Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jnane Leila

353 bvd Mohamed VI Km 6 - Route De L'Ourika, Agdal, 40000 Marrakech, Marokko

#104 van de 153 B&B's en herbergen in Marrakech

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 247 beoordelingen over deze B&B

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    SUPER hotel! Deze tip van mijn familie mogen ontvangen. Heel leuk schattig perceel met overal leuke hoekjes om jezelf of samen terug te trekken. Zeer tevreden zijn wij over het personeel, de lunch wordt aan het zwembad gebracht evenals de cocktails. Zodra wij de kans krijgen gaan wij nog een keer terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Fijne vakantie gehad in Jnane Leila
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    WIFI / ontvangst Personeel kan zich meer zichtbaar opstellen. Regelmatig niemand aanwezig achter de bar / bij het zwembad. Ontbijt vaak later dan 8.30 uur. Kamers kunnen schoner Chauffeur van hotel regelmatig te laat / moeizame communicatie

    Ontbijt was lekker Zwembad schoon Fijne ligstoelen Rustige lokatie Aardig personeel Zoon van eigenaar erg behulpzaam (toen chauffeur niet kwam, heeft hij ons opgehaald)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vraag vooraf of je een luchthavenshuttle kan krijgen. Wij moesten 300 Durham betalen terwijl Jnane Leila 100 rekent.

    Een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad! Sfeervolle tuin (met schildpadden en prachtige rozen), een lekker zwembad, goed ontbijt (wel elke dag hetzelfde), en heel romantische kamers met leuke marrokaans elementen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,6
    Te duur en te slechte service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fohn, geen kluisje. Zeer slecht personeel. Bestelling van drankjes duurden soms wel 30 minuten en de kwaliteit was beroerd. Zelfs bij 2 gasten in het restaurant moesten we 2 uur op een Cesar Salad wachten... ondanks een Nespressomachine kregen we oploscappucino. Er wordt ongevraagd 10% servicekosten berekend. De service was in vergelijking met de 5 andere hotels zeer slecht. Het allerergst is dat het hotel betalende daggasten ontvangt. Deze bezetten de ligbedden zodat de eigen hotelgasten op de tegels moeten zitten!

    Prachtige tuin, goede sfeer. Grote kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,4
    Prachtige accomodatie, slechte service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was om 17 uur nog niet klaar. Er was voor vroege checkout (7.30) geen ontbijt terwijl daar wel voor is betaald. Taxi naar de luchthaven moesten we zelf regelen. De chauffeur van het hotel rekent 100 dirham enkele reis naar de medina (6 km). Dat is absurd veel vergeleken met taxiprijzen.

    De sfeer in de tuin, sfeervol kleinschalig complex

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Prachtige tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel personeel maar als je ze nodig hebt zijn ze er niet, duurt lang voordat ze je verder helpen. Kan ook aan de rustige periode liggen eind april.

    Prachtige tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    leuk verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    mensen van buitenaf kunnen komen zwemmen in zwembad ...lijkt mij geen goed idee ...het weer was nog niet schitterend en wij hebben er geen last van gehad

    ontbijt was lekker

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    Zwembad compenseert voor de mindere kant vh verblijf waaronder de mindere comfort, bediening en eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel en bediening erg traag. Kamer was voor 3 volwassenen maar extra bad was zeer oncomfortabel. Keuken en ontbijt ook maar matig.

    Het zwembad, de sfeer rond het zwembad, mooie attributen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    5,8
    We voelden ons hier in eerste instantie niet welkom, daarna werd het wat beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte ontvangst, slechte communicatie door personeel. Weinig aandacht voor de gasten Ongezellig “restaurant” Geen intitiatief bij personeel om er iets van te maken Voordat je ook maar normaal ontvangen wordt, vragen ze het verblijf eerst af te rekenen, omdat je via booking hebt gereserveerd. Toen ik dit niet accepteerde en aangaf dan weg te gaan was het ook goed.

    De wat afgelegen locatie heeft een mooie tuin, de kamers zijn best ruim .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    GE-WEL-DIG!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 5 nachten

    Geweldige plek, kleinschalig, je komt in een oase van rust en 's avonds lijk je in het sprookje van 1001 nacht te zijn beland. Heerlijk (Marokkaans) ontbijt, vriendelijk personeel, mooie kamer. Wij komen hier graag nog eens terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    We hebben een heerlijke week gehad in Jnane Leila!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was voldoende, maar iedere dag hetzelfde. Een beetje meer variatie zou prettig zijn. Het eten in het restaurant is eenvoudig.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar haalde en bracht ons naar het vliegveld en zelfs tussendoor bracht hij ons een keer naar het centrum. Het zwembad was heerlijk en ligt in een prachtige tuin dat 's avonds heel sfeervol verlicht is. Het ligt ongeveer 6 km uit het centrum, maar dat is juist fijn om even uit de drukte van het hectische centrum te zijn. Je bent hierdoor wel iedere keer 10 euro kwijt voor een ritje met de taxi (met zeer aardige "privé"chauffeur). Je kunt ook een bus nemen, maar dat hebben wij niet uitgeprobeerd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren gasten, waarschijnlijk vrienden van de eigenaar, die 2 nachten tot 3.30 de hele boel op stelten zetten. Enorme geluidsoverlast. Zowel het personeel als de gasten durfden er niets van te zeggen.

    Zwembad was erg mooi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    Oase in Marrakesh, doen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets. We zijn op veel plekken geweest en wat gewend, dit was echter echt een top hotel!

    Geweldige locatie, een oase midden in Marrakesh! Heel mooi gedecoreerd hotel, mooie kamers met mooie details, heel sfeervol. Geweldig tuin, we werden wakker van de vogels. Mooi zwembad, lekkere ligbedden, goeie service. Lekker eten zowel bij ontbijt als avondeten (ik denk dat dit verbeterd is, er waren geen wachttijden en lekkere gerechten op de kaart). Aardige mensen, je zit met een taxi (goedkoop) zo in de stad. We hebben ook een massage geboekt, was heerlijk. ECHT DOEN! hier krijg je geen spijt van.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie op booking.com klopt niet....... dus bellen en een half uurtje zoeken, maar prima geholpen door receptie!

    Mooie binnentuin met plekken om te luieren en mooi zwembad. Kamers prima en goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    10
    zalige rustplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks !!!!

    de afstand luchthaven-hotel, de kamer met voortuintje en avondverlichting, de kamerdecoratie, de tuin !!!!!, de woestijntent, de bar aan het zwembad, het avondmaal, het ontbijt buiten tussen de rozen !!!, de laagbouw

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,3
    Oase van rust in het drukke Marrakech
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Kwaliteit van het eten viel tegen - Personeel spreekt niet fatsoenlijk engels - Ver van de stad af

    - Kamers waren heel erg schoon - Lekker rustig - Heerlijke loungeplekken

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    10
    Terug naar de 1001 nacht....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Zahra suit was zeer ruim en Oosters ingericht. Het ontbijt is heerlijk en redelijk uitgebreid. Een schitterend tuin die savonds tot een sprookje wordt omgetoverd door de verlichting. De tuin is groot en hier en daar kan je ongestoord loungen. Een prima verblijf waar je voldoende privacy hebt. Personeel is heel vriendelijk, en alles is te regelen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren niet ingelicht over het feit dat de gerechten die je besteld (lunch, diner) vers bereid worden en de boodschappen pas gehaald worden bij een bestelling. Dit om de kwaliteit te waarborgen. Daardoor hebben we de eerste dagen tot wel 2 uur op ons eten gewacht. Toen we dit uiteindelijk hoorden was het makkelijker omdat we bij het ontbijt al aangaven wat we wilden eten en hoe laat. Dit werd daarna stipt op tijd geserveerd. We hebben aan het personeel verteld dat het beter was geweest dat ze dit gelijk bij het inchecken vertellen.

    De locatie ziet er prachtig uit en is een oase van rust. In de avond is het net een Arabisch sprookje met alle lichtjes in de tuin. De kamers zijn heel ruim en voldoen aan alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,1
    Leuk voor een verblijf met het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot de medina was achteraf toch wat ver. Even naar de Medina gaan doe je daarom niet snel. Het duurde lang voor je je bestelling kreeg. Zeker niet ten nadele van het personeel want die deed erg zijn best. Is meer een kwestie van onderbezetting. Kwaliteit eten kan beter. Grootste minpunt is dat het zwembad ook toegankelijk is voor bezoekers van buiten.

    De setting van het hotel, kleinschalig was zeer prettig voor een vakantie met het gezin. De ruime en mooi traditioneel ingerichte kamers. Kamers werden elke dag schoongemaakt. De tuin en opzet is erg leuk. Je voelt je in een echt berbers leefomgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Lekker om te chillen in de tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige prijs kwaliteit van het eten, wel heel erg kleine hoeveelheden...

    Lekker zwembad, heel Mooie tuin

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,3
    De kamer, het zwembad, de binnentuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was minder

    De kamer, het zwembad, de binnentuin

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    sfeervolle en rustige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    locatie was afgelegen, auto of taxi nodig

    de sfeer in de tuin en bij het zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk, uitgebreid ontbijt, elke ochtend voor ons...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi in de kamers.

    Heerlijk, uitgebreid ontbijt, elke ochtend voor ons klaargemaakt. Zeer Aardige, Behulpzame staff.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Topaccommodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Fijn zwembad dat ligt in mooie tuin. Goede omgeving om te relaxen. Ruime sfeervolle kamers. Lekker ontbijten in de tuin.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    Mooie, relaxte tuin, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, relaxte tuin, uitstekend ontbijt. Lekker dicht bij het vliegveld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 april 2017

    9,2
    Mooi origineel complex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had een opknap beurt nodig.

    Een heerlijk relaxed plekje.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,8
    Accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service, bijna geen personeel, restaurant stonk naar kattenpies

    Accommodatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    9,6
    Een oase van rust aan de rand van de stad, prachtige plek in schril contrast met drukte van deMedina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg relaxed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,6
    Prachtige verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Senior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks op te merken.

    Prachtige verblijf. Echte aanrader.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    8,3
    Hoewel iets verder van het centrum is het een toplocatie als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hoewel iets verder van het centrum is het een toplocatie als je met jonge kinderen in Marrakech wil verblijven; grote tuin, zwembad, iedere kamer heeft een ruim terras en het ontbijt is voortreffelijk!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    Een oase van rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Altijd taxi moeten nemen om ergens heen te gaan ondanks dat we wel gratis gereden werden als er een auto van het personeel beschikbaar was.

    Een oase van rust. De service van personeel was top. Prachtig voorjaar weer betekende een heerlijk rustpunt net bij de drukte van marrakech. Prachtige tuin rond zwembad.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    8,8
    Prachtige tuin met leuke plekjes om te relaxen, comfortabele...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad is niet verwarmd waardoor het voor kleine kinderen nogal koud is. De menukaart is beperkt. Het eten is lekker maar eenvoudig.

    Prachtige tuin met leuke plekjes om te relaxen, comfortabele kamers en zeer rustige en ontspannen sfeer. Lekker eten en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,2
    Kleinschalig hotel, fijne tuin, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets negatief! Let wel op dat het erg rustig is!

    Kleinschalig hotel, fijne tuin, vriendelijk personeel. De kamer was heel goed, traditioneel en comfortabel.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    8,8
    Wij hebben ontzettend genoten bij Jnena Leila.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben ontzettend genoten bij Jnena Leila. We kregen, zomaar, een upgrade van een kamer naar een hele grote suite. Het is heerlijk piepklein relaxt complex, met een goed zwembad en heel veel lounge plekken. Hoewel we soms even moesten zoeken naar het personeel, is iedereen bijzonder vriendelijk. Ook de hammam is een aanrader!

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    9,6
    Eigenlijk alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren hard. Door de 2 extra (reserve) dekens onder het hoeslaken te leggen konden we dit redelijk opvangen!! Maar desondanks een aanrader!!

    Eigenlijk alles! Ontzettend vriendelijke medewerkers, mooie tuin, nette accommodatie,eigen taxi, heerlijke Marokkaanse keuken Een 100% aanrader!!

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,2
    Huisje was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Huisje werd tussendoor niet schoongemaakt bij verblijf van 4 dagen

    Huisje was super!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    9,6
    Een Oase net buiten het drukke centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een Oase net buiten het drukke centrum. De kamers zijn super qua sfeer en het mooie zwembad is een heerlijke verwelkoming na drie dagen Medina.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    10
    Heel gezellige zithoekjjes bij het zwembad, die uitnodigen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen koelkastje op de kamer om water koel te houden.

    Heel gezellige zithoekjjes bij het zwembad, die uitnodigen om lekker te loungen.

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,5
    dat we lampen die ze gebruikten gewoon konden kopen tegen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Aantal personeelsleden, hield niet over

    dat we lampen die ze gebruikten gewoon konden kopen tegen inkoopprijs echt klant vriendelijk

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    9,2
    Groen en rust, attent personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Groen en rust, attent personeel. Goed diner!

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    8,3
    -hele mooie accomodatie in marokaanse stijl, veel rust!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    -eten

    -hele mooie accomodatie in marokaanse stijl, veel rust! -lekker bed -aardig personeel

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jnane Leila

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: