar een stadskaart met tips voor restaurants, bezienswaardigheden en taxiprijzen. Belangrijker was nog dat 3 verschillende personeelsleden ons hielpen met het vinden van een reparatie van onze voorruit. Toch wel handig als iemand voor je in het Arabisch/Frans kan bellen, als jezelf alleen goed Engels kan. Bedankt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Charmante locatie in hartje Marrakech
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets.

    Heel charmante locatie in Medina. Aardige en attente staf, die met veel zorg ons ook wegwijs maakten in de stad. En ons vervoer prima regelden waar nodig. Heel goede uitvalsbasis voor een paar dagen Marrakech!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,0
    Heeft opfrisbeurt nodig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet echt fantasierijk Verlichting van de kamers was niet in orde Prijs is te hoog voor deze riad

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam Bursin was geweldig. Vriendelijk capabel en spreekt zeer goed Engels Had goede ideeen om riad een oppepper te geven

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    mooie schone riad vriendelijk personeel! lekker ontbijt kom zeker terug. groetjes sanaa
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tv

    Mooie badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Mooie sfeervolle riad, midden in de medina.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie sfeervolle riad, midden in de medina.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Plezierig voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig

    Mooi Riad, ruime kamers. Zeer behulpzame staf

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Erg vriendelijke en behulpzame staf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Erg vriendelijke en behulpzame staf. Persoonlijk klaargemaakt ontbijt. Lekker kleinschalig. Betalingen kunnen zowel in Euro als in Dirham.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Ontbijt was top en personeel suuuper lief!

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    9,2
    Hrt ongelooflik vriendelijk personeel en de prima ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het water voor het bad douche werd niet echt goed warm, dit viel een beetje tegen.

    Hrt ongelooflik vriendelijk personeel en de prima ligging van de RIAD

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    4,6
    De kamer is ruim en de bedden slapen redelijk goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik had samen met een vriendin van mij erg last van rioleringsgeuren, ook de buren die buiten de kamer roken die geur kwam sterk naar binnen in onze kamer, wat niet alleen vies is, maar ook erg ongezond! Ook erg gehorig, weinig privacy, je kunt heel slecht uitslapen, want je hoort vroeg al personeel of andere gasten hard praten. Ik raad dit ook zeker geen stel aan! Vanwege het gehorige kun je aangesproken worden niet te spreken in de nacht. Lastig voor jonge mensen die uit willen gaan. Fluisteren is zelfs al vervelend... Als je uit wilt gaan, kunnen ze geen taxi regelen. Dit moet je zelf doen. Het is ook vervelend voor mensen die uit willen gaan, omdat het personeel al gaat slapen en je hen dus moet bellen/kloppen op de deur in de nacht.(erg vreemd). Er hoort altijd iemand aan te spreken zijn in een hotel. Het water is vaak koud tijdens het douchen en maar heel even warm, het ''binnenzwembad'' is erg smerig, niemand zwemt erin. Er is geen optie tot massage, dus wat dat betreft moet Booking.com die twee opties verwijderen van dit hotel. Als je angstig bent is het niet handig dit hotel te nemen, want het hotel bevindt zich in een donker steegje. De basis faciliteiten wat ik erg belangrijk vind waren gewoon erg zwak. Daarom raad ik dit hotel zeker niet aan!

    De kamer is ruim en de bedden slapen redelijk goed. Voor de prijs is dat goed. Ook maken ze elke dag netjes schoon. Je bent binnen 10 min op het plein en dichtbij van de soukhs (marktjes). Ik was met een vriendinnetje en alles was veilig ondanks het hotel in een steegje was.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    7,1
    Aardige mensen en erg behulpzaam het is schoon leuke locatie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi werkt slecht valt steeds uit. En het is gehorig sochtends als je wilt uitslapen

    Aardige mensen en erg behulpzaam het is schoon leuke locatie en heel knus

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi en ontbijt

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    8,3
    ontbijt was uitgebreider dan verwacht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt was uitgebreider dan verwacht. wijn werd op verzoek snel geregeld. Fijn en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    6,7
    goede personeel/locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen ventilatie in badkamer

    goede personeel/locatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad L'Orchidee

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: