Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Losra

103 Diour Jdad Arset Ben Brahim Bab Yakout, Medina, 40030 Marrakech, Marokko

#114 van de 932 hotels in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 266 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Alsof je tuis bent.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kobba Beige - Beige Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plastic om het matras. De airco maakt teveel lawaai en op straat kan het ook rumoerig zijn. In juli vind er een algehele renovatie plaats en zijn daarna de hierboven genoemde opmerkingen opgelost.

    Zowel de eigenaar als het personeel zijn heel gastvrij en erg vriendelijk. De eigenaar spreekt zeer goed Duits waardoor hij al je vragen kan beantwoorden en een hoop tips kan geven. Ontbijt is super, elke dag vers! We hebben ook 2x gedineerd wat uitstekend was. Alles vers en ruime porties.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Erg aardig personeel en een erg leuke manier om te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kobba Hamra - Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg aardig personeel en een erg leuke manier om te overnachten in marrakech, hielp met een boel advies

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    9,2
    De eigenaar is erg aardig en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het riad zelf was het erg rustig

    De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. De kamers zijn groot zat en schoon. Wel stukje lopen naar centrum maar Marrakesh is dan ook echt een doolhof.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    10
    Een fantastische uitvalsbasis om Marrakech te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WiFi reikte tot net voor de kamer en ook op het terras was er geen ontvangst. Misschien een luxeprobleem, maar ik wou graag meer te weten komen over de dingen die ik zag.

    Een fantastische uitvalsbasis om Marrakech te verkennen. Zowel Farid als Ousama zijn ontzettend vriendelijk. Je kan hen echt alles vragen; in de mate van het mogelijke vervullen ze al je wensen. Mijn kinderen waren gek op de muntthee en die werd ons op elk mogelijk vrij moment aangeboden. Van het huis. Na een trip naar Zagora voelde Riad Losra als thuiskomen. We gaan zeker terug!

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    10
    Riad Losra met gastheer Farid waren fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Riad Losra met gastheer Farid waren fantastisch! Alle bezienswaardigheden binnen loopafstand, de mensen van Marrakech allemaal vriendelijk en behulpzaam. Het leven op het plein :-) vooral 's avonds

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    De sfeer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sfeer en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    de service was perfect en het personeel was heeel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    moeilijk tevinden met de auto.

    de service was perfect en het personeel was heeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,6
    Een geweldig gedienstige familie staat dag en nacht klaar om...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Een geweldig gedienstige familie staat dag en nacht klaar om je een leuke tijd te geven in hun mooie riad. Wij gaan zeker terug

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    Vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Vriendelijke personeel. Wij mochten onze bagage voor paar dagen achter laten.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Losra

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: