Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Royal Mirage Agadir 4-sterren

Boulevard Mohamed V Bp 339, 80000 Agadir, Marokko

#38 van de 47 hotels in Agadir

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 484 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Prachtig uitzicht vanwege de ligging van de kamer op het noorden, en lekker ruim.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Je moet permanent een bandje van het hotel dragen alleen vanwege het ontbijt ... Helaas alleen een bad en geen losse douche. Ontbijt kon verser zijn en er was geen fruit. Je hoort het verkeer en het kermisgedruis duidelijk.

    Het uitzicht vanuit de kamer (zee en berg) en de ligging op het noorden waardoor het lekker koel was.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    Ik ben er een week geweest (logies+ ontbijt) en ik vond de prijs qualiteits verhouding ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Alles kan alt5ijd beter maar niets viel me tegen

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. De kamers waren prima en het personeel behulpzaam en aardig. Het hotel was ongeveer 30% bezet

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,1
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet helemaal schoon bij aankomst, haren in en rondom bad. Bij toiletten vrouwen beneden geen papieren handdoekjes en ook niet al te schoon.

    Eten met all inclusive was goed en de mogelijkheden voor ontspanning

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Animatie Team was erg leuk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    geen tegenvallers

    geheel van accommodatie, goeie prijs/kwaliteit verhouding,goeie ligging vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel, lekker eten en propere kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Super leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker eten vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,5
    Alles was naar wens
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was naar wens

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,5
    Alles was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Alles was goed Prijs-kwaliteitverhouding prima Personeel zeer behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,3
    Prive strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel geen 4 sterren

    Prive strand

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,9
    Leuke mensen receptie bar restaurant en housekeeping super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer oud

    Personeel perfect

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,7
    Ontbijt wat minder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wat minder.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    8,3
    Fijn ontvangst en super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten was niet geweldig maar eigenlijk is dit naar mijn mening altijd zo bij all inclusive. Wij hadden een kamer op zeezicht, erg leuk natuurlijk alleen zijn er veel clubs en cafe's waar de muziek hard door gaat tot diep in de nacht. Kamer aan zwembadkant is dus beter.

    Fijn ontvangst en super vriendelijk personeel. Willen alles voor je doen om te helpen en vraag altijd hoe het met je gaat. Animatieteam is gezellig en leuk voor jong en oud. Ook de spa is aan te raden en beschikbaar voor schappelijke prijzen. Cocktails zijn ook beschikbaar bij all in en 's middags pannekoeken en donuts. Zeer goede prijs/kwaliteit, je haalt het geld er zo uit.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Het aardige personeel en het animatieteam die erg attent...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De poster op de kamer was gewoon geprint en vast gemaakt. Kleine lift. Het eten was niet excellent. Hoge prijzen voor drinken, zowel alcohol als non-alcohol.

    Het aardige personeel en het animatieteam die erg attent waren. Erg mooi hotel met mooie kamers en een mooi uitzicht, er was een fijne, relaxte sfeer. Het zwembad beviel ons ook en de rust in het hotel. Speciaal waren we verrast op mijn verjaardag. Fijne ligging van het hotel.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    4,6
    mooie omgeving dicht bij het strand en boulevard animatie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    eten was niet zo geweldig voor de prijs die je betaald mag er wel wat meer variatie in elke dag hetzelfde is niet lekker douche in de kamer kon je niet ophangen moest je in je naden houden. hammam in hotel is erg duur en 1 erg onprofessioneele meisje die daar masseert geen doede ervaring mee. heb je all inclusive en moet je verse sinaasappelsap nog betalen 35 dirham 3.50 euro niet normaal in de stad zelfs kost het maar 10 dirham.

    mooie omgeving dicht bij het strand en boulevard animatie team is echt lachen. hele vriendelijke mensen in agadir echt top in de markt en omgeving ook taxi's zijn vriendelijk

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,5
    Het personeel was vriendelijk,vooral de animators waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het middag en avondeten was NIET goed en ook af te raden.

    Het personeel was vriendelijk,vooral de animators waren super. Het ontbijt was ook goed.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Royal Mirage Agadir

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: