Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Riad Zamane Fès

12, Derb Skallia - Douh - Batha - Fès Médina, Fes El Bali, 30000 Fès, Marokko

#44 van de 172 hotels in Fès

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 451 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Fantastisch riad met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras Yacout
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Het bed had iets zachter mogen zijn maar was eigenlijk gewoon prima!

    De gastvriendelijkheid, de tips, de hammam en het huisgemaakte diner. Top plek!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Prachtig Riad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer Kenz
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt alles geheel naar wens

    Zo mooi! Prachtige binnenplaats omringt door mooie, bijzondere kamers! Goed ontbijt. 1x gedineerd en dit was top! Zeer vriendelijk personeel. Leuke en (bij noodgeval) bijzonder behulpzame manager! 10+

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,8
    Riad ziet er erg mooi uit met veel details, mooie zitjes en...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer Ambre
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie met het personeel verliep niet helemaal goed, we hadden niet altijd het gevoel dat we begrepen werden.

    Riad ziet er erg mooi uit met veel details, mooie zitjes en fijne kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    10
    Een ervaring waar je als zoon aan huis wordt behandeld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Suite Tarbe
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manager Said & hun personeel zoals chef kok Myriam behandelde ons als kind aan huis! We hebben hen getrakteerd op een doosje uitmuntende Marokkaanse koekjes van La Villa (waar de koning zelfs zijn patisserie gaat halen). Said en zijn Personeel waren heel gericht op ons geluk tijdens ons verblijf waardoor we er niet alleen een voldaan gevoel aan hebben over gehouden maar ook nieuwe vrienden !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Vriendelijke manager die zijn best doet om ons verblijf zo...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer Kenz
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke manager die zijn best doet om ons verblijf zo fijn mogelijk te maken. Er kon zelfs savonds nog een hammam geregeld worden, waarna je heerlijk ontspannen je bed in duikt. De suite was geweldig! Er werd ook netjes een taxi geregeld die ons naar het vliegveld bracht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    De prijs was inclusief ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer Ambre
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was inclusief ontbijt. Voor de laatste ochtend werd mij een ontbijtpakket beloofd wegens een zeer vroeg vertrek. Er was echter niemand te bespeuren bij vertrek noch een ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Het Riad is erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite Warda
    • Verbleef 2 nachten

    Het Riad is erg mooi. We hadden een gezinskamer en deze voldeed prima. Het ontbijt was prima en de mensen aardig. Ik vond de mensen ook tolerant en lief voor de kinderen. Kamers werden zorgvuldig opgeruimd en schoongemaakt. Terras om overdag in de zon en s avonds als de kinderen sliepen een glaasje wijn te drinken heerlijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    6,3
    Mooi, maar niet het idee dat je als gast in de watten wordt gelegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer Ambre
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor zo'n accommodatie op loopafstand waar bergen sinaasappels worden verkocht en waar bakkertjes heerlijk brood bakken verwacht ik meer dan sap uit een pak en smakeloos stokbrood. Mooie accommodatie, maar verder niets in het werk gesteld om wat sfeer te kweken met eventueel verlichting door kaarsen o.i.d. Ook niemand die spontaan (zoals bij andere riads wel gebeurt) a.d.h.v. Een plattegrondje uitlegt waar e.e.a. te zien is in Fes.

    Mooie kamer en ligging ideaal.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer Kenz
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eenvoudig maar toereikend.

    De locatie was perfect, aan rand van medina. Eenvoudig om de Riad terug te vinden. Prachtige Riad, zeer rustig in de hectiek van de medina. Wij hadden kamer Kenz op het dak, prima!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer Kenz
    • Verbleef 2 nachten

    Super vriendelijke staf en personeel! Prachtige Riad en mooie ruime kamer (appartement!) op het dak met eigen badkamer. Heerlijk comfortabel en schoon. Lekker en gezond ontbijt. Goed gelegen en gemakkelijk te vinden en af te lopen van waar de auto geparkeerd kan worden. Voor een restaurant in de buurt kregen we een goede tip van mevrouw Sakina Belcadi: Médina Café Restaurant 6, Derb Mernissi net buiten de stadsmuur, naast de Bab Boujloud!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Suite Safir
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super leuke Riad. Zeer gastvrij heerlijk ontbijtje. Ruime grote kamer

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    10
    Beste riad waar wij tijdens onze 11-daagse reis hebben...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beste riad waar wij tijdens onze 11-daagse reis hebben overnacht. Ik heb op veel plekken geslapen maar nog nooit heb ik een plek gezien waar alles tot in de puntjes perfect was. Je waant jezelf, vanaf het moment dat je binnenloopt, in een waar perzisch paleis. Het personeel is geweldig en behulpzaam. De riad zit aan de rand van de medina, net uit de gekte en drukte maar toch op loopafstand. Aanrader voor iedereen die naar Fez gaat en de stad op zn meest romantisch wilt meemaken.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    10
    Riad Zamane is prachtig en smaakvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Riad Zamane is prachtig en smaakvol ingericht. De kamers zijn comfortabel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijke benadering. Kenza, de dochter van de eigenares, kookt heerlijk. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Een hotel om anderen aan te raden.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    8,8
    Heel mooie binnenplaats en kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het diner is prima maar vergeleken met de omliggende restaurants aan de dure kant.

    Heel mooie binnenplaats en kamers. Ontbijt is prima. Vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    8,8
    Uitstekende ontvangst, prima maaltijden, zeer attente...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi op kamer niet aldoor stabiel, bediening verwarming niet vanzelfsprekend.

    Uitstekende ontvangst, prima maaltijden, zeer attente bediening. Heel mooie binnenhof.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    9,2
    Locatie, de kamers, de gastvrije ontvangst en de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Locatie, de kamers, de gastvrije ontvangst en de persoonlijke service.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    De Safir Suite
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Safir Suite

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,8
    De zeer smaakvolle inrichting van de riad en de ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    De zeer smaakvolle inrichting van de riad en de ontvangst.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Riad Zamane Fès

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: