Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad le Ksar de Fes

Route d'Ain Chgagg, 30000 Ain Cheggag, Marokko

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 325 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    8,3
    Lekker relaxed, dichtbij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het personeel spreekt Engels, we moesten wachten op iemand anders voor meer info. We konden al wel de kamer op. Wifi werkte niet in het huisje, wel in het hoofdgebouw.

    Relaxed huisje met woonkamer en eigen terras. 's Avonds hebben we diner bijgeboekt (340 dirham incl 2 drankjes) en dit was een van het lekkerste eten dat we op hebben in Marokko! Het ontbijt was ook lekker. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, we konden op tijd ontbijten omdat we vroeg naar het vliegveld moesten. Er is in de buurt niks te doen, maar vliegveld is erg dichtbij. Zwembad en de tuinen om het hotel zien er netjes uit. Bed is prima en badkamer werkt goed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    6,7
    Zeer ruime en schone kamer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is op zich goed verzorgd. Maar nadeel is dat het alleen maar witte meel producten betreft. Heel slecht voor mij als diabetespatient

    Zeer ruime en schone kamer. Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    Heerlijke, rustige ryad buiten Fez met mooie, grote kamers en zeer vriendelijk personeel!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een prachtig ryad, zeer rustig gelegen wat dichtbij de luchthaven ligt en de snelweg is ook vlot te bereiken. Zeer vriendelijk personeel, ruime kamers en heerlijk ontbijt (stokbrood, marokkaanse pannekoek, cake, verse jus).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Perfect voor afsluiting rondreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was niet erg goed. Zeker niet passend bij een hotel als dit. Brood, pannenkoekje met jam en thee met suiker. Iets meer variatie had gekund. Wij hebben in diverse type hotels geslapen in Marokko en dit was wel het minst goede ontbijt.

    Wij hebben de laatste twee dagen (drie nachten) van onze rondreis door Marokko hier doorgebracht. Bewust gekozen voor een rustige plek met zwembad. Het voldeed compleet aan onze verwachting. Enorme grote kamer en badkamer, prachtige tuin met een fijn zwembad. Hebben alle dagen in het hotel gegeten en dat was prima. Op de dag van vertrek 10 minuten rijden en we stonden op het vliegveld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    mooie locatie, heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt, heel eenvoudig. De diner was lekker, maar als voorgerecht krijg je meestal groentjes en van zodra het hoofdgerecht komt worden die weggenomen, ze mogen dit voor ons gerust laten staan!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,3
    Een mooie accommodatie op een rustig gelegen plaats nabij Fez.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had verwacht dat het dichter bij het vliegveld was maar dat is niet echt een minpunt.

    Echt een geweldig mooie accommodatie, we zijn hier maar kort geweest, kwam 's avonds laat aan en gingen 's ochtend vroeg weer weg maar het zag er zo leuk uit. Het personeel was vriendelijk. We moesten eerder ontbijten vanwege een tripje de volgende dag, dat was geen probleem. Ik had er graag een dagje vertoefd in de mooie tuin, voor slechts een nachtje is het te kort.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Fantastische lokatie qua mooie tuin (avondwandelingetje en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was heerlijk maar wel relatief prijzig

    Fantastische lokatie qua mooie tuin (avondwandelingetje en parkeren top) en zwembad, en ideaal dicht bij vliegveld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    We hebben genoten van ons verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Het hotel is erg mooi gelegen en ook de tuin is prachtig! Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk. Het is een rustige omgeving waar je volledig tot rust kan komen. Het ontbijt en vooral het diner (ongeveer €15 p.p.) waren erg lekker. Er worden ingrediënten uit de eigen moestuin gebruikt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,2
    UItstekende riad dichtbij de luchthaven van Fez.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet zo gemakkelijk te vinden in het donker.

    De ligging is dicht bij de luchthaven. Ook na aankomst tegen middernacht, kregen we nog een drankje. Goed ontbijt, vriendelijk personeel. Leuk zwembad en mooie, rustige tuin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Lichte ontgoocheling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Douiria
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet schoon, het keukentje was erg oud en rook vermolmd, het personeel was niet erg dynamisch, de prijs is veel te hoog voor wat je krijgt

    De tuin, het zwembad, de parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Zalig stil met fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Lekker ontbijt, uitgebreid met heerlijke producten. Aicha en het personeel zijn zeer vriendelijk. Voor gezinnen met kinderen zeker aan te bevelen. Na een vermoeiende heenreis was het zwembad een heerlijke opkikker. De ligging is prima voor een bezoek aan Fez en om Ifrane en de merentocht te doen. Zeer dicht tegen de luchthaven (een tiental minuten). Voor ons ideaal na een avondvlucht waren we snel in het hotel. De kamers zijn zeer groot en verzorgd. De tuin is prachtig onderhouden. De auto kan je op het terrein parkeren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    We kwamen, door vertraging van het vliegtuig, om 03.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets!

    We kwamen, door vertraging van het vliegtuig, om 03.00 uur aan. We werden vriendelijk ontvangen en kregen zelfs wat jus, water, toetjes en fruit (omdat we zo'n honger hadden). Zeer rustig gelegen, Prachtig grote kamers, ruime badkamers en fantastisch uitzicht. Goede bedden en airco. Mooie, ruime ryad met heerlijk vers ontbijt (stokbrood, Marokkaanse pannenkoekjes, jus, koffie, thee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,3
    Een heerlijke plek om tot rust te komen en van de zon te genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was elke dag hetzelfde, dat was wat eenzijdig. Als je erom vroeg kon je wel wat anders krijgen.

    De hele uitstraling van de Riad en de tuin is prachtig en een een heerlijk zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    6,7
    Mooie en praktische locatie, prima kamers, eten ten opzichte van de prijs viel erg tegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 15 euro kregen we een vrij mager diner. Het ontbijt was in vergelijking met andere hotels ook erg sober! We verzochten om een ontbijt om 7 uur, maar toen was het nog compleet donker beneden.Pas na 7.15 uur werd ons ontbijt klaargezet.

    De locatie is prachtig en dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    was goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    2,5
    De personeel is hopeloos geval
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De personeel is hopeloos geval

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    10
    Perfecte locatie en prachtige accomodatie! Rustige locatie en je bent zo in het centrum van Fes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een vriendelijke personeel en erg behulpzaam. Alles was naar wens! Met dank aan de lieve dames :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Oase van rust...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie dicht bij airport en zeer rustig gelegen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,9
    mooie locatie en heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt was iedere dag hetzelfde, wat meer variatie had wel gemogen aangezien we daar een week verbleven. kamers heel netjes

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,5
    Aangenaam en tevreden verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt was basic, graag eitje of stukje kaas bij ontbijt.

    Ligging - tuin

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Beste optie voor rust en dicht bij de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is wat eenzijdig: brood, zoetigheid, pannenkoekjes.

    Heerlijk zwembad. Prachtige omgeving. 10 minuten vd luchthaven.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Fantastische mooie plek om bij te komen sprookjes gewoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en het reserveren van maaltijden.

    De rust het gebied prachtig gewoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast. Geen waterkoker.

    Mooie locatie. Rust en natuur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,7
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt. Slechte wifi

    Prachtige ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lawaai personeel

    prachtige tuin

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,4
    Kamers zijn ruim en leuk ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij aankomst was er niemand die ons in het engels te woord kon staan. De royal suite die we gereserveerd hadden was niet meer beschikbaar. We konden pas 'savonds om 10 uur dineren in het restaurant, omdat er in de lobby een feestje was van de franse consul. waarschijnlijk had deze man onze suite ingepikt. Gevolg was ook dat we buiten moesten zitten. Het was die avond koud dus dat was een tegenvaller. Al met al weinig klantvriendelijk.

    Kamers zijn ruim en leuk ingericht. Het hotel is omgeven door een mooie tuin. leuk zwembad.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    6,3
    Mooi gelegen maar ver van alles dus eigen vervoer gewenst.
    • Individuele reiziger

    Te ver weg van stand/attracties Geen tv, keuken beperkt open en 1menu, bereiden duurde erg lang

    Mooi gelegen maar ver van alles dus eigen vervoer gewenst. Rustiek

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,8
    Prima plek om de dag voor vertrek te overbruggen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overdag is er niks te doen en is er geen personeel direct beschikbaar.

    Prima plek om de dag voor vertrek te overbruggen. We vertrokken vanaf het vliegveld bij Fes en dit was onze laatste stop. Dicht bij het vliegveld (ryan air piloten verblijven hier ook omdat het zo dichtbij is). In de avond komt alles tot leven en kun je heerlijk eten en wat drinken. De mogelijkheid om vanaf vijf uur al uit te checken is ook een voordeel.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Het hotel is vooral handig gelegen als je vanuit de Atlas...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een kamer op de begane grond staat via een gang in verbinding met de centrale hal en de receptie en het eetgedeelte. Het is daardoor nogal gehorig als je een kamer op de begane grond hebt. Betaal in euro's, want anders betaal je een hogere prijs dan afgesproken omdat de wisselkoers nogal in het voordeel van het hotel wordt berekend.

    Het hotel is vooral handig gelegen als je vanuit de Atlas komt en nog een overnachting nodig hebt bij het vliegveld. Het hotel ligt heel rustig en er is een heel mooie tuin en een mooi zwembad. Jet is precies een kwartier rijden vanaf het vliegveld. Bijna alle gasten die er zitten gebruiken het hotel als overnachtingsplek voor ze naar het vliegveld gaan. Je kan er al vrij vroeg ontbijten. De bediening sprak vooral frans en een beetje engels. Het hotel is heel makkelijk te vinden.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    9,2
    Heel klantvriendelijk personeel (dit geldt overigens ook...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte akoestiek in het huis. Kamers niet zo goed geïsoleerd (geluid). Airco die nauwelijks niet verwarmde.

    Heel klantvriendelijk personeel (dit geldt overigens ook voor de eigenaar). Authentieke en lekkere keuken, zowel voor ontbijt als diner. De rust op het mooie landgoed waarop het landhuis gelegen is. Prijs-kwaliteit prima. Gunstig gelegen om met huurwagen Fès en/of Meknes te bezoeken.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    Mooie faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afstand naar het vliegveld

    Mooie faciliteiten

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    8,8
    De rust en het groen laten het mooie gebouw goed tot haar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel komt over alsof het ongelukkig is.

    De rust en het groen laten het mooie gebouw goed tot haar recht komen. Het ontbijt was ook top.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,4
    Matige service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matige service. Zeer sober ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    10
    vriendelijke staf, goede keuken en rustig en mooi gelegen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    vriendelijke staf, goede keuken en rustig en mooi gelegen als uitvalsbasis naar zowel Meknes, Fes. Vliegveld Fes is snel te bereiken (20 min)

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,2
    Heerlijk dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    Heerlijk dicht bij het vliegveld. Wij hebben er gebruik van gemaakt de nacht voordat we weer naar huis vlogen.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    De kamer, het uitzicht en ontbijt waren top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel was in het begin wat stug.

    De kamer, het uitzicht en ontbijt waren top!

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    10
    Persoonlijke benadering en prachtige Riad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Persoonlijke benadering en prachtige Riad

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad le Ksar de Fes

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: