Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palais Shéhérazade & Spa

23,Arssat Bennis Douh Medina, Fes El Bali, 30000 Fès, Marokko

#126 van de 184 hotels in Fès

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 345 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    Een droomhotel maar met andere mensen die bar en restaurant leiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening in de bar en restaurant. Meer dan voldoende personeel maar je kan ze niet in beweging krijgen. Bestel je een drankje dan moet je rekenen op een 1/5 u tot 3 kwartier. We zaten met 2 stellen. Dus helemaal niet druk. Alles moet eerst aan de maitre gevraagd worden.... Enz. Echt ergelijk ondanks dat het zalige omgeving is.

    De accommodatie is een zeer mooie zaak, een oase van rust en verkoeling

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Beeldschoon en delicaat "Palais"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Senior Suite (2-4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Als je er 7 nachten verblijft is het saai om elke ochtend hetzelfde ontbijt te ontvangen. Ik miste een gym. Het Spa gebied geeft niet veel privacy, want het is tevens een doorgangsruimte, waarin de lift zich bevindt.

    Het "palais" is beeldschoon en prachtig gerestaureerd. De staf is werkelijk geweldig, dienstbaar, behulpzaam, deskundig en zeer aardig, meer dan 5 sterren. Prachtige zwembaden en geweldige hamam, misschien niet zo praktisch gelegen. Ook het dakterras is elegant en comfortabel. Zeer persoonlijke benadering van alle medewerkers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Historische en luxe sfeer, locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Ambassador Suite (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad niet echt bruikbaar

    Historische en luxe sfeer, locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,3
    Kon beter. Hotel zelf heeft veel capaciteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    - Slechte wifi, koude water in binnenzwembad. - Zwembad is gratis, de rest (jakuzzi, sauna, haman) betalend.

    Het eten was heel goed.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,2
    Uiterst attentvol personeel en directie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi en satelietTV werken niet steeds. Er was een niet werkende lift. Jammer dat zonneterras op dak niet toegankelijk was. Kamers aan donkere kant zonder uitzicht.

    Uiterst attentvol personeel en directie. Steeds behulpzaam en bezorgd over goede afloop.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    8,3
    Uit stekende Riad met heel veel potentie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij waren hier in Januari. koud,nat Pijs is aan de hoge kant en je weet niet of er nu wel of geen fooi betaald moet worden. Gidsen en andere begeleiders als taxi chauffeurs hebben vrij spel. Kan meer duidelijk over worden gegeven wat er gebruikelijk is of wat goed is om te bezoeken. Gidsen die heb je nodig.

    Uit stekende Riad met heel veel potentie. Bediening goed en 2 talig frans en engels. Restaurant goed .

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palais Shéhérazade & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: