Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over LABRANDA Riviera Hotel & Spa 4-sterren

Marfa Bay, MLH 7100 Mellieħa, Malta

#33 van de 63 hotels in Mellieħa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1305 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 10

  • Beoordeeld op: 7 november 2018

    8,8
    Ruime keuze bij ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime keuze bij ontbijt en diner. Redelijk groot binnenzwembad. Vlakbij de ferry naar Gozo. Er kan voor kinderen een extra bed in de kamer worden gezet.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    10
    Fenomenaal uitzicht & fantastische sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route borden want de navigatie geeft een weg aan die niet de juiste is op de laatste rotonde. Daar mag ook wel een bord komen van dit hotel.

    Heerlijk hotel, waar je je bij slecht weer ook prima kan vermaken. Het eten was echt perfect en als variatie zijn we ook bij het italiaanse gedeelte gaan eten wat ook ontzettend lekker was.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Iedereen is erg aardig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag gebruik gemaakt van de spa (pedicure, massage) maar alles was al voor enkele dagen volgeboekt.

    Iedereen is erg aardig. Ondanks de melding dat het zwembad nog niet open was (door receptie) bleek dit gelukkig wel zo te zijn. Prachtig terras vanaf waar je zonsondergang kunt zien. Naast het buffetrestaurant zijn er ook andere opties om (a la carte) te eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    6,7
    Basic-goede prijs- maar eten en drank zijn ondermaats van kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was uitgebreid maar zeer flets van smaak. De drank is ondermaats! Alle dranken zijn na-maak. De cocktails zijn niet te drinken. Het bier is gewoon slecht. De wijnen zijn eveneens basic. Dit is erg jammer als je een All in formule verkoopt aan de klanten. Ook het personeel is ondermaats. Het maakt niet uit van welk werelddeel je komt, maar ze spreken met moeite engels, staan daar tegen hun zin, en elke dag opnieuw was het een verrassing hoe het drankje gemaakt werd. We moesten aan 2 verschillende bar mensen uitleggen hoe ze een Irish koffie maken, alhoewel het op de kaart staat. De checkin en checkout verliep wel zonder zorgen! De kamers waren ook niet echt proper. Onder de lavabo lag er zand bij toekomen en lag er nog bij het weggaan.

    De kamers waren ruim en goede bedden. Gemakkelijke parking aan de ingang van het hotel. Binnenzwembad aanwezig,goede temperatuur, aangezien het weer ons niet toeliet buiten te zwemmen. Als je bedenkt dat de prijs all in was voor 4 nachten, was dit wel een goede deal. Een bootje naar Gozo/blue lagoon recht voor de ingang.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    2,5
    Hel op aarde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een bouwval . Zijn eind juni geweest kamer was nog niet klaar . Alle dagen om 8 uur boren stof enz . Na 2 dagen zijn we door gegaan . Zwemmen ging niet door stof . Geen WiFi . All in een ramp er was niets .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Goede ligging vlakbij de ferry naar Gozo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk

    Prijs kwaliteit top!!!

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    gezien prijs kwaliteit verhouding een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezien de prijs kunnen ze geen luxe ontbijt serveren maar je eitjes worden vers gebakken. Het is een groot en druk hotel met allerlei pluimage. wil je dit niet moet je een duurder hotel kiezen, dit is dus geen kritiek op het hotel.

    gezien prijs kwaliteit verhouding een prima hotel. kamer met balkon, voldoende parkeerruimte, dagelijkse schoonmaak en ijskast op kamer.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,1
    Vriendelijk proper hotel op rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt en eten niet super maar ok voor deze prijs

    Vriendelijk proper hotel op rustige locatie

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    10
    super mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De drukte tijdens buffet. Wij hadden alleen ontbijt. Een beetje rommelig

    super mooi zwembad. Vriendelijk personeel. Locatie.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    8,8
    Het was heel goed en zelfs met overboeking van een nacht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was heel goed en zelfs met overboeking van een nacht werd alles in de puntjes geregeld.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van LABRANDA Riviera Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: