Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alexandra Hotel 3-sterren

Schreiber Street, STJ 3081 St Julian's, Malta

#30 van de 36 hotels in St Julian's

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1549 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    3,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    De kamer was modern en voldoet aan alle technologische zaken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was veel lawaai van buiten, andere kamers en de gang hoorbaar in mijn kamer. Het hotel is op bepaalde plaatsen verouderd, maar de kamer was wel modern ingericht.

    De kamer was modern en voldoet aan alle technologische zaken. Er was een voldoende groot aanbod bij het onbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    Matig , niet al te hygiënisch gedateerd hotel .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gedateerd . Badkamer was oud en gaf een niet zo hygiënische indruk . Deur was stuk en vuil . Terras en stoelen balkon niet proper . Airco werkte niet correct en frigo was stuk . Geen aanrader !!

    Ligging , ondanks het vele lawaai omdat het vlak bij de uitgangsbuurt ligt .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    3,8
    als je de ogen dichtknijpt en goedkoper wil overnachten
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    de ontvangst was nu niet echt van "hallo, leuk dat u er bent". Grommige jonge mevrouw. Het Hotel heeft aan de buitenkant een aardige uitstraling, de binnenkant is of nog onder de gedachten dat het veranderd gaat worden of het is zoals het is en dan is het ongezellig. Geen uitstraling: kale gangen, een groot zit gedeelte bij de receptie en de gang naar de counter waar je drankjes kunt halen. Een echte gezellige bar is er niet: een sfeerloos hok. Het ontbijt lijkt heel wat maar is toch wel van doe hetzelfde elke dag, dan hebben we een makkie. Jus komt als waterige substantie waar een sinaasappel naast heeft gelegen uit een verzameltank. Koffie, wat is dat? kass ham salam-achtige boerenmetworst en weer kaas... tafel afruimen gebeurt met een ophaalkar waar alles wordt opgelegd en rije maar! in het bejaardenhuis is er meer persoonlijke aandacht. De afwas wordt gedaan waar je bij zit. Hallo wij zijn klant en gast heet dat, ook al betalen we niet erg veel! Wifi alleen op de banken bij de receptie. Parkeren kan via een deal met een andere resort nabij, alleen handig voor langere tijd, vast bedrag. Toch kan het wat potentie hebben als er een stapje meer hospitality zou zijn. Cursus?

    de relatief goede ligging voor onze bezoeken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Het binnenzwembad in de kelder was een pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was sterk verouderd, terwijl onze reisgezellen wel een heel goede kamer hadden. Nadat we ongedierte hebben opgemerkt in onze kamer hebben we zonder problemen een nieuwe kamer gekregen. Deze was wel heel mooi. Ondanks het grote aanbod was het ontbijt maar matig.

    Het binnenzwembad in de kelder was een pluspunt. Het zwemwater van het buitenzwembad was nog iets te koud. Excursies konden vanuit het hotel geregeld worden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,5
    Goed prijs kwaliteit verhouding op centrale ligging voor jeugdig publiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het brandalarm ging om de haverklap af, blijkbaar had niemand van het personeel hier vat op. De openingsuren van het indoor zwembad hadden wel wat langer mogen zijn, het outdoor was overbodig werd door niemand gebruikt te koud. De wifi alleen in lobby is een klein beetje voorbijgestreefd.

    Een herhaald maar toch degelijk en uitgebreid ontbijt, de zeer centrale ligging, het binnenzwembad, en het zonneterras, de leuke bar ditto barman Tony

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    Goed basishotel, maar aan de prijzige kant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi op de kamer Geen televisie op de kamer Uitzicht / locatie Lawaaierig

    Netheid, ruime kamer Mooi zwembad (buiten), binnen niet gechecked

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    4,6
    ondermaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Het personeel aan de receptie vond ik absoluut niet vriendelijk. Telkens je met een vraag kwam, was het precies een vraag teveel. Ze halen ook uit alles geld. Zo betaal je 2 euro per ticket dat ze moeten afprinten van bijvoorbeeld Boarding passes. Zo hebben ze geen free wifi en is hun vraagprijs voor de uren wifi, hoog. De foto's op de site geven een ander beeld dan de werkelijkheid. Het ontbijt was elke dag identiek! En de keuze was niet zo groot zodat je gedurende het hele verblijf iets anders kan eten. Ook het personeel die aan het ontbijt stond, had duidelijk niet veel zin om de gasten te helpen.

    De locatie is best wel aangenaam. Dicht bij de uitgaansbuurt, maar toch redelijk rustig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    Ups with a lot of downs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het personeel was helemaal niet vriendelijk en was niet bereid om je met een lach verder te helpen. De hygiëne viel ook tegen. Een vieze badkamer en een half-opgemaakt bed stonden meermaals op ons te wachten. Het internet was ook teleurstellend. Het was gratis in de lobby met veel storing of anders moest je je blauw betalen voor enkele uurtjes op je kamer.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en was voor een lange tijd open (7.30u - 10.00u). De locatie voldeed ook aan alle verwachtingen, er waren verschillende bushaltes op wandelafstand in de buurt met een groot aanbod aan routes doorheen heel Malta. De twee zwembaden waren dan misschien minder lang open, maar waren zeer aangenaam om even tot rust te komen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,8
    fantastische mensen aan de balie, prijs/kwaliteit zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De ene keer waren de bedden heel netjes opgemaakt met decoratie en mooi geplooide handdoeken. De andere keer, geen decoratie (bleef op de stoel liggen) en gewoon stapeltje handdoeken. Iets minder was de akoestiek in de gangen......galmt een beetje.

    behulpzaamheid van het personeel ! ! Ontzettend vriendelijk. Al zingend achter de computer ! ! aanwezigheid van een travel agent van Supreme travel zeer dicht bij de uitgangsbuurt en toch rustig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    Fijn hotel maar waarschijnlijk i.v.m. de rustige periode was het net of alles niet optimaal hoefde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel doet wat het moet doen maar stralen niet uit dat ze het leuk hebben. Er waren vrij veel bouwgeluiden n.a.v.bouwwerkzaamheden. Ook ontbijt viel een tegen. Geen eieren of iets anders warm voedsel en rest van ontbijt was een beetje karig.had waarschijnlijk te maken met de rustige periode wel jammer dat wij daar de dupe van zijn geworden.

    Schoon hotel, goede kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,9
    Geen aanrader om er zelf met een wagen rond te toeren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Door de bouwwerken voor de deur was er veel lawaai de ganse dag door,doch deze bouwwerken waren niet van alexandra

    Ontbijt was goed,doch geen vers fruit keuze

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    10
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    6,3
    Poolbar was gesloten, veel bedjes kapot
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Poolbar was gesloten, veel bedjes kapot

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Aangenaam hotel voor zakenverblijf en als vakantieverblijf.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Slechte wifi en voor betere signalen moet je betalen.

    Mooie kamers, ontbijt was in orde. Vriendelijk onthaal.Goede ligging.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    5,0
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zqten boven een shotjes bar veel lawaai tot diep in de nacht. En tegenover begonnen de bouw om 07.00 uur met lawaai. Ontbijt matig .

    Goed bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    dat de balkondeuren niet van buiten te openen zijn

    uitstekend ontbijt en fijn zwembad met sauna

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    4,2
    Slecht ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht ontbijt. Onvriendelijke personeel. Veel lawaai

    Slecht ontbijt. Onvriendelijke personeel. Veel lawaai

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Redelijk tot goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras

    Goed opgeruimd en schoon zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    Fantastisch voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi

    Grote kamer, schone goede badkamer, mooie zwembaden met genoeg plek, goed ontbijt, goede locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    2,9
    Vreselijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn vies, badkamer ronduit smerig ! Ontbijt mag de naam niet eens hebben !

    Niks,het was vreselijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Eenvoudig maar 'niets mis mee' verblijf midden in bruisend zat. Juliens.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saaie ontbijtruimte, niet alles even vers en smaakvol

    Dakterras met pool

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    6,7
    Kamers zijn Ok, lagen wel wat zwarte haren op de grond
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en uitzicht

    Kamers zijn Ok, lagen wel wat zwarte haren op de grond

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    4,2
    Een bouwval! Verschrikkelijk uitzicht. Voor ontspanning of luxe/hygiëne hoef je hier niet te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving en hygiëne

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    2,5
    Een hotel/vakantie om snel te vergeten
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo'n beetje alles in het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    5,8
    goed voor enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    ontbijt:bijbetalen voor een omeletje is er net over! -betalen voor een lege koelkast(3,5€/dag)!!! -betalen voor Wifi -ontbijt: heel druk

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    5,8
    De ligging van het Hotel is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne en faciliteiten van het hotel zijn zeer slecht. Het bedden goed zit heel vaak onder kleine bloedvlekjes of ander vieze vlekken. Ook is de wifi alleen beneden in de Foyer en zeer slecht. Whatsapp wordt niet geladen en is waarschijnlijk geblokkeerd. Wanneer je wifi op je kamer wilt, betaal je daar de hoofdprijs voor. Ook voor de aansluiting van de koelkast of andere zaken betaal je geld.

    De ligging van het Hotel is ideaal. Je bent zo bij alle clubs, restaurants en de haven.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,9
    De locatie was voor een groep jongeren erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt is niet erg uitgebreid, maar wat verwacht je voor deze prijs.

    De locatie was voor een groep jongeren erg goed. Dichtbij het uitgaanscentrum en ook bij de bushaltes.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    6,7
    Goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was geen hotel-wifi, maar een Ozone-netwerk, waar soms moeilijk contact mee te krijgen was. Bij het ontbijt moest je bijbetalen voor eieren, gebakken champignons, etc. Koffie en sap kwamen uit een automaat. Bepaalde producten waren vaak op.

    Goede lokatie.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    4,6
    te luidruchtig hotel ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    te luidruchtig hotel ; staan de buren onder de douche je hoort het, ook gebruik van het toilet hoor je. Het hotel was aan het verbouwen ,er was geen mooie receptie geen mooie eetzaal (jammer) we moesten terug naar buiten en in het pizza restaurant ontbijten en daar was het niet gezellig zitten.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    8,8
    Het personeel achter de receptie was erg meelevend en gaf...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het personeel achter de receptie was erg meelevend en gaf veel informatie en was service gericht. Ik voelde me daarom snel thuis in dit Hotel waar je nog echt persoonlijk behandelt wordt. Ga er dit jaar weer naar toe.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    7,1
    het was een super lokatie in verhouding tot de prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    het ontbijt was erg magertjes, viel het meest tegen van het verblijf in het hotel.

    het was een super lokatie in verhouding tot de prijs.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Alexandra Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: